Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćI

Zaczynam wariować?

Polecane posty

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

W bliźniaczych płomieniach u drugiej osoby miłość przychodzi z czasem kiedy otworzy swoje serce a stanie się to wtedy kiedy pokocha siebie samego miłością bezwarunkową,uleczy swoje wady i lęki na tym polega ten proces,miłość do niej przyjdzie z czasem.Jedna osoba jest bardziej uczuciowe w bliźniakach druga chłodna,zablokowana na początku

Nie ma czegoś takiego jak bliźniaczy płomień,  romantyzm dla ubogich... 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie ma czegoś takiego jak bliźniaczy płomień,  romantyzm dla ubogich... 

😁

Gość Gość
2 minuty temu, Momos napisał:

😁

Dla tych co tego nie doświadczyli to nie ma tyle w temacie;)Autorze wróć tu kiedyś i przyznaj mi rację...

18 minut temu, Gość Gość napisał:

Dla tych co tego nie doświadczyli to nie ma tyle w temacie;)Autorze wróć tu kiedyś i przyznaj mi rację..v.

Doświadczyłem nadto,.na siłę można zrobić kake.

Gość gośćI
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

W bliźniaczych płomieniach właśnie kontakt się urywa i jest separacja.Zwróć uwagę czy ona nie wrzuca na portale jakiś piosenek które mają jakieś znaczenie jakiś przekaz dla ciebie bo często bliźniaki robią to nieświadomie a chcą tobie coś przekazać.Zazwyczaj w tym połączeniu pojawia się niedowierzanie.A czy na przykład zaczynasz interesować się nagle czymś czym dotąd się nie interesowałeś specjalnie np.jakiś sport,siłownia,jakieś nowe hobby?Jeśli jesteś w tym połączeniu to uwierz świat nie da ci zapomnieć o niej.Wszędzie coś ci będzie przypominać,reklamy,rejestracje samochodów,osoby.Wiedz że dla niej jesteś najważniejszą osobą na świecie:)

Nie wrzuca żadnych piosenek nic z tych rzeczy, ale też nie wiem bo nie obserwuje jej wszędzie. Jesteśmy znajomymi na facebooku jedynie. To też jest ciekawe, bo chyba raz z nią pisałem tylko i to niewiele, a cały czas jak jest online to mi się pokazuje na czacie najwyżej. Do tej pory wysoko na czacie miałem tylko osoby z którymi piszę prawie codziennie. Ale to pewnie już moja głowa sobie dorabia bo nie wiem co się dzieje. 
Jeśli chodzi o hobby i zainteresowania to jakie miałem takie mam, nic się nie zmieniło. 

Naciągana teoria muszę przyznać, ale lepsze to niż choroba psychiczna. 
Zapomniałem dodać że śni mi się często ta osoba i zawsze to są miłe sny. 

Gość Gość
13 minut temu, Gość gośćI napisał:

Nie wrzuca żadnych piosenek nic z tych rzeczy, ale też nie wiem bo nie obserwuje jej wszędzie. Jesteśmy znajomymi na facebooku jedynie. To też jest ciekawe, bo chyba raz z nią pisałem tylko i to niewiele, a cały czas jak jest online to mi się pokazuje na czacie najwyżej. Do tej pory wysoko na czacie miałem tylko osoby z którymi piszę prawie codziennie. Ale to pewnie już moja głowa sobie dorabia bo nie wiem co się dzieje. 
Jeśli chodzi o hobby i zainteresowania to jakie miałem takie mam, nic się nie zmieniło. 

Naciągana teoria muszę przyznać, ale lepsze to niż choroba psychiczna. 
Zapomniałem dodać że śni mi się często ta osoba i zawsze to są miłe sny. 

