Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papa

Kobieta to już naprawdę musi być przegrywem żeby spędzać samotnie Sylwestra

Polecane posty

Gość Papa

U faceta spędzanie samotne Sylwka to nic zaskakującego, ale kobiety jakie by nie były to zawsze mają co najmniej kilka propozycji na ten dzień, no chyba że naprawdę nikt ich nie lubi

Dziwne jest więc że istnieją jeszcze takie co spędzają Sylwestra samotnie

Gość gosc

a co ma płec do propozycji, kolejny autystyku? Jak ktoś nie ma znajomych to siedzi w domu. A płeć goowno ma do tego. Myślisz, ze każda kobieta ma znajomych? Haha, palnij się w łeb. 

Gość gość
9 minut temu, Gość Papa napisał:

ale kobiety jakie by nie były to zawsze mają co najmniej kilka propozycji na ten dzień

no chyba śnisz, deb.ilu

Gość gość

Kafeteryjni incele i ich alternatywna rzeczywistość. Czyli wynika, że jak kobieta nie ma adoratorów, setek propozycji to jest chyba cyklopem 190 cm, 300 kg wagi ze zrogowaciałą skórą, bez włosów na głowie, śmierdząca, rzyga/jąca jadem itd.

Gość Bicek
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Kafeteryjni incele i ich alternatywna rzeczywistość. Czyli wynika, że jak kobieta nie ma adoratorów, setek propozycji to jest chyba cyklopem 190 cm, 300 kg wagi ze zrogowaciałą skórą, bez włosów na głowie, śmierdząca, rzyga/jąca jadem itd.

Ładnie nam się opisalas przed milionami słuchaczy xD

Gość Jerry
8 minut temu, Gość gość napisał:

Przeciętna kobieta, a nawet wiele brzydkich mają co najmniej kilka propozycji na Sylwestra co roku

Nie wyobrażam sobie wobec tego jaka musi być kobieta która nie ma propozycji ŻADNYCH

Gość gość

po co te rozkminy

zajmijcie się swoim życiem

Gość gosc
7 minut temu, Gość Jerry napisał:

Przeciętna kobieta, a nawet wiele brzydkich mają co najmniej kilka propozycji na Sylwestra co roku

chyba tylko w twoich chorych urojeniach, niedorozwoju umysłowy

Gość uftydyt
5 minut temu, Gość gość napisał:

po co te rozkminy

zajmijcie się swoim życiem

Niech każdy robi porządek na własnym podwórku a cała ulica bedzie czysta 🙂

Gość gosciara

Mam sporo znajomych, a w tym roku nie miaalm żadnych propozycji, bo częśc moich znajomych albo ma małe dzieci albo wyjechali albo poszli na jakieś płatne bale itd. 

W ogóle jakim odrealnionym trzeba być zakładając taki temat.

Gość gość
11 minut temu, Gość Jerry napisał:

Nie wyobrażam sobie wobec tego jaka musi być kobieta która nie ma propozycji ŻADNYCH

no już opisałam siebie, mam jedo oko, ciało pokryte łuskami, rzygam co kilka sekuns śmiertelnie trującym jadem, ale do tego wszystkiego mam jajniki, macicę i waginę. Już wierzysz, że jestem kobietą, która nie miała żadnych propozycji na sylwka?

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

chyba tylko w twoich chorych urojeniach, niedorozwoju umysłowy

Kobiety z kafeterii nie mają propozycje więc wierze ci 

Gość lol

Propozycji kazda może mieć dziennie kilka, ale na bzykanie, więc nie mylcie tego z poważniejszą relacją czy wspólnym życiem codziennym.  Niektórzy tu na prawde żyją w jakimś innym świecie.

Gość ze łzami w oczach
4 minuty temu, Gość lol napisał:

Propozycji kazda może mieć dziennie kilka, ale na bzykanie, więc nie mylcie tego z poważniejszą relacją czy wspólnym życiem codziennym.  Niektórzy tu na prawde żyją w jakimś innym świecie.

