Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liiv

Czy on mnie nie traktuje poważnie?

Polecane posty

Gość Liiv

Mam dziwny problem z moim facetem. Jesteśmy co prawda razem bardzo krótko ale ..on nie ma gestu. Na imieniny czy święta kupił mi jakieś słoiki czy kubki z pepco najtańsze z cena jeszcze.  Nie wiem na co mi to. Albo daje mi na prezent coś co widać ze nowe nie jest. On mi mówi co by chciał i ja to kupuje. Cieszy sie dziękuję mi ale on nie pomyśli. Wie co lubię. Zawsze dużo gada kupie ci to i tamto a przychodzi co do czego to nic nie dostaje a nienawidzę takiego pustego gadania. Ostatnio mu kupiłam whisky które lubi on mi jakieś tandetne bombki.  Mówię mu ze nie słucha co lubię a on ze wie co lubię ale nie jego wina ze nie bylo tego w tym sklepie co był. .to taki problem wejść do innego ? Odebrałam to jako lekceważenie.  I nie nie jestem materialistka . Nie zależy mi na drogich prezentach. Ale jak opowiada jak się starał o była ze kiedyś byl romantykiem to szlak mnie trafia. Sam powiedział ze nie chce dawać serca na dłoni bo raz to zrobił i sie sparzyl. Wiem ze mnie kocha i mu zależy ale mam wątpliwości. Jak myślicie?  

Gość Damo

Rzuć go

Gość Gosc

Skąd wiesz ze Cie kocha? Bo Ci tak powiedział? Faceci dużo gadają, umieja świetnie udawac a często wiążą się z kobietami tylko dla seksu. Tutaj tez tak może być, możesz być jego zapchajdziura na która uwaza, ze nie będzie wydawal za dużo kasy bo po co...na jakie okazję kupuje Ci bombki czy sloiki? Na urodziny lub pod choinkę? Jak długo jesteście razem?

Gość Lovk
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Skąd wiesz ze Cie kocha? Bo Ci tak powiedział? Faceci dużo gadają, umieja świetnie udawac a często wiążą się z kobietami tylko dla seksu. Tutaj tez tak może być, możesz być jego zapchajdziura na która uwaza, ze nie będzie wydawal za dużo kasy bo po co...na jakie okazję kupuje Ci bombki czy sloiki? Na urodziny lub pod choinkę? Jak długo jesteście razem?

Widzę jak mnie traktuje przy znajomych jeździ do mnie 100 km mimo że ma krucho z kasą czuje ze mu zależy.  Bombki na święta słoik na imieniny