Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badgirl

Prawdziwi faceci pomóżcie skąd ten stres?

Polecane posty

Gość badgirl

dlaczego zajęty facet czuje się skrępowany w moim towarzystwie?  bo ja nie rozumiem mojego kolegi z pracy, gdy z nim rozmawiam trochę sie stresuje przy mnie rzadko patrzy mi w oczy , dotyka swoich włosów, ostatnio nawet  pomylił sie z moim zamówieniem (on pracuje w kawiarni), jest małomówny i poważny,raz obserwuje mnie z daleka i patrzy głeboko w oczy gdy przechodzi obok mnie, później udaje ze mnie nie widzi . Normalnie w towarzystwie innych kobiet jest wesoły, często się smieje, żartuje, wygląda na pewnego siebie faceta który ma podejście do kobiet. 

Gość badgirl

up

Gość badgirl

czy ktoś pomoże i doradzi ?

Gość regerge

moze ma ochote zerznac ten twoj zly tyleczek? i sie krepuje ciebie bo mysli, ze ty bys go olala

ja tez tak mam, ze jak laska mi sie nie podoba to jest mega happy zartuje w ogole wywalone mam w to co mowie i jestem "sobą" ale wystarczy, ze pojawia sie kobieta ktora mi sie fizycznie podoba i mnie kreci do niej to momentalnie robie sie sztywny, ważę kazde glowo aby czegos glupiego nie palnac itp, moznaby rzec, ze nagle staje się z wilka   owcą

Gość badgirl
30 minut temu, Gość regerge napisał:

moze ma ochote zerznac ten twoj zly tyleczek? i sie krepuje ciebie bo mysli, ze ty bys go olala

ja tez tak mam, ze jak laska mi sie nie podoba to jest mega happy zartuje w ogole wywalone mam w to co mowie i jestem "sobą" ale wystarczy, ze pojawia sie kobieta ktora mi sie fizycznie podoba i mnie kreci do niej to momentalnie robie sie sztywny, ważę kazde glowo aby czegos glupiego nie palnac itp, moznaby rzec, ze nagle staje się z wilka   owcą

chyba jednak nie bo na co dzień ma pewnie seks. Czyli w momencie gdy facet rozmawia z kobietą która jest dla niego atrakcyjna staję sie małomówny i nieśmiały bo nie chce nic głupiego powiedzieć?Czyli to pozytywne? bo myślałam ze po prostu mnie nie chce ze mną rozmawiać bo tez jest taki poważny. Pomimo że się do niego usmiecham i jest miła.  Czyli nawet zajęty facet może tak się peszyc przy kobiecie która mu się podoba pomimo że potrafi rozmawiać z kobietami na luzie i ma powodzenie? po czym jeszcze moge poznać że mu się podobam>? co moge zrobic aby przestał sie stresować?

Gość badgirl

czy ktoś pomoże i doradzi ?

Gość badgirl

mężczyźni jak wy zachowujecie się w kontakcie z kobietami? czy tez czujecie się onieśmieleni?

Gość Gość

Ogarnij się kobieto. Masz na niego ochotę że tak Cię nurtuje jego zachowanie? Każdy facet czy ma kogoś czy nie i tak by z chęcią się zabawil z każda inna która mu się podoba. Jeden reaguje smialoscia a drugi niesmialoscia. Zależy od charakteru. 

Gość badgirl
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ogarnij się kobieto. Masz na niego ochotę że tak Cię nurtuje jego zachowanie? Każdy facet czy ma kogoś czy nie i tak by z chęcią się zabawil z każda inna która mu się podoba. Jeden reaguje smialoscia a drugi niesmialoscia. Zależy od charakteru. 

nurtuje mnie jego zachowanie bo podoba mi sie bardzo chciałabym z nim poflirtować chce wiedzieć czy mu sie podobam i czy mam szanse u niego

Gość badgirl
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

nurtuje mnie jego zachowanie bo podoba mi sie bardzo chciałabym z nim poflirtować chce wiedzieć czy mu sie podobam i czy mam szanse u niego

Gość Gość

Jakby wiedział że jesteś taka głupia to by mu przeszło 

Gość Ironwoman

Up

Gość badgirl

czy ktoś jeszcze się może wypowiedzieć inteligentnie?