Dokładnie 🙂

Gość gosc
47 minut temu, Gość gosc napisał:

a co ma płec do propozycji, kolejny autystyku? Jak ktoś nie ma znajomych to siedzi w domu. A płeć goowno ma do tego. Myślisz, ze każda kobieta ma znajomych? Haha, palnij się w łeb. 

smutne ale takie zycie 😜

Ja miałam propozycje ale mi sie nie podobały i wolałam zostac niz sie bawic na siłe

Gość taki obraz wasz

Nie, wystarczy że jest wybredna.

Gość gość

Autor wymyśla teorie nie z tej ziemi. Wygryw wieczoru jak się patrzy.

3 godziny temu, Gość Jerry napisał:

Widać, że Twoja wyobraźnia jest bardzo płytka.. 

Gość Gosc
16 godzin temu, Gość Jerry napisał:

Ja dostałam propozycje od byłych chłopaków, którzy chcieliby do mnie wrócić (bez wzajemności), rozumiem że mam biec w podskokach?

Gość Gość
16 godzin temu, Gość gość napisał:

no chyba śnisz, deb.ilu

Ojej po co te wyzwiska ale myślę że może po prostu chce być sama.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja dostałam propozycje od byłych chłopaków, którzy chcieliby do mnie wrócić (bez wzajemności), rozumiem że mam biec w podskokach?

Pewnie że nie. Przewarznie jak się rozstajemy to nie chcemy kontakty

Gość Profesor

Niestety kobiet w Polsce jest za mało 

Na 100 kobiet przypada a 600 mężczyzn w wieku 23 30 lat stąd tyłu facetuw jest samyxh

Gość gość
3 minuty temu, Gość Profesor napisał:

Niestety kobiet w Polsce jest za mało 

Na 100 kobiet przypada a 600 mężczyzn w wieku 23 30 lat stąd tyłu facetuw jest samyxh

Ale piar/dy. Są tematy mówiące o pladze samotnych kobiet 30+ i co ty na to profesorku z Koziej Du/py?

Gość Profesor
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ale piar/dy. Są tematy mówiące o pladze samotnych kobiet 30+ i co ty na to profesorku z Koziej Du/py?

Wskaż mi te kobiet?

Chyba po 70 r życia jest odwrotnie 6 kobiet na 1 faceta ale do 30 jest 6 m na 1 k 

Gość Gosc

Ja siedziałam sama i chyba zione ogniem.a tak serio to połowa moich koleżanek miało podobnie. Dzień jak codzień. Zimno i nie chce się łazić. Nawet tv mi się nie chciało oglądać bo z czego się jarac. Najadlam się dobrze i spoko. Gdzie by była fajna impreza to bym poszła ale nie trawie disco polo i chlAnia.

Gość Profesor
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ja siedziałam sama i chyba zione ogniem.a tak serio to połowa moich koleżanek miało podobnie. Dzień jak codzień. Zimno i nie chce się łazić. Nawet tv mi się nie chciało oglądać bo z czego się jarac. Najadlam się dobrze i spoko. Gdzie by była fajna impreza to bym poszła ale nie trawie disco polo i chlAnia.

Może sama ale w towarzystwie przystojniakow

Gość Profesor

Tzn że jesteś w przedziale wiekowym 60 plus

Gość Gosc
17 godzin temu, Gość Jerry napisał:

Ja mialam propzycje ale od napalonych gosci, ktorzy mi sie nie podobaja a po alkoholu byliby jeszcze bardziej natarczywi...wolalam zostac w domu niz byc molestowana przez jakiegos pijanego oblecha.

Gość Profesor

Ja mialam propzycje ale od napalonych gosci, ktorzy mi sie nie podobaja a po alkoholu byliby jeszcze bardziej natarczywi...wolalam zostac w domu niz byc molestowana przez jakiegos pijanego oblecha.

Czyli sama nieciekawa jesteś 

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Profesor napisał:

Czyli sama nieciekawa jesteś 

Czemu ? Piekne kobiety tez maja propozycje od gosci, ktorych im sie nie podobaja - nawet czesciej. Zreszta nie mowie, ze oni byli nie atrakcyjni tylko mam niezamkniety temat z kims i nie patrze sie na innych.