Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicex-xx-

Prosze o jakąś rade

Polecane posty

Witam mam 18 lat i od jakiegos czasu mam problem z dłońmi oraz stopami. Sa one przez większośc czasu zimne oraz czerwono sine . Nie odczówam żadnego bólu lecz brzydko to wyglada poniewaz skóra w tym czasie jak by sie złuszczała i jest wysuszona mimo smarowania kremami oraz mam wrazenie że palce sa spuchniete . Byłam juz u doktora miałam robione badania krwi lecz nic nie wykazało. Dodam jeszcze ze od 12 lat mam jakies pajączki/żyłki ale tylko na lewej nodze od góry do dołu i pojawia sie ich coraz wiecej lecz od jakiegos czasu zaczęła mnie ta noga bolec i spuchła pani doktor zapisała mi zastrzyki domięśniowe lecz gdy sie skończyły noga znów zaczęła strasznie bolec i musiałam dostawac silniejsza dawke  nie wiem jednak czy to ma cos wspólnego z dłońmi i stopami ale jezeli któras z was miała lub ma takie objawy to prosiłabym bardzo o jakas rade . dodaje tez zdjecia moze któras z was bedzie wiedziała co to i da jakas wskazówke jak sie tego pozbyc.

Gość nice

Rada: wymyśl sobie inny nick. 

Gość Ada

za dużo konia trzepiesz

widzę ze normalnych ludzi to chyba na tym świecie już nie ma..a poza tym nie posiadam między nogami członka żeby takie rzeczy robić... nie pozdrawiam

Gość gosc
5 minut temu, nicex-xx- napisał:

widzę ze normalnych ludzi to chyba na tym świecie już nie ma..a poza tym nie posiadam między nogami członka żeby takie rzeczy robić... nie pozdrawiam

Tylko ty jeszcze jesteś normalny

Gość nice.. to że mamy prawie taki sam nick to przypadek jak cię to irytuje to sobie zmień bo mi to akurat nie przeszkadza..

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Tylko ty jeszcze jesteś normalny

oczywiście że jestem "normalna" i nie pisze komuś bez sensownych i zbereźnych komentarzy na forum 😉

Gość nice
7 minut temu, nicex-xx- napisał:

Gość nice.. to że mamy prawie taki sam nick to przypadek jak cię to irytuje to sobie zmień bo mi to akurat nie przeszkadza..

Mnie to przeszkadza bo jestem tu dłużej niż ty, więc to ty powinieneś/aś  sobie zmienić. Założyłeś nicka podobnego do mojego, żeby odwrócić uwagę od siebie i zasugerować, że to ja mam takie schorzenie. Niestety nic z tych rzeczy. Nieładnie postępujesz. 

4 minuty temu, Gość nice napisał:

Mnie to przeszkadza bo jestem tu dłużej niż ty, więc to ty powinieneś/aś  sobie zmienić. Założyłeś nicka podobnego do mojego, żeby odwrócić uwagę od siebie i zasugerować, że to ja mam takie schorzenie. Niestety nic z tych rzeczy. Nieładnie postępujesz. 

nick różni się a jasnowidzem niestety nie jestem jeżeli miała bym ten sam co ty przy zakładaniu konta wyskoczyłby mi komunikat że osoba o tym nicku już istnieje więc masz problem wzięty znikąd..

Gość nice

Radzę abyś szukając pomocy nie zrażała do siebie ludzi, bo skutek jest łatwy do przewidzenia. 

Gość gosc
16 minut temu, nicex-xx- napisał:

oczywiście że jestem "normalna" i nie pisze komuś bez sensownych i zbereźnych komentarzy na forum 😉

No to czemu piszesz że nie ma normalnych ludzi na świecie skoro jedna osoba (ty) jeszcze jest?

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

No to czemu piszesz że nie ma normalnych ludzi na świecie skoro jedna osoba (ty) jeszcze jest?

miałam na myśli te osoby które napisały te bez sensowne komentarze w ogóle nie przemyślane i nie napisałam że jestem jedyna normalna osoba na świecie bo na pewno jest ich więcej i są to zapewne osoby nieliczne ..aczkolwiek co niektórzy sprawiają problemy znikąd  bo im się nudzi bo mają ze sobą problem ..a tu naprawdę może komuś zagrażać życie ale co tam ważne że się popisałeś/ aś swoja inteligencją i brakiem wychowania.

