Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćI

Zaczynam wariować?

Polecane posty

Gość gośćI

Od jakiegoś czasu mam takie wrażenia że pewna konkretna osoba o mnie myśli. Zawsze gdy tak się dzieje widzę jakieś dziwne przypadki, zbieżności losu, czasu, odczuwam bóle w różnych miejscach które zawsze się powtarzają przez co kojarzą mi się z tą osobą. Dodam że nie znam tej osoby za dobrze, ale odczuwam do tej osoby sympatię. Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? Wydaję mi się że zaczynam wariować. 

Gość Gość

Nie martw się, nie zwariujesz. Poszukaj mądrego psychiatry i opowiedz mu o tym. Powie, co dalej robić, bo po co masz się z tym męczyć. Takie natrętne myśli nie są Ci do niczego potrzebne.

Gość A...
8 minut temu, Gość gośćI napisał:

Od jakiegoś czasu mam takie wrażenia że pewna konkretna osoba o mnie myśli. Zawsze gdy tak się dzieje widzę jakieś dziwne przypadki, zbieżności losu, czasu, odczuwam bóle w różnych miejscach które zawsze się powtarzają przez co kojarzą mi się z tą osobą. Dodam że nie znam tej osoby za dobrze, ale odczuwam do tej osoby sympatię. Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? Wydaję mi się że zaczynam wariować. 

To nie on/ ona o Tobie myśli, lecz Ty o tej osobie. Podświadomie wpływasz na okoliczności zewnętrzne oraz wywołujesz dolegliwości fizyczne.

Gość A...
15 minut temu, Gość gośćI napisał:

Zapomniałam zapytać, czy zraniłeś tą osobę?

Czasami wyrzuty sumienia nie pozwalają nam zapomnieć o wyrządzonuch krzywdach.  Wtedy los się mści...

Gość gość

Zostaw ją w sposkoju, przestań ją oczerniać i krzywdzić to przestanie cie boleć. 

W przeciwnym wypadku będzie z tobą coraz gorzej, gwarantuję ci to. 

Że też trzeba komuś uświadamiać takie proste prawdy. 

Gość gośćI

Nie zraniłem, przynajmniej nie świadomie. Nie znam dobrze tej osoby stąd jestem zdziwiony tym wszystkim. Nie czuję za wiele do tej osoby, nic poza sympatią do niej. Nigdy tak nie miałem, zajmuje się swoimi obowiązkami jak co dzień nagle słysze/widze/czuje któryś z powtarzających się rzeczy i wszystkie myśli skupiają się na tej osobie ale nie jak zwykle gdy o kimś myśle, raczej tak jakbym miał te osobę w głowie. Stąd myśli za wariuje. Nie biorę żadnych narkotyków, czasem się napiję jak jest okazja. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gośćI napisał:

Nie zraniłem, przynajmniej nie świadomie. Nie znam dobrze tej osoby stąd jestem zdziwiony tym wszystkim. Nie czuję za wiele do tej osoby, nic poza sympatią do niej. Nigdy tak nie miałem, zajmuje się swoimi obowiązkami jak co dzień nagle słysze/widze/czuje któryś z powtarzających się rzeczy i wszystkie myśli skupiają się na tej osobie ale nie jak zwykle gdy o kimś myśle, raczej tak jakbym miał te osobę w głowie. Stąd myśli za wariuje. Nie biorę żadnych narkotyków, czasem się napiję jak jest okazja. 

Tak, jesteś chory psychicznie. 

Gość Kobiet39

Ciezko powiedziec co to jest. Ja mysle:

1. Jakies zaburzenie psychiczne,

2. Slyszalam kiedys ze mozna na kogos rzucic urok i to nie sa zarty... Moze najpierw pomodl sie za ta osobe a jak to nie pomaga do idz do ksiedza. 

Gość wiem co mówię

Może ktoś rzucił na Ciebie urok miłosny tylko na razie nie działa za dobrze? 😉  No chyba że to jest jakiś facet, silny wampir energetyczny.

Gość gość
7 godzin temu, Gość gośćI napisał:

Bliźniaczy płomień inaczej bliźniacza dusza poczytaj wydaje się irracjonalne ale wydaję mi się że to cię dopadło...

Gość Proste
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Bliźniaczy płomień inaczej bliźniacza dusza poczytaj wydaje się irracjonalne ale wydaję mi się że to cię dopadło...

