Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia

Spotykam się z 30 letnim mężczyzną ale mam wątpliwości

Polecane posty

Gość Natalia

Natalia Jestem studentką Mam 20 lat Kilka tygodni temu zaczepił mnie facet wtedy nie wiedziałam Ile ma lat Założyłam że pewnie rok 2 więcej niż ja bo z wyglądu wygląda jak mój rówieśnik Niestety okazało się że ma 30 lat właściwie nawet 31 kończy niedługo i chodzi o to że jak na razie było 6 spotkań a ja czuję że już wpadłam obawiam się tylko czy taki facet po traktuje dziewczynę jak ja na poważnie czy może coś z tego wyjść poza tym on ma status materialny Ja praktycznie nie mam nic Jestem na utrzymaniu rodziców co o tym sądzicie

Gość Onsam

Chyba za duza roznica w tym wieku Twoim i jego. Mi by zagrala na nisie taka 33 ka jak mam 43 od nuedawna mimo wygladu max 35.

Gość gosc

moze on szuka kogos na powaznie, jest opiekunczy i dlatego chce mlodszej partnerki, dla ktorej mozem by przewodnikiem po zyciu :)

Za mało danych by ocenić na ile będzie zaangażowany... sam wiek niewiele może powiedzieć więc po prostu bacznie obserwuj typa : )

Gość greentree

na nic nie ma reguł, ale jednak lepiej, gdy status materialny jest podobny no i są zbieżne poglądy i potrzeby. najpierw zawsze sielanka, a potem okazuje się że miłość to za mało, gdy jedna strona chce zrobić kolejny krok A drugiej dobrze jest wciąż na pierwszym etapie zabawy i tandem.

Gość Gość gość

Jak sama nie sprawdzisz to się nie dowiesz. Spotykaj się z nim dalej, poznaj go bardziej

Gość Pati

Jeśli po 6 spotkaniach "czujesz że już wpadła" to ja nie daje temu przyszłości żadnej. Chyba że smutna. Facet potraktuje cię tak jak sobie na to pozwolisz i jeśli nie będziesz miała odpowiedniego dystansu, to narobi ci nadziei i zawieje pod byle pretekstem. Znajdź sobie kogoś w swoim wieku, a nie rozko... się w typie, bo "zaczepil cie" 

Gość Lorenzo01

Przeciez faceci kochaja mlodsze bo jest w nich zycie i masa fajnych cech. Nie sa jeszcze zniszczone porazkami zyciowymi, ktore odcisnely pietno na ich psychice. Ogolnie faceci szukaja mlodszych na zwiazek dlugoterminowy wiec po prostu go obserwuj czego oczekuje. Czy Cie przytula, czy chce przedstawiac znajomym, rodzinie itp. To sa wazne czynnikiZ

Gość Onsam

Ale, jak facet bedzie naprawde przyjacielski to tak mlodej osobie sie odwidzi.

Gość gosc
10 minut temu, Gość gosc napisał:

moze on szuka kogos na powaznie, jest opiekunczy i dlatego chce mlodszej partnerki, dla ktorej mozem by przewodnikiem po zyciu 🙂

Broń panie boże przed takimi typami, którzy szukają młodszej kobiety by być ich "przewodnikami po życiu". To zwykle faceci z miernym ego, zakompleksieni, którzy szukają bezwolnej dziewuszki, by ją sobie podporządkować, poczuć nad kimś władzę, by ją od siebie uzależnić np. ekonomicznie. I potem to wykorzystywać.. Na to zwykle lecą laski, które nie miały ojca/miały złe kontakty z ojcem. I wpadają jak śliwka w kompot. No chyba, że komuś to pasuje. I szuka tatuśka-opiekuna (starszego i mądrzejszego) zamiast równorzędnego partnera.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Natalia napisał:

Natalia Jestem studentką Mam 20 lat Kilka tygodni temu zaczepił mnie facet wtedy nie wiedziałam Ile ma lat Założyłam że pewnie rok 2 więcej niż ja bo z wyglądu wygląda jak mój rówieśnik Niestety okazało się że ma 30 lat właściwie nawet 31 kończy niedługo i chodzi o to że jak na razie było 6 spotkań a ja czuję że już wpadłam obawiam się tylko czy taki facet po traktuje dziewczynę jak ja na poważnie czy może coś z tego wyjść poza tym on ma status materialny Ja praktycznie nie mam nic Jestem na utrzymaniu rodziców co o tym sądzicie

Nie masz nic, to ci starszy imponuje z pieniędzmi, miałam tak samo, ale nigdy się z takimi nie wiązałam.

