Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zrospaczona2004

Chce rozwodu, ale jak? Mam dosyć.

Polecane posty

Jesteśmy z M. Półtora roku po ślubie.. Nie ukrywam, że przed ślubem płakałam, że muszę go wziąć ze względu na dziecko. Aktualnie mamy dzieci rok po roku.. syn 1.5 roku i drugi syn 5 miesięcy. 

Mam dosyć..  kąpiele, karmienie, wstawanie, przewijanie, gotowanie.. wszystko na mojej głowie i rozumiem, bo przecież jestem Matka. 

Nie sypiamy ze sobą bo ja nie chce, kłócimy się codziennie ze sobą i to nie małe sprzeczki..  narobił długow u jakiś gangsterow,  w urzędach również..  

Nienawidzę go za wszystko, nie mogę na niego powtarzać. 

Chce odejść, ale jak? Jak sobie poradzę sama? Mimo, że mi w niczym nie pomaga.. to boję się jak dam radę..  ja zebrac się do tego żeby załatwić rozwód..  po prostu psychicznie wysiadam. On mnie nie szanuje w żaden sposób..  potrafi zmieszać mnie z błotem. 

Gość pajchiwo

Długi wzięte po ślubie ,to wasze długi ,a nie jego . Z tego co piszesz ,to on ciągnie ciebie w dół  z tym ,że nigdy nie zrozumiem teorii ślub bo dziecko . Jeszcze płakałaś przed i masz drugie -dziwna jesteś 

1 godzinę temu, Gość pajchiwo napisał:

Długi wzięte po ślubie ,to wasze długi ,a nie jego . Z tego co piszesz ,to on ciągnie ciebie w dół  z tym ,że nigdy nie zrozumiem teorii ślub bo dziecko . Jeszcze płakałaś przed i masz drugie -dziwna jesteś 

Źle to wszystko sformułowalam.. Nie żałuję drugiej ciąży, bo mam dwójkę najukochanszych dzieci. 

Po pierwszej ciąży próbowaliśmy naprawić naszą relację.. okazało się, że jestem w ciąży i nie miałam zamiaru poddać się aborcji tylko dlatego, że nie układa mi się z mężem. Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby zrezygnować z ciąży. 

Gość Gość

A rozmawiałaś z mężem tak normalnie? Bez wyrzutów i ciągłego wypominania?