Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

19 latka w związku ze starszym facetem

Polecane posty

Gość Aska
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tu autorka.

A ja już bym wolała 30 letniego prawiczka niż 19 latka uważającego się za Boga seksu, a jak co do czego leży jak kłoda i oczekuje zaspokojenia jaśnie Pan.. 

Niby nie powinno się oceniać ludzi poprzez doświadczenia seksualne, ale myśle ze wstrzymywanie się z tym i czekanie na kogoś odpowiedniego świadczy jednak o dojrzałości. 

30letni prawiczek to jednak nie jest dojrzały, bo po pierwsze - dojrzałość to nie teoria tylko nasze postępowanie w życiu. A jeśli tego życia unikamy, chowa y się w domu i nie ryzykujemy, to gdzie tu dla nas jakąś nauka? Taka osoba żyje w bańce, jak dziecko. 

Gość Recenzja
6 minut temu, Gość Aska napisał:

30letni prawiczek to jednak nie jest dojrzały, bo po pierwsze - dojrzałość to nie teoria tylko nasze postępowanie w życiu. A jeśli tego życia unikamy, chowa y się w domu i nie ryzykujemy, to gdzie tu dla nas jakąś nauka? Taka osoba żyje w bańce, jak dziecko. 

Bardzo stronniczy komentarz.

Wiec niby czym jest dojrzałość?

Po co w ogóle ryzykować, skoro można robić rzeczy które przynoszą psprawdzone rezultaty a nie ponosić ryzyko. 

Ryzyko jestbdla głupców

Gość Aska
1 minutę temu, Gość Recenzja napisał:

Bardzo stronniczy komentarz.

Wiec niby czym jest dojrzałość?

Po co w ogóle ryzykować, skoro można robić rzeczy które przynoszą psprawdzone rezultaty a nie ponosić ryzyko. 

Ryzyko jestbdla głupców

A uważasz, że jesteś mądry gdy nic nie robisz? 

Wszyscy się uczymy, a nauczyć się czegokolwiek można poprzez praktykę. 

Jakbyś kiedyś zaryzykował i wszedł w blizszą relację, to nauczył byś się z niej, że nie chodzi w związku tylko o seks. A ty nawet tego nie masz ogarnięte go. Zatem jakikolwiek przyszły związek to będzie dla ciebie ogromne i traumatyczne przeżycie, którego możesz nie przetrwać, bo nie jesteś nauczony się starać, walczyć ze swoimi słabościami, ani tym bardziej nie masz dystansu, który jest niezbędny, by przeżyć niektóre obnazajace nas sytuacje, jakich pełno w związku. 

Gość vvv
52 minuty temu, KermitZaba napisał:

Ty to w ogóle jesteś najwspanialszy, szkoda ze jak piszesz, żadna cię nie chce, bo jesteś 6/10 😛 . Tylko jak to jest, że inni 6/10 się spotykają z kobietami? Mają kasę, której nie widać, bo ukrywają w szwajcarskich bankach?

Do najwspanialszego mi daleko, nie ma ludzi idealnych.

Widocznie te kobiety nie patrzą na wygląd albo po prostu poznały ich bliżej i się zakochały w charakterze. Ze mną byłoby tak samo, tyle że żadna nie chce mnie bliżej poznać.

Gość Prawda

Jakiś dziwnych, 30 letnich prawiczkòw to nie znam, ale fakt, znam 30 paro latków, którzy zwyczajnie są tak zadbani, atrakcyjni i ciągną do nich wszystkie kobiety, w tym bardzo młode. I mam w otoczeniu takie pary. Są to już ludzie raczej którzy sobą coś reprezentują bo zwykły 39 letni , z nalana twarzą, niski, łysy sebus pracujący na magazynie nie zainteresuje atrakcyjnej studentki. No taka jest prawda. 

Gość Gość D

Związki między osobami o takiej różnicy wieku zazwyczaj kończą się źle,oczywiście zawsze znajdą się wyjątki, jednak w dużej mierze facet ma w głowie "zaliczę sobie taką z cyfrą 1 z przodu, koledzy będą zazdrościć" jeśli facetowi naprawdę zależy na poważnym związku będzie szukał kogoś w podobnym wieku,chyba że mówimy tu o różnicy 50-40, im dalej w las granice bardziej się zacierają.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość vvv napisał:

Do najwspanialszego mi daleko, nie ma ludzi idealnych.

Widocznie te kobiety nie patrzą na wygląd albo po prostu poznały ich bliżej i się zakochały w charakterze. Ze mną byłoby tak samo, tyle że żadna nie chce mnie bliżej poznać.

A dlaczego żadna nie chce Cię poznać? O wygląd chodzi czy co?

