Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyz

Szukając po prostu porady

Polecane posty

Gość Xyz

Cześć.

Nigdy nie pisałam na żadnym forum ale czuję że się totalnie pogubiłam a niestety nie mam się kogo poradzić. Chodzi o mój związek w którym jestem już ponad 5 lat a kilka miesięcy temu się zaręczylam. Przez ponad 3 lata mieszkamy już razem jedyne momenty kiedy bylam zauważana to wtedy gdy miał ochotę na mnie . Na codzien czułam się nie dowartosciowana tylko jedzenie i sprzątanie. Kura domowa. Mówiłam mu o tym co czuje to olewał to. Jak Wyjechał za granicę miałam depresje. Spotkałam się i moj znajomy zaczął mnie uwodzić i zrobiliśmy to . 2 razy. Teraz mój facet przyznał się do błędu ze mnie nie szanował i zaniedbał mnie kiedy ja wokół niego latałam. Jego przyznanie było jak cios . Od tego momentu mam w sobie blokadę i nie chce z nim się ani całować ani okazywać innych uczuć cały czas są kłótnie. Ze znajomym spotkałam się 3 raz i znów to zrobiliśmy. Ustaliliśmy że to tylko seks nic więcej. Ale mu te opowiedzialam o moich problemach z narzeczonym bo to mój znajomy. Nie wiem jakie już mam w sobie uczucia ale mój facet stara się to naprawić a ja to wszystko odrzucam . Nie wiem czy powinnam odejść czy dać nam szansę. Nie chce też go stracić ale już sama nic nie wiem czuje że sama nie wiem co robię .