Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Na jakiej opcji w piekarniku podgrzewacie jedzenie w brytfannie ???

Polecane posty

Gość gosc

Kurde, nastawiłam na termoobieg i 180 stopni, a po 10 minutach jedzenie nadal zimne.

Podgrzewam pierogi i krokiety. 

Może za mała temperatura?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Dan Dare

Podgrzej swojego pierooooga.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość

Pewnie już ciepłe. Ja bym to podgrzała na patelni. A na termoobiegu wszystko robie. 10 minut moim zdaniem to za mało. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×