58 minut temu, Gość Gość D napisał:

Związki między osobami o takiej różnicy wieku zazwyczaj kończą się źle,oczywiście zawsze znajdą się wyjątki, jednak w dużej mierze facet ma w głowie "zaliczę sobie taką z cyfrą 1 z przodu, koledzy będą zazdrościć" jeśli facetowi naprawdę zależy na poważnym związku będzie szukał kogoś w podobnym wieku,chyba że mówimy tu o różnicy 50-40, im dalej w las granice bardziej się zacierają.

a pierdzielisz.

poważny facet raczej będzie ostrożnie podchodził do związku z 19 bo ta może mieć sianojeszcze w głowie. Kolesie którzy chcą się chwalić podbojami są w wieku 15-55

Pozatym rozróżnij teraz 19 od 25, powodzenia.

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A dlaczego żadna nie chce Cię poznać? O wygląd chodzi czy co?

No tak, a o co innego może chodzić?

Gość Recenzja
11 godzin temu, Gość Aska napisał:

A uważasz, że jesteś mądry gdy nic nie robisz? 

Wszyscy się uczymy, a nauczyć się czegokolwiek można poprzez praktykę. 

Jakbyś kiedyś zaryzykował i wszedł w blizszą relację, to nauczył byś się z niej, że nie chodzi w związku tylko o seks. A ty nawet tego nie masz ogarnięte go. Zatem jakikolwiek przyszły związek to będzie dla ciebie ogromne i traumatyczne przeżycie, którego możesz nie przetrwać, bo nie jesteś nauczony się starać, walczyć ze swoimi słabościami, ani tym bardziej nie masz dystansu, który jest niezbędny, by przeżyć niektóre obnazajace nas sytuacje, jakich pełno w związku. 

czyli doświadczenie życia jest uprawianie seksu z byle kim nawet z kimś kogo nie chce doświadczeniem życia jest zbieranie chorób wenerycznych i doświadczeniem życia jest życie wbrew sobie tylko po to bo jakaś kobieta  mało rozsądna z internetu myśli że jest inaczej. nie moja droga. doświadczenie życia polega także na tym aby nie robić rzeczy które będą miały głupie konsekwencje. doświadczenie życia nie polega na konsumowaniu ptasiej kupy ani na skakaniu z 4 piętra po to żeby zobaczyć jak to jest. nie chcę z tobą rozmawiać bo i tak cię nie przekonam do tego reprezentuje inny system myślenia szanuję twój system myślenia i mam nadzieję że uszanujesz mój skoro uważasz się za taką dojrzałej

Gość gość

Że co? Jak nie uprawiasz seksu to jesteś niedojrzały? Mam nadzieję ze ta, co ...i takie głupoty nie będzie się rozmnażać by nie powielać genów debeelizmu. Widac siedzą tu same niedojrzałe goowniary...Poza tym starszy, normalny facet nie zainteresuje się taką smarkulą uważajacą się za wielce dojrzałą na swój wiek. Zawsze w takich związkach wychodzi ze jednak taka dojrzała nie jest, znam takie związki i teraz gość trzyma się z daleka od goowniar.

Gość Aska

Ja nie mogę... Wy nie widzicie nic między brakiem doświadczenia a rozwiązłością? Stać was tylko na skrajne zachowania? 

To już wasz problem. Siedźcie dalej w swoich głowach, dzikusy 😉

Gość Gosc

Komentarze w tym temacie pokazuja wlasnie jak dojrzali sa faceci po 30 dla ktorych wymarzona partnerka jest dziewczyna ktora nadal dostaje kieszonkowe....

Gość gosciu

forum kafeteria nie jest reprezentatywne dla ogolu mezczyzn !

Gość Gość
21 minut temu, Gość Gosc napisał:

Komentarze w tym temacie pokazuja wlasnie jak dojrzali sa faceci po 30 dla ktorych wymarzona partnerka jest dziewczyna ktora nadal dostaje kieszonkowe....

Dojrzali? 

Gość Gość
6 minut temu, Gość gosciu napisał:

forum kafeteria nie jest reprezentatywne dla ogolu mezczyzn !

W tym aspekcie akurat jest. Nigdy nie spotkalam normalnego faceta ktory celuje w nastki. Moge uwierzyc jak para spotka sie jakims dziwnym zrzadzeniem losu, ale 30letni facet ktory kreci sie w towarzystwie 19-20 latkow nie bedzie dojrzaly emocjonalnie

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Aska napisał:

Ja nie mogę... Wy nie widzicie nic między brakiem doświadczenia a rozwiązłością? Stać was tylko na skrajne zachowania? 

Cześć dzikuska:) co tam?:)

31 minut temu, Gość Gosc napisał:

A co to za problem, że dostaje? Że do kredytu na dom się nie dołoży? A po co mi taki kredyt?

Gość Recenzja
Przed chwilą, Gość Aska napisał:

Brak doświadczenie a w czym?

