Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odp. sie raz na zawsze

Nie buntuj skurv.

Polecane posty

Gość Odp. sie raz na zawsze

Fr.aje.rze. Wiem po co to robisz i wiem co zrobiłeś. Jestem tego pewien na 90%. Pod c h oo j to wiesz kogo możesz sobie brać ? Te q u r @ e v k i dzieciate które ci d.@.p.y dają no i głupie, łatwe małolatki. Nigdy byś nie zmontował tej blondynki z filmików NIGDY - jesteś za cienki w uszach. S p i e r d @ l @ j nikt z tobą nie wytrzyma bajkopisarzu. D.oop.e lizać to ty wiesz komu. Sam jesteś słaby bo jedziesz na psychotropach i każdy by sie domyślił. Tez jesteś w oczach co niektórych pee.zdą. Nie chce mieć z tobą nic wspólnego a prawda i tak wyjdzie na jaw a ja wtedy nie bede miał litości. Nara.

Gość Gość

Do jutra nara

Gość Gość
26 minut temu, Gość Odp. sie raz na zawsze napisał:

Fr.aje.rze. Wiem po co to robisz i wiem co zrobiłeś. Jestem tego pewien na 90%. Pod c h oo j to wiesz kogo możesz sobie brać ? Te q u r @ e v k i dzieciate które ci d.@.p.y dają no i głupie, łatwe małolatki. Nigdy byś nie zmontował tej blondynki z filmików NIGDY - jesteś za cienki w uszach. S p i e r d @ l @ j nikt z tobą nie wytrzyma bajkopisarzu. D.oop.e lizać to ty wiesz komu. Sam jesteś słaby bo jedziesz na psychotropach i każdy by sie domyślił. Tez jesteś w oczach co niektórych pee.zdą. Nie chce mieć z tobą nic wspólnego a prawda i tak wyjdzie na jaw a ja wtedy nie bede miał litości. Nara.

No z tymi dzieciakami i łatwym malolatami, które mu doopy dają, to nie przesadzaj! 

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Odp. sie raz na zawsze napisał:

Poziom wypowiedzi swiadczy o poziomie autora.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Poziom wypowiedzi swiadczy o poziomie autora.

Jaki adresat, taki poziom! Widocznie inaczej się nie dało! Filmowcy oburzeni? Na takich brak w słowniku mocniejszego określenia niż sk****syny! 

Gość Gosc gosc

Co się stało? 😲