Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

WIDZIELIŚCIE NAJNOWSZĄ FOTE MATIEGO KAŁBUCA? WIDAĆ ŻE PSYCHOL :D

Polecane posty

Gość Gość

Co za czub 😁😮

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Co za czub 😁😮

chodzi ci o to zdjecie z wodociągowej na którym krzyczy?? zrobione tuż przed tym jak pielęgniarki go złapały po próbie ucieczki z oddziału zamkniętego i przypięły pasami do łóżka??

Gość Kubuś
6 minut temu, Gość gosc napisał:

chodzi ci o to zdjecie z wodociągowej na którym krzyczy?? zrobione tuż przed tym jak pielęgniarki go złapały po próbie ucieczki z oddziału zamkniętego i przypięły pasami do łóżka??

On miał otwarta buzie 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Kubuś napisał:

On miał otwarta buzie 

po pierwsze to dziwne że piszesz o sobie "on", a po drugie krzyczałes bo juz wiedziałes że czekaja cie pasy i podwojna dawka leków żeby zagłuszyć głosy w twojej glowie i omamy

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Kubuś napisał:

On miał otwarta buzie 

po pierwsze to dziwne że piszesz o sobie "on", a po drugie krzyczałes bo juz wiedziałes że czekaja cie pasy i podwojna dawka leków żeby zagłuszyć głosy w twojej glowie i omamy

Gość Kuba
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Ubrali mnie w cienkie rajtuzy i spódnice w kratkę , która nosiła stuletnia babcia 

smierdziala moczem

Gość gosc
5 minut temu, Gość Kuba napisał:

Ubrali mnie w cienkie rajtuzy i spódnice w kratkę , która nosiła stuletnia babcia 

smierdziala moczem

a dobra to jednak ty "wyglądam jak lil xan", ty bys sie tez swietnie nadawał na wodociagową

Gość Duuupa
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

a dobra to jednak ty "wyglądam jak lil xan", ty bys sie tez swietnie nadawał na wodociagową

Mam dopiero 16 lat wiec ten pomysł z wodomierzem odpada - może to ty byś się nadawał tam lepiej niż ja ? A może dasz nic buziaka w brudne skarpetki ? Zrobiłem kuuupe w pociągu bo nie było toalety a jak wróciłem na chatę to ciocia tak mnie stłukła pasem , ze lampa się urwała i jej na łeb spadła 

Gość Lil xan

No odpowiedz mi na to kochanie moje 

Gość Lil xan

Gość Lil xan

Mam dopiero 16 lat wiec ten pomysł z wodomierzem odpada - może to ty byś się nadawał tam lepiej niż ja ? A może dasz nic buziaka w brudne skarpetki ? Zrobiłem kuuupe w pociągu bo nie było toalety a jak wróciłem na chatę to ciocia tak mnie stłukła pasem , ze lampa się urwała i jej na łeb spadła