Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam 26 lat jak tylko wyjdę z domu i wrócę matka się mnie pyta gdzie byłem

Polecane posty

Gość Gość

Tak za każdym razem. To normalne? 

Gość ASD

Wyprowadź się w końcu, zarób na własny pokój, zacznij sprowadzać do domu dziewczyny i ciesz się z życia

Gość lolo
12 minut temu, Gość Gość napisał:

pewnie jesteś ochlejusem albo przyłapała cie na ćpaniu i teraz musisz sie spowiadać

Gość już wiesz
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie normalny jest stalking , podsłuchy GSM, podsłuchiwanie sąsiadów, podsłuchiwanie kompa- google

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Pewnie pyta się z troski 🙂 Jesteś problematyczny tzn. palisz trawkę albo coś podobnego lub pijesz codziennie alkohol?

Gość Gość

To nie jest normalne. Kontroluje Cię nie daje żyć wlasnym zyciem.Robi ci krzywdę.Chce decydowac za ciebie i trzymać na uwiezi jak psa. Nie daj się bo będzie jeszcze gorzej.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Pewnie pyta się z troski 🙂 Jesteś problematyczny tzn. palisz trawkę albo coś podobnego lub pijesz codziennie alkohol?

Nic z tych rzeczy 

1 godzinę temu, Gość ASD napisał:

Wyprowadź się w końcu, zarób na własny pokój, zacznij sprowadzać do domu dziewczyny i ciesz się z życia

Stać mnie ale wolę odkładać kasę 

Gość Gość

A moze to jej tak jest wygodnie bo dokladasz do mieszkania wyzywienia a ona ma na wczasy pomyśl

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ćpun!! 

Gość znawca życia

Nie. mieszkanie z matką w wieku 26 lat NIE JEST NORMALNE

weź się człowieku ogarnij, masz 6 lat czy dobiegasz 30stki. co za przegraniec

Gość Gość
7 minut temu, Gość znawca życia napisał:

Nie. mieszkanie z matką w wieku 26 lat NIE JEST NORMALNE

weź się człowieku ogarnij, masz 6 lat czy dobiegasz 30stki. co za przegraniec

Mam wynajmować mieszkanie za 1500?

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie ale twoja Mama nie powinna cie tak kontrolowac - mozna miec dobre stosunki z Mama ale musza byc granice. Skoro nie masz jeszcze kobiety swojego zycia moze wyprowadz sie do ziomeczkow? 🙂

Albo porozmaziaj z Mama i jej wytlumacz. 

Gość co za maminsynek
11 minut temu, Gość Gość napisał:

tak, dorosły człowiek nie mieszka z mamusią

Gość Gość
2 minuty temu, Gość co za maminsynek napisał:

tak, dorosły człowiek nie mieszka z mamusią

To powodzenia, wolę zarobić kasę niż pakować w wynajem i wyglądać jak lump, mieszkałem rok sam i to byla zła decyzja

Gość Gość

Ma prawo pytać, jak mieszkasz pod jej dachem, nie podoba się to się wprowadź.

Gość det

Też tak mam, a nawet gorzej - nie mogę wyjść z domu, nie mówiąc gdzie idę. Nie mogę też nigdzie pojechać samemu, za dzieciaka mnie śledziła i zabroniła kontaktu z jedynym kolegą, przez co teraz jestem nieśmiały i nie mogę znaleźć znajomych ani tym bardziej dziewczyny. Nie mam wprawdzie 26 lat, tylko nieco mniej, ale też 2 z przodu.

Gość GOŚĆ

A ty wiesz że ona Cię kocha,! Jeśli by Cię olewala nie interesował byś jej. Było by jej wszystko jedno żebyś tylko wyniósł się na swoje, dObra ta twoja Stara, nie każdy ma tak,

Gość gość

Patologia chciałaby mieć troskliwą matkę. .....

Gość kolorowanka

Ma prawo pytać dopóki z nią mieszkasz. Skoro sam się stawiasz na pozycji dziecka,  to nie dziw się, że matka tak Cię traktuje. 

Jest taki dowcip....Syn dzwoni do matki: mamo kupić coś, własnie wracam do domu. Na co matka odpowiada: mieszkanie sobie kup 🙂  🙂 🙂 

Może tak dopytuje bo liczy na to,że znajdziesz kogoś i wreszcie się wyprowadzisz 🙂 

Gość det
1 godzinę temu, Gość kolorowanka napisał:

Może tak dopytuje bo liczy na to,że znajdziesz kogoś i wreszcie się wyprowadzisz 🙂 

Moja też ciągle pyta kiedy sobie kogoś znajdę. Ale to przez nią nie mam znajomych (więc nie mam możliwości poznania dziewczyny tą drogą), a internet też odpada - bo jakbym chciał się spotkać z kimś poznanym w internecie, toby mi nie pozwoliła, bo "to na pewno jakiś oszust, który mnie pobije i okradnie" albo coś.