Może wrzucać ale nie musi.Może być tak że jedziesz autem nagle czujesz takie specyficzne uczucie energia i leci jakaś piosenka to właśnie jej słowa są skierowane do ciebie bo muzyka jest znakomitym łącznikiem telepatycznym.Ja daje taki przykłady...Zmiany mogą nadejść później w tobie jeśli jesteście prawdziwymi bliźniakami.Ona myśli o tobie 24/7 bądź tego pewien.Jeśli będziesz czuł czasami dotyk,muśnięcie policzka dłoni,łaskotanie na głowie albo takie ciepło w ciele to uwierzysz w to co piszę.Pozdrawiam wszystkiego dobrego.Acha i sny oną będzie w nich częstym gościem

Gość gośćI
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Może wrzucać ale nie musi.Może być tak że jedziesz autem nagle czujesz takie specyficzne uczucie energia i leci jakaś piosenka to właśnie jej słowa są skierowane do ciebie bo muzyka jest znakomitym łącznikiem telepatycznym.Ja daje taki przykłady...Zmiany mogą nadejść później w tobie jeśli jesteście prawdziwymi bliźniakami.Ona myśli o tobie 24/7 bądź tego pewien.Jeśli będziesz czuł czasami dotyk,muśnięcie policzka dłoni,łaskotanie na głowie albo takie ciepło w ciele to uwierzysz w to co piszę.Pozdrawiam wszystkiego dobrego.Acha i sny oną będzie w nich częstym gościem

Ale czego będą dotyczyły te zmiany? To ciepło w sobie to jest to o czym pisałem wcześniej, że mam wrażenie jakby ta osoba była w mojej głowie. Czasem odczuwam to jako przyjemne, a czasem jako ból. A skąd to wszystko wiesz? Przeżyłaś/łeś coś takiego?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gośćI napisał:

Ale czego będą dotyczyły te zmiany? To ciepło w sobie to jest to o czym pisałem wcześniej, że mam wrażenie jakby ta osoba była w mojej głowie. Czasem odczuwam to jako przyjemne, a czasem jako ból. A skąd to wszystko wiesz? Przeżyłaś/łeś coś takiego?

Zmiany w tobie samym.Zaczniesz się zmieniać np jak byłeś nieśmiały nagle staniesz się odważniejszy,bliźniak jest naszym lustrem odbije ci wszystko to czego się w sobie obawiasz albo czego ci brakuje...Mnie to dopadło...Siedzę w tym połączeniu już od wiosny...Na początku myślałam że zwariowałam chciałam się udać do neurologa...Potem zaczęłam szperać w internecie tak jak ty i zaczęły puzzle układanki zbierać się w całość...Jeśli to jest to co cię spotkało to teraz się dopiero zacznie...Obserwuj znaki wokół siebie...Świat nie da ci zapomnieć...

Gość gość

Autorze a ile macie lat ?

Gość Gość

Z tym lustrem to będzie tak np.jeśli nie macie kontaktu słownego,że np.ona wrzuci coś dotyczące że ktoś jest materialistą i to w ciebie tak uderzy że zaczniesz pomalutku pracować nad tym jeśli taki byłeś do tej pory i po upływie czasu zauważysz że stałeś się bardziej hojny coś w tym stylu...Przeważnie między bliźniakami jest kolka lat różnicy ale nie musi

Gość Gość

A wy znowu pieprzycie farmazony.

Gość Gość

Są dwa aspekty męski żeński.Żeński to ten bardziej uczuciowy jeden jest goniący a drugi uciekający.Ten uczuciowy to żeński.Jeśli jesteś w tym połączeniu to ona czeka na jakikolwiek znak od ciebie jak spragniony beduin na pustyni.Później gdy ty zaczniesz czuć sercem energię się wymieniają.Ty będziesz tym goniącym.Wszystko dopóki doputy nie przepracujecie wszystkich swoich lęków i traum...Często przychodzi czarna nic duszy czyli ogromna depresja kiedy to dosłownie znikasz się w kłębek z rozpaczy...Piszę tylko żebyś był przygotowany na to wszystko bo o tym można książkę napisać

Gość gośćI
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Zmiany w tobie samym.Zaczniesz się zmieniać np jak byłeś nieśmiały nagle staniesz się odważniejszy,bliźniak jest naszym lustrem odbije ci wszystko to czego się w sobie obawiasz albo czego ci brakuje...Mnie to dopadło...Siedzę w tym połączeniu już od wiosny...Na początku myślałam że zwariowałam chciałam się udać do neurologa...Potem zaczęłam szperać w internecie tak jak ty i zaczęły puzzle układanki zbierać się w całość...Jeśli to jest to co cię spotkało to teraz się dopiero zacznie...Obserwuj znaki wokół siebie...Świat nie da ci zapomnieć...

a jak to u ciebie teraz wygląda? coś się zmieniło? 

