Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa

Czy znacie takich mężczyzn?

Polecane posty

Gość jestem ciekawa

Czy znacie mężczyzn którzy pozwalają swoim kobietom nie pracować,którzy obsypują Je kwiatami i drogimi prezentami,którzy nie jęczą o kobietach materialistkach czy równouprawnieniu,takich którzy po prostu lubią chronić i rozpieszczać swoje partnerki?

Gość Grazynka

Nie znam. Zresztą nie chciałabym być taką lalunią. Lubię być trochę niezależna i mieć swoją kasę. Zresztą nie ma takich mężczyzn. A jeśli są to z czasem i tak wszystko wypomną. 

Gość Gość

O takich frajerów już ciężko, bardzo niewielu chciałoby jeszcze jakąś leniwą i próżną pasożytkę. 

Gość Piter

Czasami zdarzy się jeden psychicznie chory na 1000 ale i tak taki stan rzeczy nie będzie trwał wiecznie. Po kilku latach sielanka się kończy.

Jeżeli ona go bardzo kocha to też będzie chciała coś dać od siebie i nie pozwoli aby facet przesadnie ją rozpieszczał.

Gość dawno odkochana

To nieprawda..jest dużo takich facetow wbrew temu co się tu pisze,sama mam kuzynkę.i ciotkę które nigdy nie pracowały i żyły sobie jak paczki w maśle,poza tym dużo bogatych facetów ma młodsze kobiety które rozpieszczają

Gość Gość
3 minuty temu, Gość dawno odkochana napisał:

To nieprawda..jest dużo takich facetow wbrew temu co się tu pisze,sama mam kuzynkę.i ciotkę które nigdy nie pracowały i żyły sobie jak paczki w maśle,poza tym dużo bogatych facetów ma młodsze kobiety które rozpieszczają

Takich frajerów jest garstka.

Gość taki obraz wasz
55 minut temu, Gość jestem ciekawa napisał:

Czy znacie mężczyzn którzy pozwalają swoim kobietom nie pracować,którzy obsypują Je kwiatami i drogimi prezentami,którzy nie jęczą o kobietach materialistkach czy równouprawnieniu,takich którzy po prostu lubią chronić i rozpieszczać swoje partnerki?

Byli, ale nie potrafiłyście ich docenić, dlatego wyginęli.

Gość regergerg

nie znamy..., takie rzeczy tylko w bajkach, jak laska pozna bogatego piłkarza to jej jedynym zadaniem jest cudownie wygladac, dawac mu d0py na zawolanie, robic lache po treningu no i w pozniejszym etapie wychowywac dzieci

zas w realnym zyciu to nie ma czegos takiego, zaden normalny facet, zarabiajacy nawet okolo 5-8k nie pozwoli na to aby szmatlawiec nic nie robil i żerował tylko na nim

Gość zzzz
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Takich frajerów jest garstka.

jesli ktos swietnie zarabia to woli pania chetna na seks i ogarniete w domu zamiast zmeczona i zalatana za 2 tys co dla niego to nic, i inna rzecz gdy sie kochaja, szmatlawiec to w glowie burakow

Gość Gość

Ja mam takiego.Pracuje tylko na własne zachcianki,  mąż oddaje mi cała swoją  pensje, cieszy go ze dba o cała rodzinę i nie wypomina co nie oznacza ze jest bez wad 😉

1 godzinę temu, Gość jestem ciekawa napisał:

haha 😂:classic_wacko::classic_wacko::classic_wacko::classic_wacko::classic_wacko::classic_wacko:

Gość Gość
26 minut temu, Gość zzzz napisał:

jesli ktos swietnie zarabia to woli pania chetna na seks i ogarniete w domu zamiast zmeczona i zalatana za 2 tys co dla niego to nic, i inna rzecz gdy sie kochaja, szmatlawiec to w glowie burakow

Woli panią ambitną z własną pracą i zainteresowaniami,  a nie garkotłuka.

Gość Koneser

Znam takich beciakow. Rżnałem im te żonki a potem z du.py do ryja z dirty analem.

Gość Gość

Znam facetow ktorzy sa dumni z pracy swoich partnerek i z ich osiagniec, ktorzy kupuja im kwiaty i prezenty. Nie znam takich zwiazkow gdzie kobieta nie pracuje, a facet dobrze ja traktuje, ale pewnie takie tez sa

Gość Nie!

Dla mnie kobieta niepracujaca jest aseksualne. To świadczy o lenistwie, braku ambicji. I że do niczego się nie nadaje. Nie pokochalbym takiej

Gość Nie!
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Woli panią ambitną z własną pracą i zainteresowaniami,  a nie garkotłuka.

+1. 

Gość Ell.

Balabym sie takiej sytuacji. Co gdy zmieni sie facetowi? Odkocha sie, straci prace, ulegnie wypadkowi, umrze. 

O nie. Ja nigdy bym na to nie przystala. Za duze ryzyko. Co z tych kwiatow, drogich prezentow. To moze byc bardzo kuszace, ale i bardzo zdradliwe. Z otoczenia znam sytuacje, gdzie kobiety zarabiaja malo w stosunku do partnera i nie sa to zbyt komfortowe sytuacje. 

Gość Majkelson

Ile można dostawać kwiatów i prezentów ? Znudzi się w końcu i poszuka kobieta innego co da emocje . Będzie dbała o dom bo frajer na to łoży ,ale swoje ciało odda innemu . Stary układ tzw marynarzowych . Kobieta jak i facet musi mieć zajęcie ,obowiązki aby nie głupieć