Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja

Dyskomfort podczas sexu po porodzie

Polecane posty

Gość Maja

Pół roku temu urodziłam dziecko. Po połogu chciałam kochać się ze swoim facetem, ale to jest niemożliwe. Jestem załamana. Tak jakby tam się wszystko pokurczyło. Jak mój facet we mnie wchodził, ból był niemiłosierny., po kilku próbach odpuściliśmy.  Strasznie się wstydzę. Co robić? Poczekać, to minie? Czy to jest normalne?

Gość Vanessa

A jak ocenił stan twoich narządów lekarz ginekolog na kontroli po połogu?

Gość gość

Koniecznie wizyta u ginekologa, najlepiej prowadzącego ciążę i poród. Chociaż ja osobiście uważam, że to tylko przejściowe, pochwa musi po prostu przez troszkę dłuższy czas dojść do siebie po takim wysiłku. 

Gość Gość

Musisz iść do gina, ale ja tak ogólnie od siebie polecam rozszerzacze pochwy Vagiwell. Mi po ciąży nie przeszły te bóle i skonsultowałam z lekarzem i sobie to kupiłam. Pomogło.

Gość Daga

Widzę, że ktoś mnie uprzedził, ale to dobrze,to znaczy, że ma to swoje zastosowanie. Te rozszerzacze vagiwell są skuteczne. Masz po prostu kilka rozmiarów tych rozszerzaczy i stopniowo rozciągasz swoją pochwę. Najlepiej porozmawiaj ze swoim lekarzem, aby przed tym obejrzał i zbadał CIę. Na pewno zna ten produkt. Zdaję sobię sprawę, że ciężko się rozmawia na te tematy, ale nic co ludzkie... 😉