Gość Gość

Tak u mnie zmieniło się wiele...Przede wszystkim ogromne zmiany duchowe...Zaglądanie w głąb siebie...Dużo się modlę,rozmyślam,proszę też codziennie anioły o pomoc by wspierały mnie wtedy kiedy wątpię i myślę że wariuje gdy są dni że tak mocno go czuję...Nauczyłam się ogromnej cierpliwości,on mnie nauczył...Mimo osobistych dramatów jakie mnie dotknęły w tym roku cieszę się z każdej najmniejszej pierdoły...Po roku człowiek jest podobno nie do poznania:)Staram się wspierać ludzi którzy są na tej samej drodze co ja czyli drodze Bliźniaków...Jak tylko zobaczyłam tytuł postu”zaczynam wariować”już wiedziałam o co chodzi i dlatego zajrzałam...

Gość Gość

Dodam że ja wcale nie szukałam żadnego bliźniaka nawet nie wiedziałam co to jest.Miałam partnera,swoje poukładane życie a to spadło na mnie jak grom z nieba...To nie jest tak że spojrzysz w oczy i od razu jest wielkie zakochanie nie zawsze...To przychodzi z czasem...Często bliźniak odbiega od twojego ideału...Np lubisz wysokie blondynki a ona jest niską brunetką...Bliźniacze dusze to ciężki proces on pojawia się tylko po to byście stali się najdoskonalszymi istotami,by połączyć się w tym albo innym wcieleniu jako pełnowymiarowe istoty.Bliźniaki rzadko są razem...Jeśli chodzi o to czucie to najbardziej czuje właśnie w głowie:)Czuje takie mrowienie łaskotanie...W nocy głaskanie do snu:)Czasami jest to fajne a czasami denerwujące..I jeden fenomen im bardziej się od niej oddalasz nie masz kontaktu tym bardziej ją czujesz dobija się do twojego serca:)

Gość Gość

Wczoraj miałam tobie jeszcze napisać bo mi się teraz przypomniało- mój też mi się wyświetla zawsze jako pierwszy w messenger jak chce do kogoś napisać a piszę często z niektórymi a  z nim dwa razy;)To są właśnie te znaki nawet subtelne i to nie twoja głowa tylko cały świat krzyczy żebyś o niej nie zapomniał:)

Gość Gość

Ale wy jesteście dziecinni z tymi teoriami 🤣

Gość Gość

Wiesz rok temu też bym tak napisała:)ale siedze w tym temacie już długo gdzie wypowiadają się poważni biznesmeni,prawnicy i wszyscy mają podobne historie...

Gość Gość

Aha. To zmienia postać rzeczy...

Gość gośćI
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wczoraj miałam tobie jeszcze napisać bo mi się teraz przypomniało- mój też mi się wyświetla zawsze jako pierwszy w messenger jak chce do kogoś napisać a piszę często z niektórymi a  z nim dwa razy;)To są właśnie te znaki nawet subtelne i to nie twoja głowa tylko cały świat krzyczy żebyś o niej nie zapomniał:)

No dobrze, to co ja mam teraz zrobić?

Gość Gość
8 minut temu, Gość gośćI napisał:

No dobrze, to co ja mam teraz zrobić?

