Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katalina11

Rzucił z dnia na dzień

Polecane posty

Cześć dziewczyny ☺️ Jestem tu nowa i pewnie pojawił się już wątek na ten temat , ale postanowiłam założyć nowy . 
Otóż jak w tytule , facet mnie zostawił a teraz pisze. Opisze w skrócie swoją historie , byłam z facetem rok czasu nie zawsze układało się dobrze bo mieliśmy podobne charaktery ja wybuchowa i on . Od początku miał swoje dziwne zachowania , raz było dobrze później za miesiąc z dnia na dzień milknął bo niby miał problemy w pracy chciał odpocząć był zmęczony , sytuacja powtórzyła się ok 4 razy zawsze mniej więcej w odstępie miesiąc czy dwa , a ja wierzyłam i dawałam szanse kolejny i kolejny raz . Aż w czerwcu dokumentnie coś mu odbiło zamilkł zupełnie nie odp na smsy nie odbierał tel , gdybym na WhatsAppie nie widziała ze wiadomość odczytał nie wiedziałabym czy w ogóle żyje ... mijały miesiące aż w sierpniu coś tam zaczął pisać po jednym Smsie na tydz jak ja odp to z jego strony cisza ... i tak trwało to do października , w październiku napisała ze chce ze mną szczerze porozmawiać zrobić coś dla mnie i naiwna zgodziłam się na spotkanie powiedział ze wydoroślał zmienił się zrozumiał ze mu na mnie zalezy obiecał ze nast dnia zrobi kolacje itp , kiedy wróciłam do domu zajrzałam na portal randkowy i zobaczyłam ze ma tam konto , cały czas jest aktywny , napisałam mu Esa ze nie chce go znać ani z nim się skontaktować . I znów była cisza ... po jakimś czasie się odezwał , urobił mnie i się spotkaliśmy na dwie godz pogadaliśmy znów poczułam ze jest taki jak kiedyś , ale przez kolejne dni znów się pokłóciliśmy i powiedziałam ze nie chce z nim być , minęło kolejne kilka dni znów mnie urobił a ja głupia dałam się zgodzić na spotkanie ... zrobiłam największa głupotę ... spędziliśmy razem noc a nast dnia napisał mi ze czuje że nic między nami nie będzie bo ciagle coś ciagle go wyzywam , a jak zapytałam czy po roku znajomosci nie ma mi nic więcej do powiedzenia to napisał ze nic nie było i nie będzie żebym nie pisała . To przestałam pisać nawet nie złożył mi życzeń na święta . Dodam ze dwa razy wcześniej tez już ze mną zrywał . Czuje się teraz jak wykorzystana ... , ale sama jestem sobie winna...  moje pytanie jest czy też miałyście takie sytuacje z facetami , jak się zachowaliście czy odpuacilyscie czy walczyliście ? I co myślicie o mojej sytuacji ? 😔

Gość kjh

Chcesz walczyc o faceta ktory ma Ciebie w duupie? Po co?

Walczyć już nie chce , chodziło mi o to czy dziewczyny które były w takiej sytuacji jak ja odpuszczały czy próbowały walczyć 

Gość gość
13 minut temu, Katalina11 napisał:

Walczyć już nie chce , chodziło mi o to czy dziewczyny które były w takiej sytuacji jak ja odpuszczały czy próbowały walczyć 

Jeśli walczyły to były desperatkami, a znając życie to facet i tak je dalej olał

Gość kilop

po hooj baby idą w związki z takimi durniami a normalnych olewają?

Gość A aaaa

To chyba razem w sumie byliście z tydzień. Wiecznie się kłócąc nie tworzyliscie żadnego związku. Po co Ci taki facet który nie jest Tobą zainteresowany.?  Bo nie jest. Będziesz tylko czekać. Zajmij się sobą a facet sam się znajdzie. Pozdrawiam 

Dopiero po czasie wychodzi z jakimi durniami się spotykały ... na początku każdy wydaje się normalny

Gość Gość
24 minuty temu, Katalina11 napisał:

A może po prostu były zakochane

Zakochanie wyłącza mózg? Zresztą jeśli facet olewa dziewczynę to raczej miłość wyparowuje 

7 minut temu, Gość Gość napisał:

Zakochanie wyłącza mózg? Zresztą jeśli facet olewa dziewczynę to raczej miłość wyparowuje 

Widać nigdy nie byles zakochany/zakochana że tego nie wiesz 

Gość Damo

Tutaj nie ma o co walczyć, chyba że chcesz potwierdzić swoją pozycję szmatki do podłogi którą się rzuca w kąt po skończonej robocie. Jest wielu innych facetów, którzy w przeciwieństwie do tego typa są normalni. Nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz, mi by było szkoda czasu rozmyślać nad kimś takim.