Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz z Kałbucka

Głosy w głowie podpowiadają mi że sylwester na wodociągowej bedzie najlepszy. Chociaż troche sie boje fajerwerków, rok temu o północy jak odpalili to zrobiłem kupke w majtki i pielegniarki musiały mi umyć pupe!

Polecane posty

Gość mateusz z Kałbucka

.

Gość Namysłów wojew opolsk
1 minutę temu, Gość mateusz z Kałbucka napisał:

.

Ile razy mam ci to jeszcze powtarzać skurrwysynie że nie jestem w psychiatryku, tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce skurrwysynie i nie mam stwierdzonej schizofrenii skurrwysynie, nie wierzysz skurrwysynie że nie jestem w psychiatryku, tylko w domu to wejdź na mojego instagrama na strone kolbucmateusz i zobacz moje zdjęcia 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Ile razy mam ci to jeszcze powtarzać skurrwysynie że nie jestem w psychiatryku, tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce skurrwysynie i nie mam stwierdzonej schizofrenii skurrwysynie, nie wierzysz skurrwysynie że nie jestem w psychiatryku, tylko w domu to wejdź na mojego instagrama na strone kolbucmateusz i zobacz moje zdjęcia 

wszedlem na tego insta i rzeczywiscie fajne foty, najbardziej mi sie podobają te jak leżysz ja łóżku w szpitalu przypięty pasami i jak jakichs dwoch lekarzy cie trzyma za ręce a ty masz cała twarz oślinioną i krzyczysz coś, pewnie że namysłow istnieje 🙂

Gość Namysłów wojew opolsk
12 minut temu, Gość gosc napisał:

wszedlem na tego insta i rzeczywiscie fajne foty, najbardziej mi sie podobają te jak leżysz ja łóżku w szpitalu przypięty pasami i jak jakichs dwoch lekarzy cie trzyma za ręce a ty masz cała twarz oślinioną i krzyczysz coś, pewnie że namysłow istnieje 🙂

Czyli ty właśnie udowodniłeś że to ty jesteś chory psychicznie, bo doskonale wiesz że nie mam takich fot na instagramie skurrwysynie