Gość wałkoń

no i gdzie te zdjęcia, bo kapucyn już mi sterczy

8 minut temu, Gość wałkoń napisał:

kolejny któremu brak piątej klepki..przemyśl serio zanim coś napiszesz bo to jest strasznie żałosne niedojrzale i zarazem obrzydliwe

Gość wałkoń
3 minuty temu, nicex-xx- napisał:

kolejny któremu brak piątej klepki..przemyśl serio zanim coś napiszesz bo to jest strasznie żałosne niedojrzale i zarazem obrzydliwe

aha. czyli kiedy te zdjęcia?

Gość Ggh

Idź do angiologa.

29 minut temu, Gość nice napisał:

Radzę abyś szukając pomocy nie zrażała do siebie ludzi, bo skutek jest łatwy do przewidzenia. 

co tu jest do zrażania bo nie bardzo wiem ? choroba kogoś czy jak? a może prośba o pomoc?..sadząc po twojej wypowiedzi to musiał/abyś się trochę doedukować bo nawet nie masz pojęcia do czego mogą doprowadzić objawy tu opisane

Gość Hhg
4 minuty temu, Gość Ggh napisał:

Idź do angiologa.

sam se idź do angiologa

Gość Ffg

To było do autorki, ...o!

2 minuty temu, Gość Hhg napisał:

sam se idź do angiologa

Gość Alan
3 minuty temu, nicex-xx- napisał:

co tu jest do zrażania bo nie bardzo wiem ? choroba kogoś czy jak? a może prośba o pomoc?..sadząc po twojej wypowiedzi to musiał/abyś się trochę doedukować bo nawet nie masz pojęcia do czego mogą doprowadzić objawy tu opisane

chyba nie jesteś zbyt rozgarnięta, co? 😉

6 minut temu, Gość wałkoń napisał:

aha. czyli kiedy te zdjęcia?

jeżeli ci czegoś brak to załatw sobie jakąś koleżankę bo widzę że ci się bardzo nudzi ..albo przejdź się do psychologa bo takie sprawy trzeba leczyć

Gość Hhg
2 minuty temu, Gość Ffg napisał:

a to było do ciebie, o!

Gość Hhg
2 minuty temu, Gość Ffg napisał:

a to było do ciebie, o!

2 minuty temu, Gość Alan napisał:

chyba nie jesteś zbyt rozgarnięta, co? 😉

z tego co widzę po twoich wypowiedziach to sądziłabym że bardziej chyba ty jesteś nierozgarnięty ponieważ nie rozumiesz powagi sytuacji

10 minut temu, Gość Hhg napisał:

sam se idź do angiologa

widzę że chyba ktoś tu nie wie czym się zajmuje lekarz angiolog..proponuje się doedukować ..powodzenia

11 minut temu, nicex-xx- napisał:

z tego co widzę po twoich wypowiedziach to sądziłabym że bardziej chyba ty jesteś nierozgarnięty ponieważ nie rozumiesz powagi sytuacji

a z resztą co może rozumieć człowiek który  w sieci i zapewne w codziennym życiu co pokazuje właśnie pisząc takiego typu komentarze i robi problem z niczego  zachowuje się  jak zwierze i nie posiada chociaż kultury dla drugiej osoby nawet nie wiedząc kim osoba po drugiej stronie jest..niestety takie zachowanie wynosi się z domu i to jest właśnie efekt.

Gość Alan
18 minut temu, nicex-xx- napisał:

a z resztą co może rozumieć człowiek który  w sieci i zapewne w codziennym życiu co pokazuje właśnie pisząc takiego typu komentarze i robi problem z niczego  zachowuje się  jak zwierze i nie posiada chociaż kultury dla drugiej osoby nawet nie wiedząc kim osoba po drugiej stronie jest..niestety takie zachowanie wynosi się z domu i to jest właśnie efekt.

Tylko nie posraj się w nachy parówo 😄

Gość nice
1 godzinę temu, nicex-xx- napisał:

No nie mam bladego pojęcia, bo to nie mój problem, za to ty sie podszywasz pod mój nick. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość wałkoń napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣

12 godzin temu, Gość nice napisał:

No nie mam bladego pojęcia, bo to nie mój problem, za to ty sie podszywasz pod mój nick. 

Masz naprawde duzy problem bo moj nick rozni sie od twojego wiec nie ma mozliwosci podszywania sie jezeli ci to sprawia problem to juz ci mówiłam zmień nick