Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Dlaczego ona tak robi

Polecane posty

Gość gosc

Dziewczyna która przechodzi obok mojego stanowiska w pracy, czasem spuszcza głowę na dół, innym razem na mnie spojrzy, albo przecier ręce, łapie się za szyję albo za wlosy

Gość gość

bo działasz na nią wstydliwie, peszy się przy tobie, a oprócz tego prowadzi swoją grę (babską grę)

Gość gosc
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Dziewczyna która przechodzi obok mojego stanowiska w pracy, czasem spuszcza głowę na dół, innym razem na mnie spojrzy, albo przecier ręce, łapie się za szyję albo za wlosy

Nawet gdy na nią nie spojrzę to tak robi, samo to że koło mnie przejdzie ja pieszy? Jaką gre? 

Gość Ona

A podoba Ci się ona? Może o tym wie i taka z niej trochę kokietka i jednak to działa, bo zastanawiasz się nad jej zachowaniem 😉

Gość gosc
6 minut temu, Gość Ona napisał:

A podoba Ci się ona? Może o tym wie i taka z niej trochę kokietka i jednak to działa, bo zastanawiasz się nad jej zachowaniem 😉

Podoba uważam że te zachowania są urocze, nie wydaje mi się jednak by by były celowe

Gość Ona
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Podoba uważam że te zachowania są urocze, nie wydaje mi się jednak by by były celowe

My ci nie powiemy, bo każdy człowiek jest inny i nie przejrzysz każdego łatwo wbrew głupiemu uogólnianiu tutaj na forum. Jak ją lubisz i ci się podoba to czemu nic nie spróbujesz zadziałać do niej? 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

My ci nie powiemy, bo każdy człowiek jest inny i nie przejrzysz każdego łatwo wbrew głupiemu uogólnianiu tutaj na forum. Jak ją lubisz i ci się podoba to czemu nic nie spróbujesz zadziałać do niej? 

Słyszałem że ma kogoś 

Gość Ona
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Słyszałem że ma kogoś 

A może to nieprawda? Ludzie różnie gadają, przekręcają. Ja czasem nawet tak mówiłam niektórym, aby spławić niechcianych adoratorów i potem tak poszła wieść w świat. Musisz od niej bezpośrednio się dowiedzieć czy kogoś ma. 

Gość gosc
8 minut temu, Gość Ona napisał:

A może to nieprawda? Ludzie różnie gadają, przekręcają. Ja czasem nawet tak mówiłam niektórym, aby spławić niechcianych adoratorów i potem tak poszła wieść w świat. Musisz od niej bezpośrednio się dowiedzieć czy kogoś ma. 

Jest śliczna, ma powodzenie więc sprawa prosta.. 

Gość Ona
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Czyli dziewczyna, która Ci się podoba zwraca też na ciebie uwagę i ty nic z tym nie zrobisz? Szkoda dla was obojga, bo że ty coś słyszałeś to mniej znaczy niż jej zachowanie,  bo jest coś na rzeczy 😉

Gość Gość

Kocha cie na pewno 🤣 z nowym rokiem nic tu się nie zmieniło...

Gość malena

Coś jest na rzeczy. Jakby rzeczywiście kogoś miała, to by się raczej tak nie zachowywała w twojej obecności.

Gość Emil

u mnie też tak robiła to poszedłem z anią kiedyś do toalety i był szybki numerek 🙂 niestety miała kogoś i miłości nie było.

Gość gosc

Właśnie, może tylko jej się podobam a nic nie czuje do mnie? 

Gość Kobieta
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Właśnie, może tylko jej się podobam a nic nie czuje do mnie? 

To ma już cie kochać po grobową deskę jak nawet wy się nie spotykacie? Przecież nie zna cię nawet dobrze. Daj się poznać, pokaż się z dobrej strony i zobaczysz jak się potoczy wasza znajomość. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Kobieta napisał:

To ma już cie kochać po grobową deskę jak nawet wy się nie spotykacie? Przecież nie zna cię nawet dobrze. Daj się poznać, pokaż się z dobrej strony i zobaczysz jak się potoczy wasza znajomość. 

Ja jestem zakochany więc to możliwe 🙂

Gość Gosc
28 minut temu, Gość gosc napisał:

Może nie każdemu się podoba tak jak tobie. Różne są gusta. Skąd wiesz, że ma takie powodzenie? 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Może nie każdemu się podoba tak jak tobie. Różne są gusta. Skąd wiesz, że ma takie powodzenie? 

Byłem świadkiem dwa razy jak ją podrywało, jeden kolega jest żonaty więc to raczej żarty na które nie reagowała, a drugi lazil za nią dosłownie i prawil komplementy, ale był brzydki z nadwagą, już się zwolnił na szczęście 

Gość Kobieta
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja jestem zakochany więc to możliwe 🙂

Bo wy faceci potraficie się w wyglądzie zakochać, a dla nas kobiet częsciej liczy się stosunek mężczyzny do nas, jego zaangażowanie w związek i charakter i dopiero głębsze uczucie się rodzi. Ciesz się, że zwraca na ciebie uwagę a nie wymagasz od niej odrazu tego samego jak ona cię nie zna i ty nic się nie starasz. 

Gość Gość

Ile wy macie lat, że się w takie podchody bawicie? 

Gość gosc
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Ile wy macie lat, że się w takie podchody bawicie? 

27 i 30

Gość gosc
19 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Bo wy faceci potraficie się w wyglądzie zakochać, a dla nas kobiet częsciej liczy się stosunek mężczyzny do nas, jego zaangażowanie w związek i charakter i dopiero głębsze uczucie się rodzi. Ciesz się, że zwraca na ciebie uwagę a nie wymagasz od niej odrazu tego samego jak ona cię nie zna i ty nic się nie starasz. 

To nie tak że zakochałem się w wyglądzie podoba mi się, i pewnie nie każdemu, obiektywnie jest ładna ale mnie przyciąga coś więcej właśnie jej stosunek do mnie, uśmiech, spojrzenie, to słodkie zawstydzenie. To nie jest typowa modelka, raczej atrakcyjna kobieta z dobrymi genami, która dba o siebie. Trochę taka dziewczyna z sąsiedztwa 

Gość Gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

To nie tak że zakochałem się w wyglądzie podoba mi się, i pewnie nie każdemu, obiektywnie jest ładna ale mnie przyciąga coś więcej właśnie jej stosunek do mnie, uśmiech, spojrzenie, to słodkie zawstydzenie. To nie jest typowa modelka, raczej atrakcyjna kobieta z dobrymi genami, która dba o siebie. Trochę taka dziewczyna z sąsiedztwa 

Ty chyba też jej z charakteru nie znasz co nie? Miłość od pierwszego spojrzenia? Pewnie zgrabna, jedno ci w głowie i zaraz wielka miłość 😂

Gość sara
58 minut temu, Gość gosc napisał:

Co masz na myśli pisząc, że ma dobre geny? 

Gość ...
30 minut temu, Gość sara napisał:

Co masz na myśli pisząc, że ma dobre geny? 

To znaczy że chciałby się z nią rozmnozyc

Gość Gość
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

Prawdopodobnie, możesz jej się podobać i trochę przez to ją peszysz.

Powinieneś zadziałać, jak Ci się ona podoba 🙂

Gość Gość

Pewnie jest nieśmiała. Musisz zadziałać