Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katee

Prawiczek chciał się ze mną przespać w Sylwestra

Polecane posty

Gość Katee

Z wyglądu nie jestem żadną pięknością, ale brzydka też nie. Taka raczej przeciętna/ładna. Gruba też nie jestem. Zawsze podrywali mnie raczej brzydcy (łysi, niscy, grubi, w okularkach itp.). Jestem trochę nieśmiała i małomówna. Może nie uwierzycie, ale nigdy nie zainteresował się mną facet w moim wieku czy starsi, zawsze przyciągałam młodszych. Ale to co przydarzyło się w sylwestra to był szczyt. Byłam na domówce u znajomych, był także ich kolega, którego wcześniej nie znałam. Chłopak był ode mnie sporo młodszy, przyznał mi się, że jest prawiczkiem i że mu się podobam. Totalnie nieurodziwy, niezadbany, w dodatku niższy ode mnie. Gdy trochę wypił to zaczął być nachalny, obmacywać mnie, mówić, że mnie kocha i że chciałby taką żonę. Chciał żebym się z nim przespała. Spławiłam go, ale mocno spadła mi samoocena. Teraz myślę, że może coś ze mną nie tak skoro przyciągam takich ludzi? Przesadzam?

Gość Katee

Podbijam 🙂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Katee napisał:

Podbijam 🙂

Nie przesadzaj przecież to taki sam mężczyzna jak inny ale najważniejsze aby się podobał.

Gość Katee
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie przesadzaj przecież to taki sam mężczyzna jak inny ale najważniejsze aby się podobał.

Ja szanuję prawiczków, ale tylko takich, którzy nie robią ze swojego prawictwa nie wiadomo czego i zachowują się normalnie. 

A ten był wyjątkowo brzydki, chyba najbrzydszy facet, z jakim miałam do czynienia, w dodatku niezadbany i jakiś odpychający. W dodatku to jego zachowanie...

Gość Gość
11 minut temu, Gość Katee napisał:

Ja szanuję prawiczków, ale tylko takich, którzy nie robią ze swojego prawictwa nie wiadomo czego i zachowują się normalnie. 

A ten był wyjątkowo brzydki, chyba najbrzydszy facet, z jakim miałam do czynienia, w dodatku niezadbany i jakiś odpychający. W dodatku to jego zachowanie...

Z tego co piszesz to jakiś ewenement. Z takimi trzeba krótko

Gość Katee
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Z tego co piszesz to jakiś ewenement. Z takimi trzeba krótko

Mi nie chodzi o to, że był prawiczkiem. Opisałam jego kilkanaście cech, a wy uczepiliście się tego prawiczka. Jeżeli facet mi się podoba to nie ma żadnego znaczenia ile wcześniej miał partnerek. 

Bardziej mnie zastanawia czemu przystawiał się do starszej i czemu tacy brzydale się mną interesują? Znajomi mówią, że to przez alkohol, ale może gdybym była piękna to nie zarywałby do mnie?

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Katee napisał:

Mi nie chodzi o to, że był prawiczkiem. Opisałam jego kilkanaście cech, a wy uczepiliście się tego prawiczka. Jeżeli facet mi się podoba to nie ma żadnego znaczenia ile wcześniej miał partnerek. 

Bardziej mnie zastanawia czemu przystawiał się do starszej i czemu tacy brzydale się mną interesują? Znajomi mówią, że to przez alkohol, ale może gdybym była piękna to nie zarywałby do mnie?

Może alkohol tak niego wpływa że nabiera odwagi. Nie myśl o tym że z Tobą coś nie tak.

Gość Prawiczek36lat
38 minut temu, Gość Katee napisał:

A co sądzisz o prawiczkach bojących się kobiet? O facetach po 30-tce którzy ze strachu i zawstydzenia nie potrafią  flirtować i nawet nie dotknęliby dziewczyny choćby mieli możliwość, tzn. gdyby ona sama tego chciała? Wolisz takich, czy nachalnych typów?

Gość Gościu

Spławić takich  co nie są dla ciebie i w dodatku nachalni..może powinnaś podbić do takiego który ci się spodoba nabrać odwagi wtedy nie będą się kleić.tacy

do ciebie

Gość Gość
5 minut temu, Gość Prawiczek36lat napisał:

A co sądzisz o prawiczkach bojących się kobiet? O facetach po 30-tce którzy ze strachu i zawstydzenia nie potrafią  flirtować i nawet nie dotknęliby dziewczyny choćby mieli możliwość, tzn. gdyby ona sama tego chciała? Wolisz takich, czy nachalnych typów?

Chłopie czego tu się bać. Musisz być pewny i zdecydowany.

Gość Katee
5 minut temu, Gość Prawiczek36lat napisał:

Gdybym takiego kogoś poznała to pewnie pomyślałabym, że nie jestem w jego typie, nie podobam mu się. Ten, o którym piszę sam mi się przyznał, że jest prawiczkiem, zresztą widać to było po nim.