Nie rozumiem o czym mówisz brak seksu do trzydziestki nie oznacza braku randek i kamtaku z kobietami .

Ty działacz w sposób maniupalnyjny nie na siłę problem jesz wmówić mi że jestem nienormalny .

Więc twoje intencje bardzo wpływają na to co mówisz po prawej stu czujesz a energii urażona tym że powiedziałem że nigdy nie wezmę rownolatki na stałe.

i potwierdzam to nigdy nie wezmę równoleżniki na stałe polecam każdemu 30 latkowi 20 latka i unikać osób z dużą ilością partnerów seksualnych aby uniknąć kłopotów

ten temat pokazuje że tego rodzaju osoby sieją propagandę po to żeby poprawić lub stworzyć iluzje tego że osoby które ich odrzucają są nienormalne a oni że są normalni rzekomo ....co jest nieprawdą i ten temat potwierdza to

Gość Gość
46 minut temu, marcin_wawa napisał:

A co to za problem, że dostaje? Że do kredytu na dom się nie dołoży? A po co mi taki kredyt?

Chodzi o to, ze jest na zupelnie innym etapie w zyciu, a ty jestes ...a skoro nie zrozumiales tego przykladu

Gość Gość
46 minut temu, marcin_wawa napisał:

Chodzi o to, ze jest na zupelnie innym etapie w zyciu, a ty jestes ...a skoro nie zrozumiales tego przykladu

Gość Gość
25 minut temu, Gość Recenzja napisał:

Nie rozumiem o czym mówisz brak seksu do trzydziestki nie oznacza braku randek i kamtaku z kobietami .

Ty działacz w sposób maniupalnyjny nie na siłę problem jesz wmówić mi że jestem nienormalny .

Więc twoje intencje bardzo wpływają na to co mówisz po prawej stu czujesz a energii urażona tym że powiedziałem że nigdy nie wezmę rownolatki na stałe.

i potwierdzam to nigdy nie wezmę równoleżniki na stałe polecam każdemu 30 latkowi 20 latka i unikać osób z dużą ilością partnerów seksualnych aby uniknąć kłopotów

ten temat pokazuje że tego rodzaju osoby sieją propagandę po to żeby poprawić lub stworzyć iluzje tego że osoby które ich odrzucają są nienormalne a oni że są normalni rzekomo ....co jest nieprawdą i ten temat potwierdza to

Majac 19 lat znalam 29 latka ktoremu sie strasznie podobalam. Facet nie byl zly z wygladu, calkiem mily i nawet mielismy troche wspolnych zainteresowan. Mimo to juz wtedy wiedzialam, ze fmz facetem jest cos nie tak skoro szuka towarzystwa nastolatkow. I wiesz co? Mialam racje. Jakies emocjonalne opoznienie/zatrzymanie, na tyle ogarniety zeby z glodu nie umrzec, alr nie mial nawet znajomych na stale bo kazdy mial szybko dosc jego infantylnosci

Gość Jola

Sama mam 21 lat mój chłopak ma 34 lat a poznaliśmy się jak ja miałam 17 lat nie wyobrażam sobie związku z równolatkiek

Na pewno nie Słuchaj głosu kobiet na tym forum bo od razu widać że im nie podoba się taki wariant sama nie wiem czemu bo znam na przykład 30 latka z 50 latkiem i żyją sobie spokojnie Według mnie nie ma aż takiej rozbieżności między 20 latką a 30 latkiem

Podobnie jak nie ma różnicy między 30 latką a 40 latkiem

Co do oczekiwań odnośnie życia nie widzę jakiś wielkich ponieważ zostałam smaku pracy fizycznej już w wieku 16 lat wiele kobiet ma na przykład te 25 lat i nadal nigdy nie pracowały ciężko i myślą że są jakieś wielce dorosłe

Gość Gość
Dnia 6.01.2020 o 12:43, Gość Gosc napisał:

Nie wątpię w to, ale mój były tez tak mówił a potem było traktowanie mnie jak rzecz i skupianie się tylko na sobie... dlatego mam uraz

To tak jak Ty o sobie.Dokladnie o to mi chodzi!To ,że nie wyglupialas się jak Twoi znajomi nie świadczy o Twojej dojrzałości życiowej.Dojrzalosc życiowa kształtują doswiadczenia 

Gość MojaJa
Dnia 6.01.2020 o 13:38, KermitZaba napisał:

Jestem "starszym" facetem i nie zainteresowałbym się poważnie tak młodą dziewczyną. Traktowałbym ją jak nastolatki, czyli byłbym grzeczny, życzliwy i na pewno nie robiłbym, jakiś aluzji, czy okazywał zainteresowania nią, jako kobietą. Poza tym w tym wieku ludzie sporo się jeszcze zmieniają, co prawda trzon osobowości zwykle pozostaje ten sam, tzn. skłonności, odczuwanie pewnych rzeczy. Oczywiście człowiek zmienia się przez całe życie pod wpływem różnych bodźców, ale w tak młodym wieku te zmiany są największe i najbardziej dynamiczne. Plus różnica etapów w życiu, ja bym się bardzo bał, oświadczyć dziewczynie, która ma mniej niż te 25 lat, bałbym się, że po prostu przyjęłaby pod wpływem impulsu moje oświadczyny, choć z tego samego względu bałbym się oświadczyć dziewczynie, z która by była na etapie zauroczenia, nawet jak by była starsza. Tak samo bałbym się, podjąć decyzję o potomstwie z tam młodą dziewczyną, bo to jednak dziecko koreluje z wieloma stylami życia, odbiera swobodę, że odbierałbym jej ten etap, w którym ona by chciała być po prostu bezdzietna.

Poza tym w wieku 28-32, też jest bardzo dużo Kubusiów Puchatkowi. Są podrywacze, dla których będziesz stosunkowo łatwym łupem i to niekoniecznie muszą być faceci, którzy będą cię nagabywać seksualnie, ale jak będą mieć dobre wyczucie, to mogą najpierw gadać o miłości, potem jak wyczują cię lepiej, to nawet o małżeństwie czy dzieciach. A potem trochę się pobawią i kolejna, jeśli nie mają kilku równolegle.

Wśród młodszych facetów też możesz znaleźć kogoś odpowiedniego, poobserwuj, po prostu kto czym się kieruje, czy ktoś musi "honorowo" zaliczyć choć jednego zgona na zakraplanej imprezie. Czy przystawia się do wielu dziewczyn (ci zostają Kubusiami Puchatkami), czy może raczej inwestuje swoje uczucia i zaangażowanie w jedną.

Kermit ,całkowicie się z Tobą zgodzę.W każdym słowie.pozdro

Gość MojaJa
Dnia 6.01.2020 o 12:47, Bolek napisał:

Sorry dziewczyno ale jak byś dojrzała nie była to miedzy 19 a dojrzałym facetem jest przepaść. Albo znajdziesz niedojrzałego - sex, albo dojrzałego też sex, jedyna dobra opcja to dojrzały który chce sobie "wychować" przyszłą żonę.

Dokładnie tak!wychować! Znam właśnie takie dwie pary.a faceci to bracia ponad 30

Gość Aska
13 minut temu, Gość Jola napisał:

Sama mam 21 lat mój chłopak ma 34 lat a poznaliśmy się jak ja miałam 17 lat nie wyobrażam sobie związku z równolatkiek

Na pewno nie Słuchaj głosu kobiet na tym forum bo od razu widać że im nie podoba się taki wariant sama nie wiem czemu bo znam na przykład 30 latka z 50 latkiem i żyją sobie spokojnie Według mnie nie ma aż takiej rozbieżności między 20 latką a 30 latkiem

Podobnie jak nie ma różnicy między 30 latką a 40 latkiem

Co do oczekiwań odnośnie życia nie widzę jakiś wielkich ponieważ zostałam smaku pracy fizycznej już w wieku 16 lat wiele kobiet ma na przykład te 25 lat i nadal nigdy nie pracowały ciężko i myślą że są jakieś wielce dorosłe

A zdajesz sobie sprawę, że jesteś młoda i mogłabyś jeszcze się kształcić, rozwijać? A ty juz dorosła od 16 roku życia chciałaś być i robiłaś wszystko, co wg Ciebie było oznaką dojrzałości - starszy facet, fizyczna praca, pewnie też fajki, alkohol, seks, nie? 

Poczekaj 10 lat. 

Gość Jola
2 minuty temu, Gość Aska napisał:

A zdajesz sobie sprawę, że jesteś młoda i mogłabyś jeszcze się kształcić, rozwijać? A ty juz dorosła od 16 roku życia chciałaś być i robiłaś wszystko, co wg Ciebie było oznaką dojrzałości - starszy facet, fizyczna praca, pewnie też fajki, alkohol, seks, nie? 

Poczekaj 10 lat. 

Uczę się zaocznie pracuje umysłowo fajki wódka i inne alkohole nigdy nie leżały w kręgu moich zainteresowań Mój facet jest niepijący i niepalący czemu szukasz na siłę negatywów kiedy ich nie ma?

Gość Lipa
2 minuty temu, Gość Aska napisał:

Poczekaj 10 lat. 

Często te ,które są ze starszymi ,są mało atrakcyjne. Nie mówię tu o związku..nadzianego ,bo to wygląda inaczej. On sobie "kupi" laskę . Ale tacy zwykli śmiertelnicy.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Recenzja napisał:

Tak tak..tylko trzepiesz nie wiadomo do czego już dlugie lata..Może to trochę chore??nie uważasz??