Zauroczyl się choc sam do siebie nie dopuszcza tej myśli. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Twin flames inaczej

Gość Gość
26 minut temu, Gość gość napisał:

Czy jak ją poznałeś czułeś jakieś poruszenie,nie mogłeś słowa wydusić z siebie?albo gapiłeś się jak sroka w gnat?Czy widzisz takie same godziny np.albo jakieś piosenki przemawiają do ciebie w jakiś specjalny sposób?właśnie te znaki piosenki odczuwanie drugiej osoby to są cechy bliźniaczych dusz.Wpisz sobie telepatia bliźniaczych dusz i ogólnie to pojęcie to wtedy będziesz miał odpowiedz

Gość gość
8 godzin temu, Gość gośćI napisał:

Zakochałeś się. Klasyczne objawy. Gratuluję. Teraz tylko wystarczy umówić się na randkę i kochać do białego rana. :) 

Gość Gość

Autorze odezwij się czy to co napisałam o bliźniaczych duszach coś ci przypomina trochę siedzę w tym temacie to mogę ci coś podpowiedzieć:)

Gość Gość

Chyba możliwe że to normalne, ja np kiedyś myślałam intensywnie o jednej osobie bo się zakochałam i wtedy często dość na siebie wpadalismy np że jak ja gdzieś szłam to on w akurat też przechodził ale w drugą stronę i nawet mi pisał czasem że snilam mu się ale on mnie nie kocha po prostu chyba jakoś odczuwał te moje myśli 🙂

Gość Gość

Początki schizofrenii. Ewentualnie ktoś nakluwa voodoo. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Autorze odezwij się czy to co napisałam o bliźniaczych duszach coś ci przypomina trochę siedzę w tym temacie to mogę ci coś podpowiedzieć:)

Jeśli jest między wami to połączenie dusz to wiedz że ono nie zniknie...Najczęściej jedno z was jest w związku.Jedna osoba jest bardzo uczuciowa a druga racjonalna,logiczna i zamknięta na to połączenie...Najczęściej o waszym spotkaniu zadecydowały niezwykle zbiegi okoliczności.Wiedz jedno że czy ona chciała tego czy nie to kocha cię najmocniej na świecie bo rozpoznała w tobie swoją duszę czyli ciebie:)

Gość Gość

I jeszcze jedno ona odczuwa dokładnie to samo co ty w tym samym czasie...Ona też na początku myślała że zwariowała,ale osoba która jest bardziej uczuciowa w tym połączeniu dochodzi do tego pierwsza więc pewnie już jest świadoma tego wszystkiego;)

Gość Kobieta
11 godzin temu, Gość gośćI napisał:

Kiedyś, bardzo dawno temu miałam coś podobnego. To było takie dziwne że wydawało mi się że tracę rozum jak jakiś znak albo coś w tym stylu. W końcu po jakimś czasie nie pamiętam czy to były tygodnie czy miesiące podeszłam do tego chłopaka i zapytałam czy on o mnie myśli bo mam wrażenie że on tak jakby mnie "wołał" aż fiksuję (chociaż szczerze mówiąc kompletnie mnie nie interesował). On na to że nie, że ma dziewczynę itp. przeszło jak ręką odjął. Nigdy więcej takiego czegoś nie czułam choć raz byłam zakochana do szaleństwa. 

Gość gośćI
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Czy jak ją poznałeś czułeś jakieś poruszenie,nie mogłeś słowa wydusić z siebie?albo gapiłeś się jak sroka w gnat?Czy widzisz takie same godziny np.albo jakieś piosenki przemawiają do ciebie w jakiś specjalny sposób?właśnie te znaki piosenki odczuwanie drugiej osoby to są cechy bliźniaczych dusz.Wpisz sobie telepatia bliźniaczych dusz i ogólnie to pojęcie to wtedy będziesz miał odpowiedz

Hm, nie pamiętam czy nie mogłem wydusić słowa wiele nie rozmawialiśmy. Patrzyliśmy na siebie długo na siebie faktycznie. Takie godziny widzę cały czas i nie szukam ich specjalnie to wygląda tak że normalnie sprawdzam godzinę bo coś mam do załatwienia i widzę i szok. Z piosenkami też tak jest ale rzadziej. 

3 godziny temu, Gość gość napisał:

Zakochałeś się. Klasyczne objawy. Gratuluję. Teraz tylko wystarczy umówić się na randkę i kochać do białego rana. 🙂

Czuję do tej osoby sympatię, ale zakochanie? To chyba nie to. 

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jeśli jest między wami to połączenie dusz to wiedz że ono nie zniknie...Najczęściej jedno z was jest w związku.Jedna osoba jest bardzo uczuciowa a druga racjonalna,logiczna i zamknięta na to połączenie...Najczęściej o waszym spotkaniu zadecydowały niezwykle zbiegi okoliczności.Wiedz jedno że czy ona chciała tego czy nie to kocha cię najmocniej na świecie bo rozpoznała w tobie swoją duszę czyli ciebie:)

Nie wiem czy coś zadecydowało o naszym spotkaniu, chyba bardziej to był przypadek. Ze związkiem też się chyba zgadza, tamta osoba kogoś ma z tego co pamiętam. Problem jest taki, że z tą osobą nie mam kontaktu i jedynie znowu przypadek może sprawić że ją spotkam. 

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Początki schizofrenii. Ewentualnie ktoś nakluwa voodoo. 

O tym też myślałem niestety. Choć w mojej rodzinie schizofrenia nie występowała nigdy. 

