Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Wmawianie objawów ciąży

Polecane posty

Gość Gosc

Czy jest prawdą że można sobie wmówić objawy ciąży? Przez czas jak wgl o tym nie myślałam to nic mi nie bylo, lecz od niedawna zaczęłam obawiać się o ciążę bo wspolzylam w dni płodne z prezerwatywa (pierwszy raz tak się zabezpieczaliśmy) to od razu na drugi dzień bolą mnie mocno piersi, są wrażliwe i mdli mnie dosyć ale może to być też z zaparć bo od kilku dni mam. Ale bardzo się obawiam żeby nie być w ciąży. Nie wiem jak inne kobiety które zabezpieczają się prezerwatywa potrafią się nie stresować.

Gość Mama

Zaczęłam uprawiać seks dopiero wtedy, kiedy byłam gotowa na jego ewentualne konsekwencje. Żadne zabezpieczenie nie zawiodło mnie przez ponad pięć lat. Później zaczęłam starania o dziecko i co miesiąc wydawało mi się, że jestem w ciąży, bo miałam mnóstwo objawów, ale ostatecznie miesiączka pojawiała się co do planowanego dnia. Jak zaszłam, to czułam się normalnie, zero objawów i zorientowałam się dopiero trzy dni później, że miałam mieć okres. Zrobiłam test ciążowy, był pozytywny. Objawy (ból piersi, mdłości, wymioty) zaczęły się po około dwóch tygodniach.

Gość Kasia

Ja miałam tak samo. Pół roku starałam się o dziecko - co miesiąc miałam mnóstwo objawów ciąży. Gdy odpuściłam i przestałam się doszukiwać objawów nagle się okazało, że jestem w ciąży. I właśnie wtedy nie czułam żadnych ciążowych objawów. Psychika potrafi naprawdę wiele 😉

Gość Gosc

Pierwsze typowe objawy ciazy To rownoczesnie objawy jakie zwykle mam przed miesiączką dlatego kiedy zaczelismy starania po prostu robilam test ciazowy 15 dnia po owulacji ( Cykle mam bardzo nieregularne totez wyczekiwanie dnia miesiączki bylo bezsensowne) przyszlo kiedy mialo przyjsc.