Gość Joanna Napisano Grudzień 29, 2019 Witam. Czy są tu może osoby, które w styczniu będą miały egzamin na opiekunkę dziecięcą? Odezwijcie się, kiedy macie testy i część praktyczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Grudzień 30, 2019 Ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jatoja Napisano Styczeń 1, 2020 Ktos cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona80 1 Napisano Styczeń 2, 2020 ja mam egzamin w czerwcu .....i tez jestem ciekawa pytan 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jajestem Napisano Styczeń 3, 2020 Hop hop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amanda Napisano Styczeń 6, 2020 Hej hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opiekunka dziecięca Napisano Styczeń 10, 2020 Hej. Dziś mamy egzamin pisemny, a 09.02 praktyczny Opiekunka dziecięca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 10, 2020 Czy jest ktoś, kto ma wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Styczeń 14, 2020 Jest... Macie klucz odp. Do teorii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 15, 2020 Ann.kiedy masz praktyczny egz.? Napisz do mnie, mam wyniki z teorii stodula1@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 15, 2020 Ann.kiedy masz praktyczny egz.? Napisz do mnie, mam wyniki z teorii stodula1@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mari Napisano Styczeń 16, 2020 Czy ktoś ma wcześniej egzamin niż 24 stycznia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Styczeń 16, 2020 Ja25.01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 18, 2020 Ja 27.01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 18, 2020 Dnia 16.01.2020 o 23:16, Gość Joanna napisał: Ja25.01 Joanna daj znać po egzaminie co było . Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 18, 2020 Dziewczyny jest ktoś kto ma 21 stycznia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała Napisano Styczeń 19, 2020 Dziewczyny spotkałyście się z tym, aby były trzy zestawy zadań? Mamy grupy podzielone na dwa dni i słyszymy, ze tak może być.. Dajcie znać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Styczeń 19, 2020 Nie, ma być 1 zestaw pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Styczeń 19, 2020 A ty Mała, kiedy piszesz praktyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ATN Napisano Styczeń 19, 2020 4 godziny temu, Gość Mała napisał: Dziewczyny spotkałyście się z tym, aby były trzy zestawy zadań? Mamy grupy podzielone na dwa dni i słyszymy, ze tak może być.. Dajcie znać... 3 zestawy są na opiekunie medycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 19, 2020 ATN jesteś pewna, że były 3 różne zestawy pytań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ATN Napisano Styczeń 19, 2020 3 godziny temu, Gość Gość napisał: ATN jesteś pewna, że były 3 różne zestawy pytań? Na opiekunie medycznym tak. Od kilku dobrych lat są 3 zestawy. Na opiekunce dziecięcej jak narazie jeden. Ale co wymyśli OKE to cholera wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 20, 2020 Dziewczyny od jutra zaczynają się egzaminy praktyczne w Polsce, dajcie znać co było!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena7723@o2.pl 0 Napisano Styczeń 20, 2020 też bym prosiła jak ktoś by wiedział lub już był po egzaminie żeby dał znać co było? jaki wiek dziecka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egzamin Napisano Styczeń 20, 2020 jak poszło na praktycznym .bys mogła napisać coś wiecej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jatoja Napisano Styczeń 20, 2020 Też czekam na info? Wiecie coś? Plotki krążą, kąpiel,pupa, buzia??? Tylko coooo?? Dziewczyny dzielcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorota Napisano Styczeń 20, 2020 3 godziny temu, Gość Anka napisał: Dziewczyny od jutra zaczynają się egzaminy praktyczne w Polsce, dajcie znać co było!!! tez jestem ciekawa ,co było na praktycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lena Napisano Styczeń 20, 2020 Są tu dziewczyny po egzaminach praktycznych 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 20, 2020 przewinięcie i dalej nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Styczeń 20, 2020 Od jutra zaczynają się praktyczne, napiszcie co było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach