Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katee

Prawiczek chciał się ze mną przespać w Sylwestra

Polecane posty

Gość Wiem co mówię
15 godzin temu, Gość Katee napisał:

Był prawiczkiem, miał 19 lat, zresztą wspominałam, że jestem od niego sporo starsza. Bycie prawiczkiem w wieku 19 lat to nie tragedia jeszcze 😉 

Jeśli jesteś prawiczkiem w wieku 36 lat to musisz być naprawdę nietrakcyjny (jak ten z mojego sylwestra) albo bardzo wybrzydzasz. Przecież u faceta wystarczy, że jest wysoki albo dobrze zbudowany i już się jakaś kobieta zainteresuje 😉

Przesadzasz, co by się stało jakbyś dobry uczynek zrobiła? Spuściłby sobie chłopek z krzyża, pewnie po całej gminie by cię chwalił.

Gość Gość
31 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja się nie boję ani do ładnych, ani do brzydkich, ale zawsze byłem odrzucany.

Poczekaj jeszcze kilka lat pełnych odrzuceń, a zaczniesz bać się wszystkich. Nawet kasjerki w biedrze i pani w okienku na poczcie 😁

Gość Pravick
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Poczekaj jeszcze kilka lat pełnych odrzuceń, a zaczniesz bać się wszystkich. Nawet kasjerki w biedrze i pani w okienku na poczcie 😁

Jak ja😐

Gość Katee
5 godzin temu, Gość qwewet napisał:

oczywiscie ten temat to prowo, ale w sytuacjiach analogicznych, po prostu laska jest wtedy mega blazą 😉 bo zaden praViczek czy jakis malo atrackcyjny gosc nie podbija nigdy do fajnej lasek bo wie, ze z gory jest skazany na porazke

To nie prowo. Zmartwiłeś mnie teraz. Ale dlaczego prawiczek ma nie podbijać do kobiety? Przecież każdy był kiedyś prawiczkiem i podrywał laski

Gość Katee

Tylko, że on miał 19 lat, więc to jeszcze nie jest stary, a tutaj wypowiadają się prawiczkowie 30+.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Katee napisał:

Tylko, że on miał 19 lat, więc to jeszcze nie jest stary, a tutaj wypowiadają się prawiczkowie 30+.

Że co? Że niby pravik pravikowi nierówny?😂

Gość Katee
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Że co? Że niby pravik pravikowi nierówny?😂

Chodzi mi o to, że każdy facet był kiedyś prawiczkiem, a większość ludzi traci dziewictwo/prawictwo przed 20tką, więc dla takiego młodego chłopaka jest jeszcze szansa.  Więc dlaczego miałby nie odważyć się zagadać do dziewczyny?

Zresztą mam wrażenie, że moi znajomi nakręcili go na mnie, bo byłam jedyną wolną kobietą na imprezie, a pozostałe były ze swoimi facetami. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Katee napisał:

Chodzi mi o to, że każdy facet był kiedyś prawiczkiem, a większość ludzi traci dziewictwo/prawictwo przed 20tką, więc dla takiego młodego chłopaka jest jeszcze szansa.  Więc dlaczego miałby nie odważyć się zagadać do dziewczyny?

Zresztą mam wrażenie, że moi znajomi nakręcili go na mnie, bo byłam jedyną wolną kobietą na imprezie, a pozostałe były ze swoimi facetami. 

Może myślał że jesteś sama bo Cię nikt nie chce, dlatego chciał skorzystać?😁

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Katee napisał:

Gość Katee
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Raczej się domyślił, że nie mam faceta, bo byłam jedyną wolną kobietą na imprezie. Zresztą moi znajomi mogli mu coś powiedzieć, tego nie wiem. W każdym razie już pomijając to, że jest prawiczkiem kompletnie nie rozumiem, dlaczego 19latek podbił do sporo starszej kobiety. Nie spodziewałam się tego. Powiedział, że spodobałam mu się dlatego, że wyglądam ładnie i młodo i że jestem cicha i spokojna.

Gość Katee

A i nie wstydził się tego, że jest prawiczkiem, powiedział to przy wszystkich na imprezie.

Gość Jak to jest

A ja zapytam jakie mieliście odczucia gdy jako nastolatkowie widzieliście się po raz pierwszy nago wtedy?

Gość Gość gość
19 minut temu, Gość Katee napisał:

kompletnie nie rozumiem, dlaczego 19latek podbił do sporo starszej kobiety. 

Bo "na starej pi.czy młody uj się ćwiczy", jak mówi mądre ludowe przysłowie 😂😂😂 Obóz treningowy se chłopak chciał zrobić 😂