Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urobiona łza

Czuję się samotna i oszukana przez życie i w ogóle przez wszystkich. Zmarnowałam sobie życie

Polecane posty

Gość Kobiet39
Dnia 28.12.2019 o 20:05, Gość gość gość napisał:

Owszem ale jak się ma 40-50 lat to bez problemu się znajdzie partnera ale wśród... starych tetryków 😄😄

Jak się ma dużo kasy to można też przygarnąć jakiegoś 25-latka ale trzeba pamiętać, że będzie on zainteresowany głównie wyciąganiem kasy a nie "miłością" do kobiety w wieku swej matki.

Wiesz ile kobiet jest naprawde zadowolonych z malzenstw i kochanych przez meza po 5 latach,pozniej po 10ciu itd. Szczegolnie jak i mlodosc przeminie czyli po 40 roku zycia. Jestem pewna ze niewielki procent albo wcale. A jest ze soba z powodu dzieci lub bo musza z powodow finansowych. 

To bylo co do milosci w zwiazkach...

A co do dzieci...

Wiadomo ze kobieta ktora chce miec dziecko musi sie zdecydowac do 40stki lub wczesniej. To kazdy wie i podejmuje decyzje w zaleznosci co chce. 

Jestem pewna ze to prowo tak w ogole bo ktora kobieta by napisala ze ma duzy telewizor i wibrator i to nie to...

Gość gość111

Też obstawiam, że to prowo. Poza tym są kobiety, które chcą kogoś mieć od 20 roku życia albo i wcześniej, wielkich karier nie robią a i tak zostają tzw. starymi pannami, bo np. z jakichś względów faceci mieli je w du/pie albo po pristu z żadnym nie wyszło. A niezależność finansowa to świetna rzecz i nie ma co jej demonizować.

Gość Prorok kator
15 godzin temu, Gość Kobiet39 napisał:

Jestem pewna ze to prowo tak w ogole bo ktora kobieta by napisala ze ma duzy telewizor i wibrator i to nie to...

14 godzin temu, Gość gość111 napisał:

Też obstawiam, że to prowo.

Tak reagują spanikowane kobiety zbliżające się mrocznej granicy wiekowej po której następuje spadek ich atrakcyjności. Wolą chować głowę w piasek i udawać, że ich nie będzie dotyczyła rozpacz z powodu przegranego życia, że taki scenariusz nie może być prawdą, że to na pewno wszystko wymyślone, prowokacja, że przecież niemożliwym jest aby one, które dotychczas przebierały w facetach jak w ulęgałkach, które zmieniały facetów jak rękawiczki, teraz na starość mają zostać samotne i nieszczęśliwe? Nieeee.... Przecież one były za młodu takie ładne, takie rozchwytywane więc pewnie gdy będą miały 50-60 lat to też musi się ustawiać do nich kolejka. No musi! A każdy kto pisze inaczej to jakiś jepany prowokator!