Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdf

chemia

Polecane posty

Gość sdf

Kurcze, klient byl w moim biurze przed chwila, taka chemia sie wytworzyla, ze az jasniej zrobilo sie w pomieszczeniu. Byl 3 razy i ma przyjsc jeszcze raz. Eh juz tak dawno nie czulam czegos takiego... magnetyczne spojrzenie, mowilismy do siebie nie odrywajac oczu od swoich oczu. Oboje przeciagalismy pytania i odpowiedzi. Az mi goraca 😛 Co o tym myslicie?

Gość gosc

do zakochania jeden krok.

Gość sdf
9 minut temu, Gość gosc napisał:

do zakochania jeden krok.

Chcialabym sie zakochac. Z checia pozbylabym sie uczucia jakie w sobie nosze i zamienilabym obiekt westchnien. Sprowokowac go, zeby mi zaproponowal kawe? Sama nie wiem co robic..

Gość Felice
19 minut temu, Gość sdf napisał:

Kurcze, klient byl w moim biurze przed chwila, taka chemia sie wytworzyla, ze az jasniej zrobilo sie w pomieszczeniu. Byl 3 razy i ma przyjsc jeszcze raz. Eh juz tak dawno nie czulam czegos takiego... magnetyczne spojrzenie, mowilismy do siebie nie odrywajac oczu od swoich oczu. Oboje przeciagalismy pytania i odpowiedzi. Az mi goraca 😛 Co o tym myslicie?

przynajmniej na ogrzewaniu zaoszczędzisz😉

Gość Mila

Taka chemia jest najlepsza...

Go for it! 🙂

Gość sdf

Ale ja nie chce bliskich znajomosci w sensie, ze lozko czy cos takiego, ale dobrego flirtu bardzo mi brakuje, widze, ze moge goscia omotac, pomózcie... Wlasciwie wypicie z kims kawy to jeszcze nie grzech, biorac pod uwage, ze mozna sie na nia dluuugo umawiac ;) Nogi mi sie zrobily z waty i ciagle zerkam na drzwi i tel.... cala jestem w skowronkach i bardzo mi sie to podoba :) Co mu powiedziec, zeby go zachecic? Pomozcie

Gość gość

super, to się rzadko zdarza

O ile się nie okaże że zajęty ;)

Gość fortepian

dostaniesz kosza to Ci przejdzie:classic_rolleyes:

Gość gość

Dałabyś mu duupki na biurku? 

Gość gość
8 minut temu, Gość sdf napisał:

Ale ja nie chce bliskich znajomosci w sensie, ze lozko czy cos takiego, ale dobrego flirtu bardzo mi brakuje, widze, ze moge goscia omotac, pomózcie... Wlasciwie wypicie z kims kawy to jeszcze nie grzech, biorac pod uwage, ze mozna sie na nia dluuugo umawiac 😉 Nogi mi sie zrobily z waty i ciagle zerkam na drzwi i tel.... cala jestem w skowronkach i bardzo mi sie to podoba 🙂 Co mu powiedziec, zeby go zachecic? Pomozcie

jak na mój gust to jest zachęcony

dalej jest klientem czy sprawa została zakończona?

Gość sdf
16 minut temu, Gość gość napisał:

jak na mój gust to jest zachęcony

dalej jest klientem czy sprawa została zakończona?

Jest klientem, i na pewno jeszcze do mnie przyjdzie, moze nawet dzisiaj. Kosza sie nie obawiam 😛  Zebyscie go widzialy!!!!!!!!!! Taki slodziak i lekko speszony, usmiechniety, zalotny i skrepowany... Zupelnie wyszlam z wprawy, a mezczyzni którzy chcieli sie ze mna w ostatnim czasie umówic, odpychali mnie jedynie. Ten gosc przykleil mi do twarzy usmiech 🙂

Gość Mila
31 minut temu, Gość sdf napisał:

Ale ja nie chce bliskich znajomosci w sensie, ze lozko czy cos takiego, ale dobrego flirtu bardzo mi brakuje, widze, ze moge goscia omotac, pomózcie... Wlasciwie wypicie z kims kawy to jeszcze nie grzech, biorac pod uwage, ze mozna sie na nia dluuugo umawiac 😉 Nogi mi sie zrobily z waty i ciagle zerkam na drzwi i tel.... cala jestem w skowronkach i bardzo mi sie to podoba 🙂 Co mu powiedziec, zeby go zachecic? Pomozcie

Mając taką chemię (co naprawdę nieczęsto się zdarza) trudno będzie być neutralną na kawie... 😉 Just sayin.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Mila napisał:

Mając taką chemię (co naprawdę nieczęsto się zdarza) trudno będzie być neutralną na kawie... 😉 Just sayin.

Dokładnie.

Gość ciekawska

Co sie w nim spodobalo??

Gość sdf

Dziewczyny o to sie nie martwie, teraz bardziej przyszlo mi do glowy, ze moze faktycznie dac mi kosza. Moze ma kogos kogo kocha, nic nie wiem. 

Co mi sie w nim spodobalo? Sposob w jaki patrzyl w moje oczy, to, ze bezczelnie blisko mnie stanal, kiedy chcialam mu cos pokazac, to ze przeciagal cala rozmowe i robil to... wiecie, tak sobie teraz mysle, ze to musi byc babiarz. Ale co mi szkodzi flircik 😛

Gość sdf

Dziewczyny o to sie nie martwie, teraz bardziej przyszlo mi do glowy, ze moze faktycznie dac mi kosza. Moze ma kogos kogo kocha, nic nie wiem. 

