Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ehh

Brak energii w ciazy

Polecane posty

Go艣膰 Ehh

Witajcie drogie Panie,聽

Jestem w 30 tyg ciazy, od kilku dni tylko bym lezala 馃槱 nie wiem czy to od pogody, ale do tej pory bylo ok. A teraz siedze i oczy mi sie zamykaj膮. To moja druga ci膮偶a, w pierwszej mialam za wysokie cisnienie, dlatego kaw臋 odstawilam calkowicie choc teraz cisnienie mam dobre. Jak Wy radzilyscie sobie z takim spadkiem energii? Macie jakies sposoby? Bo juz sama na siebie sie denerwuje, zrobie tylko to co musze, poogarniam z grubsza w domu, obiad i nic wiecej. Dodam, ze mam anemie, lekarz mowil, ze przez to te偶 moge byc oslabiona. Wczesniej wychodzilam z synkiem na spacery, a dzis u nas wichura a maly zakatarzony wiec kisimy sie w domu.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewa19087

Ja mam to samo.

Tylko bym spala

A pracuje na pelny etat plus koncze drugie studia i w ogole nie mam ochoty na nauke bo oczy mi sie zamykaja non stop.

Zmuszam sie do wstania z lozka, ale czasem ciezko.

23 tydzien聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

A tsh w normie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Tak, tsh ok, jedynie hemoglobina niska i kilka parametrow z tym powiazanych. Do tej pory wszystko bylo dobrze a od kilku dni najchetniej przechodzilabym tylko z lozka na kanape 馃槈 to moja druga ciaza, w pierwszej tak nie mialam, mam nadzieje, ze to przez pogode.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ja sobie radzi艂am m臋偶em:) Ale z regu艂y po kilku dniach odpoczynku wraca艂y mi si艂y.

Udost臋pnij ten post