Ciężko mi uwierzyć w jakieś bliźniacze płomienie, raczej jestem sceptykiem. 

Gość gość
8 minut temu, Gość gośćI napisał:

Hm, nie pamiętam czy nie mogłem wydusić słowa wiele nie rozmawialiśmy. Patrzyliśmy na siebie długo na siebie faktycznie. Takie godziny widzę cały czas i nie szukam ich specjalnie to wygląda tak że normalnie sprawdzam godzinę bo coś mam do załatwienia i widzę i szok. Z piosenkami też tak jest ale rzadziej. 

Nie wiem czy coś zadecydowało o naszym spotkaniu, chyba bardziej to był przypadek. Ze związkiem też się chyba zgadza, tamta osoba kogoś ma z tego co pamiętam. Problem jest taki, że z tą osobą nie mam kontaktu i jedynie znowu przypadek może sprawić że ją spotkam. 

O tym też myślałem niestety. Choć w mojej rodzinie schizofrenia nie występowała nigdy. 

Dawno ją widziałeś? 

Gość Tak

To ci sie tylko tak wydaje. To jest właśnie zakochanie, podswiadome. Albo coś z tym robisz albo nie robisz. Prędzej czy później to minie. Jak pokocha się kogoś innego. 

Gość gośćI
13 minut temu, Gość gość napisał:

Dawno ją widziałeś? 

Ostatni raz jakiś miesiąc temu i od tego czasu to się dzieje. 

Jak mogłem się zakochać w osobie której prawie nie znam?

11 godzin temu, Gość wiem co mówię napisał:

Może ktoś rzucił na Ciebie urok miłosny tylko na razie nie działa za dobrze? 😉  No chyba że to jest jakiś facet, silny wampir energetyczny.

Też wiem co pisze

są takie wampirzyce energetyczne  szok.

Hanibale żeńskie ssss wysysają wszystko.lll

Gość Gość
28 minut temu, Gość gośćI napisał:

W bliźniaczych płomieniach właśnie kontakt się urywa i jest separacja.Zwróć uwagę czy ona nie wrzuca na portale jakiś piosenek które mają jakieś znaczenie jakiś przekaz dla ciebie bo często bliźniaki robią to nieświadomie a chcą tobie coś przekazać.Zazwyczaj w tym połączeniu pojawia się niedowierzanie.A czy na przykład zaczynasz interesować się nagle czymś czym dotąd się nie interesowałeś specjalnie np.jakiś sport,siłownia,jakieś nowe hobby?Jeśli jesteś w tym połączeniu to uwierz świat nie da ci zapomnieć o niej.Wszędzie coś ci będzie przypominać,reklamy,rejestracje samochodów,osoby.Wiedz że dla niej jesteś najważniejszą osobą na świecie:)

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

W bliźniaczych płomieniach właśnie kontakt się urywa i jest separacja.Zwróć uwagę czy ona nie wrzuca na portale jakiś piosenek które mają jakieś znaczenie jakiś przekaz dla ciebie bo często bliźniaki robią to nieświadomie a chcą tobie coś przekazać.Zazwyczaj w tym połączeniu pojawia się niedowierzanie.A czy na przykład zaczynasz interesować się nagle czymś czym dotąd się nie interesowałeś specjalnie np.jakiś sport,siłownia,jakieś nowe hobby?Jeśli jesteś w tym połączeniu to uwierz świat nie da ci zapomnieć o niej.Wszędzie coś ci będzie przypominać,reklamy,rejestracje samochodów,osoby.Wiedz że dla niej jesteś najważniejszą osobą na świecie:)

Tym Twin flames nie przesadzał  są na świecie takie kobity, Twin flamens mają zawsze pierwszy raz z kolei.

Gość gość
11 minut temu, Gość gośćI napisał:

Ostatni raz jakiś miesiąc temu i od tego czasu to się dzieje. 

Jak mogłem się zakochać w osobie której prawie nie znam?

Widzisz, tutaj Ci wmówia wszystko. Gdybys się zakochał to bys raczej wiedział. A bliźniaczy płomien to niekoniecznie potencjalny partner/ka.

Gość Gość

W bliźniaczych płomieniach u drugiej osoby miłość przychodzi z czasem kiedy otworzy swoje serce a stanie się to wtedy kiedy pokocha siebie samego miłością bezwarunkową,uleczy swoje wady i lęki na tym polega ten proces,miłość do niej przyjdzie z czasem.Jedna osoba jest bardziej uczuciowe w bliźniakach druga chłodna,zablokowana na początku

Gość Gość

W bliźniaczych płomieniach u drugiej osoby miłość przychodzi z czasem kiedy otworzy swoje serce a stanie się to wtedy kiedy pokocha siebie samego miłością bezwarunkową,uleczy swoje wady i lęki na tym polega ten proces,miłość do niej przyjdzie z czasem.Jedna osoba jest bardziej uczuciowe w bliźniakach druga chłodna,zablokowana na początku