Gość Gość

Ludzie przecież mieszkanie z rodzicami w wieku 26 lat to jest brak swojego życia. Poznasz dziewczynę i gdzie ją zaprosisz do swojego pokoiku a matka za ścianą. Jak to sobie wyobrażasz, twoja matka będzie ją oceniała i komentowała jak w liceum. Tym sposobem to nigdy nikogo nie znajdziesz na stałe. Mieszkając z rodzicami nie żyjesz pełnią życia i nie masz swojego życia i żadne odłożone pieniądze tego nie wynagrodzą. A jak kobieta by chciała u ciebie zanocować to co mamy się zapytasz czy może spać u Ciebie. Przecież na początku nie musisz całego mieszkania wynajmować tylko pokój, teraz pracę zmienić to też nie problem a zyskujesz samodzielność. Trzymanie się kurczowo rodziców w celu oszczędzenia pieniędzy nie jest dobre bo zastanie cię 30 i wtedy już się przyzwyczaisz i stwierdzisz, że w sumie to nie jest źle. 

Gość Szpaku
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ludzie przecież mieszkanie z rodzicami w wieku 26 lat to jest brak swojego życia. Poznasz dziewczynę i gdzie ją zaprosisz do swojego pokoiku a matka za ścianą. Jak to sobie wyobrażasz, twoja matka będzie ją oceniała i komentowała jak w liceum. Tym sposobem to nigdy nikogo nie znajdziesz na stałe. Mieszkając z rodzicami nie żyjesz pełnią życia i nie masz swojego życia i żadne odłożone pieniądze tego nie wynagrodzą. A jak kobieta by chciała u ciebie zanocować to co mamy się zapytasz czy może spać u Ciebie. Przecież na początku nie musisz całego mieszkania wynajmować tylko pokój, teraz pracę zmienić to też nie problem a zyskujesz samodzielność. Trzymanie się kurczowo rodziców w celu oszczędzenia pieniędzy nie jest dobre bo zastanie cię 30 i wtedy już się przyzwyczaisz i stwierdzisz, że w sumie to nie jest źle. 

Dokłądnie pokój za 800 z spoko ziomeczkami i życie jak w Madrycie, props dla ciebie, widać, że znasz życie

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Szpaku napisał:

Dokłądnie pokój za 800 z spoko ziomeczkami i życie jak w Madrycie, props dla ciebie, widać, że znasz życie

Chyba z pojeebami 

Gość Marek00

Wynajmowanie mieszkania z ziomeczkami to nie za dobry pomysł.Wiem coś o tym, bo w wieku 23 lat mieszkałem z 2 kolegami oraz dziewczyną jednego.Oczywiście wtedy mi się to podobało, bo imprezy, imprezy, jeszcze raz imprezy, browarek, sprowadzanie laseczek itp.Jak bym miał cofnąć czas to bym zamieszkał samemu, ale człowiek uczy się na błędach.

Autorze pamiętaj, że dla wielu kobiet mieszkanie z mamą oznacza to, że jest się nieogarniętym życiowo.Taka dziewczyna mimo, że kocha to po pewnym czasie rozstanie się.

Gość Realista
46 minut temu, Gość Marek00 napisał:

Wynajmowanie mieszkania z ziomeczkami to nie za dobry pomysł.Wiem coś o tym, bo w wieku 23 lat mieszkałem z 2 kolegami oraz dziewczyną jednego.Oczywiście wtedy mi się to podobało, bo imprezy, imprezy, jeszcze raz imprezy, browarek, sprowadzanie laseczek itp.Jak bym miał cofnąć czas to bym zamieszkał samemu, ale człowiek uczy się na błędach.

Autorze pamiętaj, że dla wielu kobiet mieszkanie z mamą oznacza to, że jest się nieogarniętym życiowo.Taka dziewczyna mimo, że kocha to po pewnym czasie rozstanie się.

Można mieć dobrą pracę, dużo zarabiać, mieć auto, ale jeżeli mieszkasz z rodzicami bo uważasz (słusznie) że płacenie obcym ludziom za wynajem to wyrzucanie kasy w próżnię i wolisz odkładać na własne mieszkanie to jesteś skreślony u kobiet xD

Gość Gość
26 minut temu, Gość Realista napisał:

Można mieć dobrą pracę, dużo zarabiać, mieć auto, ale jeżeli mieszkasz z rodzicami bo uważasz (słusznie) że płacenie obcym ludziom za wynajem to wyrzucanie kasy w próżnię i wolisz odkładać na własne mieszkanie to jesteś skreślony u kobiet xD

Niekoniecznie przeszkadza