Co mi sie w nim spodobalo? Sposob w jaki patrzyl w moje oczy, to, ze bezczelnie blisko mnie stanal, kiedy chcialam mu cos pokazac, to ze przeciagal cala rozmowe i robil to... wiecie, tak sobie teraz mysle, ze to musi byc babiarz. Ale co mi szkodzi flircik 😛

Gość Kusiciel
14 minut temu, Gość sdf napisał:

Jest klientem, i na pewno jeszcze do mnie przyjdzie, moze nawet dzisiaj. Kosza sie nie obawiam 😛  Zebyscie go widzialy!!!!!!!!!! Taki slodziak i lekko speszony, usmiechniety, zalotny i skrepowany... Zupelnie wyszlam z wprawy, a mezczyzni którzy chcieli sie ze mna w ostatnim czasie umówic, odpychali mnie jedynie. Ten gosc przykleil mi do twarzy usmiech 🙂

Ok. nie zapomnij wziąć zapasowych majtek do torebki 😉  Udanego seksu życzę 😘

Gość sdf

Juz wspomnialam, ze nie interesuje mnie seks, jestem glodna dobrego flirtu... Facet wydaje sie byc.... profesjonalny? 😉 ja tez sporo potrafie, wiec moze byc naprawde fajnie 🙂 

Ja tu rozkminy urzadzam a gosc moze zapomnial o moim istnieniu... Choc z drugiej strony nie wierze, ze trafia sie taka chemia czesto, a ona byla z dwóch stron.

Gość ciekawska

Zaczyna sie od flirtu a konczy wiesz na czym? A jak sie zakochasz a on jest zajety, to co wtedy zrobisz? Pomyslalas o tym?

Gość Kusiciel
13 minut temu, Gość ciekawska napisał:

Zaczyna sie od flirtu a konczy wiesz na czym? A jak sie zakochasz a on jest zajety, to co wtedy zrobisz? Pomyslalas o tym?

Ty od razu czarny scenariusz, zakochać się to musi być powód np. odlotowy, pozaziemski seks 😉  Autorka pisze ze nie, niejedna tak mówiła z nogi jej się same rozjechały 😄

Gość ciekawska

Dlaczego czarny scenariusz? Wy tylko potraficie sie zakochac przez tylek, sorry.

Gość lexus

zrob mu gałe a poczujesz sie atrakcyjna

Gość Kusiciel
5 minut temu, Gość ciekawska napisał:

Dlaczego czarny scenariusz? Wy tylko potraficie sie zakochac przez tylek, sorry.

Tyłek to ja mogę tylko głaskać, całować ...klapsa dać ... omijając szerokim łukiem jego epicentrum  😉  😄 

Gość Gość
36 minut temu, Gość sdf napisał:

Juz wspomnialam, ze nie interesuje mnie seks, jestem glodna dobrego flirtu... Facet wydaje sie byc.... profesjonalny? 😉 ja tez sporo potrafie, wiec moze byc naprawde fajnie 🙂 

Ja tu rozkminy urzadzam a gosc moze zapomnial o moim istnieniu... Choc z drugiej strony nie wierze, ze trafia sie taka chemia czesto, a ona byla z dwóch stron.

Skąd wiesz, że z obu stron? Może tylko ci się zdawało, albo facet to straszny babiarz i robi maślane oczy do każdej.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość sdf napisał:

Jakiś pasztet na pewno 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość sdf napisał:

Jakiś pasztet na pewno 

Gość sdf

Zadzwonil!! :classic_love:😍😊 choc wcale nie musial :P Nie jest pasztetem, nie jest tez wybitnym przystojniakiem, po prostu ma boskie oczy ktore bosko na mnie patrzyly :) i ma w sobie to cos co sprawia, ze mi nogi miekna.  Przez telefon rozmawialam z nim chlodno.  Nie wydawalo mi sie, nie moge sie az tak mylic. Mnostwo sygnalow w ciagu kilkunastu minut.

Wspomnialam na poczatku, ze chetnie zmienie obiekt westchnien... Nie zamierzam isc z nim do lozka ale jesli sprawi, ze sie w nim zakocham, dam mu taka noc, ze jeszcze na lozu smierci bedzie o niej wspominal :P

Przyjdzie jutro :) Jestem cala w skowronkach :)

Gość sdf

Zadzwonil!! :classic_love:😍😊 choc wcale nie musial :P Nie jest pasztetem, nie jest tez wybitnym przystojniakiem, po prostu ma boskie oczy ktore bosko na mnie patrzyly :) i ma w sobie to cos co sprawia, ze mi nogi miekna.  Przez telefon rozmawialam z nim chlodno.  Nie wydawalo mi sie, nie moge sie az tak mylic. Mnostwo sygnalow w ciagu kilkunastu minut.

Wspomnialam na poczatku, ze chetnie zmienie obiekt westchnien... Nie zamierzam isc z nim do lozka ale jesli sprawi, ze sie w nim zakocham, dam mu taka noc, ze jeszcze na lozu smierci bedzie o niej wspominal :P

Przyjdzie jutro :) Jestem cala w skowronkach :)

Gość Gosc
27 minut temu, Gość sdf napisał:

dam mu taka noc, ze jeszcze na lozu smierci bedzie o niej wspominal 😛

🙂

Gość sdser
2 godziny temu, Gość sdf napisał:

A co jeśli myśli o tobie poważnie i obdarzy cię uczuciem a ty tylko bawisz się jego sercem zaspokajając swoją próżność. To okrutne.