Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

A jak się już ma dziewczynę to co ile mam się z nią widywać?

Polecane posty

Gość Gość

Wystarczy raz na tydzień?

Bo szkoda mi marnować więcej czasu bo są ważniejsze rzeczy.

Gość wszędzie razem
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wystarczy raz na tydzień?

Bo szkoda mi marnować więcej czasu bo są ważniejsze rzeczy.

zwariowałeś jak to co ile? co chwilę

Gość Gość
6 minut temu, Gość wszędzie razem napisał:

zwariowałeś jak to co ile? co chwilę

Serio? Mam lepsze rzeczy do roboty niż zabawianie jej 24h na dobę.

Gość Gość

Ja nie mam w zwyczaju wysyłać sms typu ,co u cuebie słychać" ,,jak ci mija dzień". Sam też nie lubię jak mi ktoś zawraca głowę głupotami.

Gość taka prawda
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Serio? Mam lepsze rzeczy do roboty niż zabawianie jej 24h na dobę.

czyli nie kochasz więc nie marnuj czasu jej i sobie. Ludzie którzy sie kochają na początku chcą ze sobą spędzać każdą minutę..dopiero później to się zmienia ...ale początki są dla nich nierozłączne. Jeśli tak nie jest u was to dajcie sobie spokój .

Gość Majkelson

Jak się ma dziewczynę ,to chce się być razem jak najczęściej . Oczywiście musi być też czas na swoje tematy ,ale bycie razem to zasada ,że każde z was z czegoś rezygnuje na rzecz wspólnoty . Ty jej nie kochasz skoro bycie z nią ciebie męczy ,chyba że ....to kobieta bluszcz ,bez zainteresowań ,bez swojego świata ,ale wtedy chłopie uciekaj !!

Gość Gość

I tak też zrobię zakończę ten związek. 

Gość Lorenzo01

Bzdura z tym, że chcesz się widywać co chwile. Tak robią Ci co są zaślepieni miłością i zapominają o życiu. 
Na samym początku, pierwsze kilka spotkań to raz na tydzień. Później ze dwa spotkania w tygodniu. Każdy ma swoje rzeczy tym bardziej np. Jak ktoś prowadzi firmę, albo robi coś równie stresującego. Rzadsze spotkania niż codziennie też dobrze wpływają na tęsknotę i pożądanie. W takich recjach stan początkowej fascynacji może trwać bardzo długo aniżeli by trwał przy codziennym prawie widywaniu.

Gość kiedyś byłam zakochana...
Przed chwilą, Gość Lorenzo01 napisał:

Bzdura z tym, że chcesz się widywać co chwile. Tak robią Ci co są zaślepieni miłością i zapominają o życiu. 
Na samym początku, pierwsze kilka spotkań to raz na tydzień. Później ze dwa spotkania w tygodniu. Każdy ma swoje rzeczy tym bardziej np. Jak ktoś prowadzi firmę, albo robi coś równie stresującego. Rzadsze spotkania niż codziennie też dobrze wpływają na tęsknotę i pożądanie. W takich recjach stan początkowej fascynacji może trwać bardzo długo aniżeli by trwał przy codziennym prawie widywaniu.

ja bym chciała codzienni chociaż tylko na krótkie cześć i  w przelocie- buziaka. Ale codziennie:)

Gość Lorenzo01
4 minuty temu, Gość kiedyś byłam zakochana... napisał:

ja bym chciała codzienni chociaż tylko na krótkie cześć i  w przelocie- buziaka. Ale codziennie:)

Jak już jest decyzja o wspólnym mieszkaniu to chyba takie najfajniejsze. Szczególnie jak wiesz, że po slabym dniu ukochana osoba czeka na Ciebie w domu. Ale to już inny level związku. Jemu chyba chodzilo o sam poczatek.