Gość Gość

Dziwne, ja bym się żadnej nie przyznał, że jestem prawiczkiem. No i na pewno bym nie dążył do stosunku z nowopoznaną dziewczyną.

Mam 28 lat i jak byłem młodszy to moje maksimum jakie chciałem zrobić z dziewczyną to przytulenie maksymalnie.

Pierw bym wolał jakieś wyjścia do parku np. I na jednym takim wyjściu bym po raz pierwszy pocałował dziewczynę w policzek.

Gość Ggg
1 godzinę temu, Gość Katee napisał:

Bo ładne przyciągają też brzydali:)

Gość Katee
4 minuty temu, Gość Ggg napisał:

Bo ładne przyciągają też brzydali:)

Serio? Ja myślałam, że ładne przyciągają ładnych, a brzydkie brzydkich. 

Gość vvv
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Po wielu odrzuceniach ciężko zachować zdecydowanie i pewność siebie.

Gość Prawiczek36lat
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie da rady. To silniejsze ode mnie. Zresztą chętnych dziewczyn w ogóle nie było. Żadnych nie było. Jestem samotny od zawsze.

17 minut temu, Gość Katee napisał:

Gdybym takiego kogoś poznała to pewnie pomyślałabym, że nie jestem w jego typie, nie podobam mu się. Ten, o którym piszę sam mi się przyznał, że jest prawiczkiem, zresztą widać to było po nim.

OK, dzięki za odpowiedź. Tak nawiasem mówiąc, w życiu nikomu bym się nie przyznał do swego prawictwa ani do tego, że nigdy nie miałem dziewczyny i nawet nie wiem co to pocałunek.

12 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziwne, ja bym się żadnej nie przyznał, że jestem prawiczkiem. No i na pewno bym nie dążył do stosunku z nowopoznaną dziewczyną.

Mam 28 lat i jak byłem młodszy to moje maksimum jakie chciałem zrobić z dziewczyną to przytulenie maksymalnie.

Pierw bym wolał jakieś wyjścia do parku np. I na jednym takim wyjściu bym po raz pierwszy pocałował dziewczynę w policzek.

Ja też. Miałem dokładnie tak samo. Gdy byłem młody i głupi, marzyłem o przytulaniu z dziewczyną. O czymś więcej nawet nie śniłem. Oczywiście nie byłem w stanie wejść w żadną relację z powodu nieśmiałości i nieatrakcyjności, lecz wtedy taka była moja wizja związku. Teraz, gdy jestem stary i jeszcze głupszy, już nawet nie myślę o szukaniu kobiety, bo po pierwsze i tak żadna by mnie nie chciała, a po drugie przez długotrwałą samotność odczuwam strach przed płcią piękną. Nie wyobrażam sobie zagadywać, a co dopiero narzucać się jakiejś w obleśny sposób, jak ten typ do Autorki. W ogóle wątpię, by gość był prawiczkiem. My, prawiczkowie w pewnym wieku mamy ogromne zahamowania.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Prawiczek36lat napisał:

Nie da rady. To silniejsze ode mnie. Zresztą chętnych dziewczyn w ogóle nie było. Żadnych nie było. Jestem samotny od zawsze.

OK, dzięki za odpowiedź. Tak nawiasem mówiąc, w życiu nikomu bym się nie przyznał do swego prawictwa ani do tego, że nigdy nie miałem dziewczyny i nawet nie wiem co to pocałunek.

Ja też. Miałem dokładnie tak samo. Gdy byłem młody i głupi, marzyłem o przytulaniu z dziewczyną. O czymś więcej nawet nie śniłem. Oczywiście nie byłem w stanie wejść w żadną relację z powodu nieśmiałości i nieatrakcyjności, lecz wtedy taka była moja wizja związku. Teraz, gdy jestem stary i jeszcze głupszy, już nawet nie myślę o szukaniu kobiety, bo po pierwsze i tak żadna by mnie nie chciała, a po drugie przez długotrwałą samotność odczuwam strach przed płcią piękną. Nie wyobrażam sobie zagadywać, a co dopiero narzucać się jakiejś w obleśny sposób, jak ten typ do Autorki. W ogóle wątpię, by gość był prawiczkiem. My, prawiczkowie w pewnym wieku mamy ogromne zahamowania.

Też tak uważam,że prawdopodobnie nie był prawiczkiem. Cóż cuda się zdarzają może los się do Ciebie uśmiechnie i spotkasz kobietę,która będzie twoją żoną. I to będzie kobieta bez żadnej złej przeszłości i tajemnic np. dzieci.

Za 9 lat też będę 36 letnim prawiczkiem i liczę na jakiś cud, chociaż raz w życiu.

Gość Prawiczek36lat
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Też tak uważam,że prawdopodobnie nie był prawiczkiem. Cóż cuda się zdarzają może los się do Ciebie uśmiechnie i spotkasz kobietę,która będzie twoją żoną. I to będzie kobieta bez żadnej złej przeszłości i tajemnic np. dzieci.

