Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie

Jestem brzydka jak ku/pa na chodniku.

Polecane posty

Gość nie nie

Do tego kacz/pa mi smierdzi,chyba pora umyc...:(

Gość nie nie

A najpaskudniejszy mam ten wielki nochal jak klamka od zakrystii. 

Gość nie nie

Jak się śmieję to wyglądam jak czarna wrona z wielkim dziobem. 

Gość Fajny temat👍

My się chyba znamy bo sam bym tego lepiej nie ujął 🤣

Gość gosc

okres dostałaś?

Gość DDDDDDDDDDD

No i co po-j-e-b-ie, ludzka sz m a t o popisałeś sobie , tylko to ci zostało  hahahaha oczernianie innych hahahaha zwłaszcza tej kobiety

Gość poyeb

Ja sam sie nie myję i śmierdzę, wkładam żonie taki niemyty fajfus do ust, niech ciągnie, od tego ją mam. 

Gość nie tak

Takie paskudne paskudztwo jak ty w zyciu nie powinno nawet pomyslec o wygladzie innych a tu widze szczekasz od kilku dni tylko o tym

Zryj swoj kal

Gość Do ciebie ................

Błogosławię cię i życzę by przytrafiło ci się wszystkiego co najpiękniejsze. Za te wszystkie poniżenia,za zło które przekazywałeś i nadal przekazujesz.  

Gość Pozytywizm

Znów te zdjęcia. :classic_rolleyes::classic_biggrin: Fotogeniczność u mnie

leży, ale dziwię się, że no np. mój nos, który wcale nie jest taki ogromny jak twierdzisz, już u innych osób, które naprawdę mają go duży - na zdjęciach im tak nie wygląda... Dziwne to, ale wiem, że fotogeniczność dodaje urody i na fotkach niektóre osoby wyglądają lepiej niż w rzeczywistości, ale od czego to zależy to nie wiem. Aha, moje stanowisko w tej sprawie? Mam to gdzieś, ponieważ gdyby zdjęcia nie istniały nie byłoby w ogóle problemu 😉 Poza tym, gdyby babki nie były aż tak skonsternowane w mojej obecności byłabym skłonna uwierzyć zdjęciom. 😄 

Gość Nie nie

Nikt nie dal tobie tyle dobra co ja, nie zasluzylas na nie i z czasem wiadomo co sie stalo, od tej mojej dobroci dla ciebie zaczelo ci odpier/dalac

Gość Jej...
1 godzinę temu, Gość Nie nie napisał:

Nikt nie dal tobie tyle dobra co ja, nie zasluzylas na nie i z czasem wiadomo co sie stalo, od tej mojej dobroci dla ciebie zaczelo ci odpier/dalac

Tyle dobra co Brianowi jego matka...😂 Żartuję.😁

Dlaczego zaczęło mi odpier/talać i dlaczego dopiero teraz? 😁 Uświadom mnie, bo nie wiem o co chodzi. Aaa już fiem, chodzi o dopinki, rozumiem. Ojej... jaka zbrodnia, na jedną noc i to na sylwestra. ;) Wyluzuj. Poza tym to moje życie, dlaczego wszyscy się oburzają? Plotkami, zdjeciami, itp. wylyzujcie trochę, powierzchowność to wasz główny rys charakterystyczny. Znajdźcie sobie jakieś pasje i zainteresowania, a nie interesujcie się tym jaki mam look. Nie jestem gwiazdą filmową!😊

P.s. Zasłużyłam na wiele wiele więcej. Już... a ile jeszcze przede mną. ;) Poza tym nie potrzebuje niczyjego dobra, niech wypier/talają tylko z tym swoim złem i zawiścią w stosunku do mojej osoby, bo to moja osoba, tylko moja i niczyją własnością nie jestem i pod niczyje dyktando.;)