Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia

Kolor ścian dla niemowlaka

Polecane posty

Gość Gosia

Hejka, za kilka miesięcy urodzi się moje wyczekiwane maleństwo. Przygotujemy z mężem powoli pokój, ponieważ właśnie robimy remont. Mam problem co do wyboru koloru ścian, gdyż mamy meble z beżowym przodem a ciemno brązowym tyłem i teraz mam problem bo do tego typu mebli ściany zazwyczaj robi się beżowe gdyż taki kolor najładniej wygląda jednak nie chce żeby dziecko miało tak monotonny pokój, chciałabym inny kolor ścian dla maleństwa niż beżowy albo chociaż dodatki w innym kolorze - tylko jakim? Czy jasny zielony, miętowy lub jasny niebieski pasują do tego typu mebli? Pomóżcie 

Gość gość

dziecku to będzie zupełnie obojętne

Gość Mama

Moje dziecko ma w pokoju właśnie beżowe ściany, do tego białe meble, a dodatki jakie sobie wymyślę. Teraz w kolorze turkusowym, ale zmieniam co jakiś czas na inne, bo wszystko pasuje.

Gość Fyiiy

U mojej coreczki żółty, ale taki waniliowy bardziej. Przyjemnie, jasno i pięknie wygladaja białe meble 😁ale ciemne też będą ok. 

Gość 13trzynascie

Dziecku raczej to obojętne, no chyba żebyś miała krwistoczerwone lub czarne ściany, to co innego. Ja mam w pokoju dziecka białe ściany i białe meble ale na półkach kontrastowe zabawki, interesuje się wszystkim dookoła i wcale nie jest monotonnie.