Za 9 lat też będę 36 letnim prawiczkiem i liczę na jakiś cud, chociaż raz w życiu.

Nie wierzę w cuda, poza tym losowi trzeba pomóc, a ja nie robię kompletnie nic by odmienić swój prawiczy stan, gdyż to nie ma sensu, z góry skazany jestem na kompromitację, katastrofę. Ale Tobie życzę upragnionego cudu (i to nie jednego, jeśli tak w nie wierzysz)☺ Jesteś jeszcze młody, masz zatem spore szanse. Powodzenia.

I naprawdę staraj się, by nie dociągnąć jako pravik do mojego wieku. Bycie 36letnim pravikiem bez szans na szczęśliwe życie z kochającą kobietą jest fatalnym uczuciem dla faceta. Naprawdę.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Katee napisał:

Przyznawać się incele, który z was to był? Pewnie jeden z tych najbardziej agresywnych na kafe. 

Gość Katee
22 minuty temu, Gość Prawiczek36lat napisał:

Był prawiczkiem, miał 19 lat, zresztą wspominałam, że jestem od niego sporo starsza. Bycie prawiczkiem w wieku 19 lat to nie tragedia jeszcze 😉 

Jeśli jesteś prawiczkiem w wieku 36 lat to musisz być naprawdę nietrakcyjny (jak ten z mojego sylwestra) albo bardzo wybrzydzasz. Przecież u faceta wystarczy, że jest wysoki albo dobrze zbudowany i już się jakaś kobieta zainteresuje 😉

Gość Prawiczek36lat
11 minut temu, Gość Katee napisał:

Jeśli jesteś prawiczkiem w wieku 36 lat to musisz być naprawdę nietrakcyjny (jak ten z mojego sylwestra) albo bardzo wybrzydzasz. Przecież u faceta wystarczy, że jest wysoki albo dobrze zbudowany i już się jakaś kobieta zainteresuje 😉

Masz rację, jestem nieatrakcyjny. Nie jestem ani wysoki ani dobrze zbudowany. Dla dziewczyn zawsze byłem przezroczysty.

Gość vvv
20 minut temu, Gość Katee napisał:

Bzdura. Mam 21 lat, jestem przeciętny z wyglądu i nie wybrzydzam, bo nie mam z czego. Nawet nieatrakcyjne dziewczyny mnie nie chcą.

Gość Bicku
33 minuty temu, Gość Katee napisał:

Przecież u faceta wystarczy, że jest wysoki albo dobrze zbudowany i już się jakaś kobieta zainteresuje 😉

No bo wy samice jesteście strasznie prymitywne i kierujecie się dzikimi instynktami i same to przyznajecie tfu 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Bicku napisał:

No bo wy samice jesteście strasznie prymitywne i kierujecie się dzikimi instynktami i same to przyznajecie tfu 

W sumie racja. Przynajmniej od czasu do czasu któraś się tutaj sama do tego przyzna i to bez krępacji😂

Gość paris

,,No bo wy samice jesteście strasznie prymitywne i kierujecie się dzikimi instynktami i same to przyznajecie tfu "                                                                                                 Dlaczego dziwi cię to? Jak masz możliwość wybrania jednego jabłka z pośród innych jabłek to chyba szukasz takie bez skazy, co? 😁

6 godzin temu, Gość Gość napisał:

W sumie racja. Przynajmniej od czasu do czasu któraś się tutaj sama do tego przyzna i to bez krępacji😂

Jak kobieta ma wybór to robi to 🙂

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość paris napisał:

,,No bo wy samice jesteście strasznie prymitywne i kierujecie się dzikimi instynktami i same to przyznajecie tfu "                                                                                                 Dlaczego dziwi cię to? Jak masz możliwość wybrania jednego jabłka z pośród innych jabłek to chyba szukasz takie bez skazy, co? 😁

Jak kobieta ma wybór to robi to 🙂

Więc po co cała ta szopka i udawanie, że wygląd dla kobiet się nie liczy? Liczy się, a w zasadzie jest on na pierwszym miejscu. Zaraz po nim jest majątek faceta.

Gość Chada

Nie nie, nie dla przegrywa to...dla Chada to

Gość qwewet

oczywiscie ten temat to prowo, ale w sytuacjiach analogicznych, po prostu laska jest wtedy mega blazą 😉 bo zaden praViczek czy jakis malo atrackcyjny gosc nie podbija nigdy do fajnej lasek bo wie, ze z gory jest skazany na porazke

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość qwewet napisał:

oczywiscie ten temat to prowo, ale w sytuacjiach analogicznych, po prostu laska jest wtedy mega blazą 😉 bo zaden praViczek czy jakis malo atrackcyjny gosc nie podbija nigdy do fajnej lasek bo wie, ze z gory jest skazany na porazke

Większość pravvvików i do brzyduli boi się podbijać 😀

Gość vvv
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Większość pravvvików i do brzyduli boi się podbijać 😀

Ja się nie boję ani do ładnych, ani do brzydkich, ale zawsze byłem odrzucany.