Słuchać góry;)Na początku drogi ona jest wręcz w rozpaczy kontaktu z tobą,dosłownie serce się jej rwie do ciebie...Czeka na każdy znak gest słowo...Później jak już zrozumie w jakiej jest relacji będzie wiedzieć że musi póścić ciebie i zająć się sobą...Bo to że kocha ciebie tak bardzo i brakuje jej ciebie to znaczy że sama ma braki u siebie które musi przepracować...Kiedy ona zacznie pomalutku pracować nad sobą wtedy ty zaczynasz zmiany u siebie-to się dzieje automatycznie,energię się wymieniają i to ty wtedy zaczynasz tęsknić za nią bo brakuję tobie tej adoracji i nie wiesz dlaczego ona nagle przestała cię gonić i tak w kółko dopóki doputy oboje nie będziecie doskonali nie pozbędziecie się swoich lęków,wad,nie pokochacie siebie samego miłością bezwarunkową wtedy dochodzi do unii...Ale to może trwać lata a nawet całe życie zależy na ile będziecie obydwoje wzrastać...Wiem to chore zaraz coś wkleję z internetu może ci to coś rozjaśni...Jak chcesz to możesz teraz już z nią być i się odezwać ale gwarantuje że jak byście byli w związku to wyjdą takie brudy że będziecie się tak ranić i rozstawać naprzemiennie dopóki nie uleczycie tego o czym pisałam bo jeden drugiemu będzie wywlekać wszystkie wady na wierzch jak lustro:)Zresztą dopóki nie otworzysz swojego serca to i tak nic z tego nie wyjdzie.Ale połączenia już nigdy nie przerwiesz ono zostaje na zawsze,zawsze będziecie połączeni tą niewidzialną nicią.Czasem możesz nawet słyszeć jej głos,nauczysz się rozpoznawać nastroje nawet he he koszmar czasami...Ja nie mam 100%pewnosci czy to jest twój BP to ty będziesz wiedział z czasem dlatego traktuj to z przymrużeniem oka obserwuj co się dzieje i najlepiej nie rób nic to samo się zadzieje...

Gość gosc
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dodam że ja wcale nie szukałam żadnego bliźniaka nawet nie wiedziałam co to jest.Miałam partnera,swoje poukładane życie a to spadło na mnie jak grom z nieba...To nie jest tak że spojrzysz w oczy i od razu jest wielkie zakochanie nie zawsze...To przychodzi z czasem...Często bliźniak odbiega od twojego ideału...Np lubisz wysokie blondynki a ona jest niską brunetką...Bliźniacze dusze to ciężki proces on pojawia się tylko po to byście stali się najdoskonalszymi istotami,by połączyć się w tym albo innym wcieleniu jako pełnowymiarowe istoty.Bliźniaki rzadko są razem...Jeśli chodzi o to czucie to najbardziej czuje właśnie w głowie:)Czuje takie mrowienie łaskotanie...W nocy głaskanie do snu:)Czasami jest to fajne a czasami denerwujące..I jeden fenomen im bardziej się od niej oddalasz nie masz kontaktu tym bardziej ją czujesz dobija się do twojego serca:)

Co zrobilas z partnerem w takim razie? Jestes teraz z nim? Czy z tym plomieniem?

Gość Monika
Dnia 2.01.2020 o 00:20, Gość gośćI napisał:

Od jakiegoś czasu mam takie wrażenia że pewna konkretna osoba o mnie myśli. Zawsze gdy tak się dzieje widzę jakieś dziwne przypadki, zbieżności losu, czasu, odczuwam bóle w różnych miejscach które zawsze się powtarzają przez co kojarzą mi się z tą osobą. Dodam że nie znam tej osoby za dobrze, ale odczuwam do tej osoby sympatię. Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi? Wydaję mi się że zaczynam wariować. 

W mojej opinii nie wariujesz, nie masz tez choroby psychicznej typu schizofrenia itp.

Jedyne co mozesz miec, stwierdzajac po tym co piszesz,to nerwice natrectw (moge sie oczywiscie mylic).

Poczytaj o tym i przemysl na spokojnie:)

Pozdrawiam:)

Gość Gość

https://loveiseverything2017.wordpress.com/kontakt-2/

tu jest fajnie opisane ale jeszcze wpisz sobie telepatia bliźniaczych dusz...Tylko nie zawsze jest tak przy pierwszym spotkaniu jak oni piszą 

Gość Gość
30 minut temu, Gość gosc napisał:

Co zrobilas z partnerem w takim razie? Jestes teraz z nim? Czy z tym plomieniem?

Parter z którym byłam czyli karmiczny tak mówią sam mnie wypchnął z tego związku nie świadomie bo wyszły na jaw bardzo przykre sprawy więc podjęłam decyzje o rozstaniu(to jest bardzo częste przy spotkaniu swojego bliźniaka)To nie jest jego wina.Z BP nie jestem i nie będę pewnie w tym życiu zresztą one i tak rzadko bywają razem