Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

Dalczego na biednych ludziach zycie sie msci?

Polecane posty

Gość eho

Koszmar jakiś od 2 lat wychodzę na prosta zero kobiet bo tak mnie nie stać  poszedłem na randkę   przy okazji trychologa odwiedziłem bo mam słabe włosy dałem 120 zł za szampon potem jak wracałem zabrałem mandat 200 zł  iw sumie z 50 zł zrobiło się 500 już nawet nie poszedłem na urodziny od brata dziecka. W miedzy czasie chciałem zainstalować program antywirusowy wywalił mi cały system i  komp ledwo zipie.mam dość już tego życia chyba zorganizuje zbiorek na pomagam sobie bo niema szans  żyć w tym kraju. co człowiek próbuje osiągnąć to sieto obraca przeciw niemu :( chciałem cos zrobić to mi trzeba z 15 tys  oszczędności mam  pracowałem 2 lata ale  zdrowie mi nawali to kwestia czasu  kolana siadają komputer zatoki oczy wszystko się mści tylko na biednych:( zmiana owszem ale los nigdy nie jest ci przychylny

Gość eho

no nic już niemam przeglądarki gogle chrome .  zdążamy w patolke jeszcze ze dwa latka i zostaną skrajne przypadki jak się wykończyć.jak się życ nie da nienawidzę swego zycia a zmienić go nie moge  tak mnie zdrowie zje żywcem . jak będę chciał się wybic z biedy będzie mnie zjadać iniszczyć .

Gość gamoń

Jak cie stac na paliwo to sie otruj spalinami w samochodzie albo sie obezryj na śmierć

Gość gamoń

Mozesz tez sie zapic zacpac skoczyc na zbyt dlugim banji albo jechac do kraju trzeciego swiata ponarzekac na swoj los zeby cie zatlukli na miejscu (dla butow, zegarka, potrfela, telefonu i tych drobniakow ktore masz w kieszeni za ktore beda zyli z pinc lat)

Gość eho

coja mogę to ja decyduje a to zkim rozmawiam to widać ze tępaki  które po ojczulku maja kase  ale tez dowas przyjdzie bieda powojnie nie bedzie układzików tak samo będziecie jęczeć. gdybym mug tobymw am dupe skopał

Gość eho

Poza tym nietoleruje takiego wieśniactwa i lizo dupów jak ktoś ma kase a się donich chyba zaliczacie

Gość gamoń

Nawet jakbym mial pieniadze po ojczulku to bym ich nie wzial

Gość gamoń

No chyba zebym akurat pil albo cpal.

Gość eho

Nie wziąłbyś jak całe życie brałeś !! zachowujesz się jak rozpieszczony małolat co jadłeś gowno pod mostem!?

Gość gamoń

Zesta ukradli to teraz z tym zyjta.

Ja was rozgrzeszal nie będę.