Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Gosh

Dobry Fryzjer Warszawa

Polecane posty

Go艣膰 Gosh

Kochane, dorad藕cie mi prosz臋 jaki艣 dobry salon fryzjerski w Warszawie, najlepiej okolice Targ贸wka, Pragi. Mam 35 lat, w艂osy d艂ugie ale niestety cienkie, robi臋 przewa偶nie baleja偶 blond.聽Zale偶y mi na niebanalnym cieciu no i oczywi艣cie 艂adnej koloryzacji/baleja偶u za rozs膮dn膮 cen臋. Do tej pory odwiedza艂am jeden salon w centrum ale nie jestem na 100% zadowolona. Jakie macie propozycje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Jest fryzjer na 呕oliborzu - Mi臋dzy Grzebieniem a No偶yczkami. I my艣l臋, 偶e tam znajdziesz profesjonaln膮 pomoc. Us艂ugi na najwy偶szym poziomie - nie wiem co dok艂adnie ci臋 interesuje, ale farbowanie, strzy偶enie damskie itp. bez problemu zrobi膮. Je艣li chodzi o ceny to rzu膰 okiem tu聽https://miedzy-grzebieniem-a-nozyczkami.pl/cennik/ . Moim zdaniem konkurencyjne, tak偶e sprawd藕.

Udost臋pnij ten post

Dobry fryzjer dla mnie to taki kt贸ry tez potrafi doradzi膰 .... Kilka tygodni temu zacz臋艂am stosowa膰 produkt polecony przez moj膮 fryzjerk臋, kt贸ra cierpi na niedoczynno艣膰 tarczycy. Poleci艂a mi suplement z siark膮 organiczn膮 o nazwie MSM firmy Pharmavit i szampon konopny z biotyn膮 i ekstraktem ze skrzypu polnego od Pharmazis. Poniewa偶 jestem z Poznania, nie mia艂am problemu z zakupem tych dw贸ch produkt贸w w jednym miejscu. Kupi艂am je w Konopnej Farmacji na Ratajczaka w Poznaniu . Je艣li nie znajdziesz tych produkt贸w w swoim mie艣cie, mo偶esz 艂atwo znale藕膰 je online u tego sprzedawcy .

Szampon ten jest bogaty w niezb臋dne kwasy t艂uszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C, E, kwas fitynowy, D-panthenol i prowitamin臋 B5 i ma zapobiega膰 nadmiernemu wypadaniu w艂os贸w. Ten szampon naprawd臋 wspomaga wzrost w艂os贸w tak samo jak MSM. Jestem bardzo zadowolona z efekt贸w :))))) Ju偶 po dw贸ch tygodniach wypadanie w艂os贸w zatrzyma艂o si臋 o 70%, a po czterech tygodniach wyros艂y nowe w艂oski :)))))) Wyros艂o mn贸stwo ma艂ych w艂osk贸w i "tak zwana nowa" grzywa :)))))) stan moich 聽na dzien dzisiejszy 聽jest rewelacyjny.

Dlatego 聽polecam ten zestaw ka偶demu, kto chce poprawi膰 i maksymalnie zag臋艣ci膰 swoje w艂osy. Chcia艂abym jednak zaznaczy膰, 偶e b臋dzie on skuteczny tylko w przypadku systematycznego stosowania. Wynika to z tego, 偶e w艂osy s膮 martwe i aby poprawi膰 kondycj臋 starych i "nowych" w艂os贸w, trzeba zaaplikowa膰 im co艣 bogatego w witaminy i minera艂y :)). Jest to wi臋c kuracja dla cierpliwych, a nie co艣 co dzia艂a w jeden dzie艅 :)).

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