Zaczniesz zarabiać, robić karierę to i "stare dziady" przestaną Ci się podobać.

No chyba że to jest twój typ, i nie imponują Ci tylko pieniądze to próbuj, może on też szuka kogoś jak ty na stałe.

Gość Gość

Ciężko powiedzieć co jakie on ma życiowe plany. Jedni chcą się z rok pospotykać i brać ślub, bo oni są już starsi i mają ciśnienie na  stworzenie własnej rodziny, a jesteś młodsza więc pewnie mniejsze problemy z zajściem w ciążę. Inni chcą młodej, bo się czują młodziej i mają się z kim wyszaleć bez zobowiązań. A jeszcze inni chcą tworzyć normalne związki uwzględniając takze twoje potrzeby.  

Gość Natalia

On nie miał pojęcia ile ja mam lat a ja nie miałam pojęcia ile on miał lat znajomość wyszła spontanicznie rozumiemy się bardzo dobrze zawsze on za mnie płaci jest bardzo uprzejmy potrafi rozmawiać wielu rówieśników w moim wieku nie potrafi być tak sympatycznych miłych i rozsądnych jest bardzo dobrym rozmówcą ostatnio na przykład spotkaliśmy się na 15 minut a wyszło tak że Rozstaliśmy się po 3 godzinach po prostu bardzo nas do siebie ciągnie Co do pytania o pieniądze to one mi i nie imponują bardzo Imponuje mi to jakim On jest człowiekiem A to że jest zakompleksiony ponieważ szukam młodszej to bardzo płytki i powierzchowne komentarz tak jak mówię znajomość poszła spontanicznie bez jakiejkolwiek wiedzy o tym ile które z nas ma lat

Gość Gość
11 minut temu, Gość Natalia napisał:

On nie miał pojęcia ile ja mam lat a ja nie miałam pojęcia ile on miał lat znajomość wyszła spontanicznie rozumiemy się bardzo dobrze zawsze on za mnie płaci jest bardzo uprzejmy potrafi rozmawiać wielu rówieśników w moim wieku nie potrafi być tak sympatycznych miłych i rozsądnych jest bardzo dobrym rozmówcą ostatnio na przykład spotkaliśmy się na 15 minut a wyszło tak że Rozstaliśmy się po 3 godzinach po prostu bardzo nas do siebie ciągnie Co do pytania o pieniądze to one mi i nie imponują bardzo Imponuje mi to jakim On jest człowiekiem A to że jest zakompleksiony ponieważ szukam młodszej to bardzo płytki i powierzchowne komentarz tak jak mówię znajomość poszła spontanicznie bez jakiejkolwiek wiedzy o tym ile które z nas ma lat

Nie jestem autorką tamtego komentarza, ale jesteś bardzo mało inteligentną kobietą bo nie zrozumiałaś  kto i do kogo to napisał. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, masz braki. 

Gość gosc

wiec cieszcie sie soba i rozwijajcie zwiazek, nie obawiaj sie niczego

a rzucic cie moze tak samo 20-latek jak i 30 latek

Gość 30latek

starsi sa fajniejsi

Gość Gość

A jakie ma plany życiowe i czy pokrywają się z twoimi? 

Gość paris
3 godziny temu, Gość Onsam napisał:

Ale, jak facet bedzie naprawde przyjacielski to tak mlodej osobie sie odwidzi.

Nie mów hop 🙂

Gość 40latek

starsi sa fajniejsi wybierz mnie