Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubsoner

Coraz większe piersi i coraz mniejsze sutki

Polecane posty

Cześć, nie wiem czy temat zamieściłem w dobrym dziale ale nie wiedzialem gdzie go zamieścić. Mam pytanie do pań/dziewczyn, czy któraś z was miała lub ma tak że cycki rosną a sutki są coraz mniejsze? Bowiem tak jest z moją kuzynką. Ma 17 lat i widzę się z nią zazwyczaj co rok w wakacje i co roku ma większe cycki niż poprzednio (co jest normalne) i coraz mniejsze sutki. Kuzynka przez pewno zdarzenie się mnie nie wstydzi i opala się przy mnie nago stąd mogę obserwować jej zmiany. W ten weekend wyszło tak że ich odwiedziliśmy i wieczorem siedziałem u kuzynki kiedy nagle się rozebrała i zaczęła się przebierać w piżame, po raz kolejny zauważyłem że piersi ma większe niż w wakacje a sutki jeszcze mniejsze niż poprzednio. Ma na prawdę duże cycki jak na swój wiek bo w lato jak spytałem jaki ma rozmiar to powiedziała że duże D jednak sutki by jej pasowały bardziej do A bo przy takim biuście te malutkie suteczki wyglądają nieco śmiesznie. Nie chcę się jej o to pytać bo jako członek rodziny myślę że nie powinienem pytać o takie rzeczy jednak jestem bardzo ciekawy czy jest to częste zjawisko i czy jest to zupełnie normalne.