Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Nie moglbym miec kobiety z halluksami, obrzydzaja mnie one

Polecane posty

Gość gość

W tych czasach halluksy można zoperować.

Gość pozderki

to nie miej takiej, w czym problem

Gość Chłop

To przez noszenie za ciasnych klapek

Gość pozderki

a mnie obrzydza to jak facet ma wade wzroku, nie moge na to patrzec yyyh

Gość Obrzydzenie 🤮

Masz racje:))) mnie tez obrzydzają wulgrni i niby uprzejmi panowie :))) posługujący się wieloma nr tel lub wieloma nickami ...tylko, ze od zawsze lubię wiedzieć co jest motywem działania takich osób....udaje ...kę , a być może wg. nich  nie udaje :)))))

Gość Obrzydzenie 🤮

Masz racje:))) mnie tez obrzydzają wulgrni i niby uprzejmi panowie :))) posługujący się wieloma nr tel lub wieloma nickami ...tylko, ze od zawsze lubię wiedzieć co jest motywem działania takich osób....udaje ...kę , a być może wg. nich  nie udaje :)))))

Gość Obrzydzenie 🤮

Gość Gość87

Żona mojego znajomego ma paskudne haluksy. Mnie one by nie przeszkadzały. Jemu też nie przeszkadzają. Te haluksy to jedyny jej mankament. Ona jest piękną i zgrabną 30 letnią blond kobietą o twarzy niewiniątka. I te jej wielkie piersi rozmiaru 4. Przy jej walorach, te haluksy w ogóle nie mają znaczenia. Niedługo zresztą ona się ich pozbędzie gdyż ma już umówiony termin na operację pierwszego. Druga stopa będzie zrobiona rok później. 

Gość PNINA
11 minut temu, Gość Gość87 napisał:

Żona mojego znajomego ma paskudne haluksy. Mnie one by nie przeszkadzały. Jemu też nie przeszkadzają. Te haluksy to jedyny jej mankament. Ona jest piękną i zgrabną 30 letnią blond kobietą o twarzy niewiniątka. I te jej wielkie piersi rozmiaru 4. Przy jej walorach, te haluksy w ogóle nie mają znaczenia. Niedługo zresztą ona się ich pozbędzie gdyż ma już umówiony termin na operację pierwszego. Druga stopa będzie zrobiona rok później. 

Co to jest rozmiar piersi 4 ?  Nie słyszałam o takiej numeracji. 

Gość Gość87
16 minut temu, PNINA napisał:

Co to jest rozmiar piersi 4 ?  Nie słyszałam o takiej numeracji. 

W latach 80 tych miałem fajną koleżankę. Ona miała duże piersi. Wszyscy chłopacy się za nią oglądali. W naszym liceum może jeszcze ze 3-4 dziewczyny miały tak duże cycki.  Spytałem się jej kiedyś o rozmiar. Odpowiedziała, że miała czwórkę. 30 letnia żona mojego znajomego- ta z haluksami miała mniej więcej takie same. 

Gość Parassolka
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

.

Nie moglabym miec meza pijaka obrzydzaja mnie tacy,zboczency i ateisci tez mnie obrzydzają.Haluksy powstaja w wyniku chodzenia na szpilkach.Czesciowo rowniez jest to genetyczne.Da sie to operowac.Nie raz powstają tylko na jednej ze stóp i tylko nieduże .Trzeba nosić wygodne obuwie najlepiej sportowe.

Gość Parassolka
2 godziny temu, Gość Gość87 napisał:

Pewnie duzo chodzi na szpilkach 

Gość Anty Bazyl

Mnie za to odrzucają w facecie cycki i Łysina ze strzepkiem włosów łonowych na głowie. No i jeszcze brzuch jak piłka. To jest coś czego nie przeskocze. 

Gość PNINA
16 godzin temu, Gość Gość87 napisał:

W latach 80 tych miałem fajną koleżankę. Ona miała duże piersi. Wszyscy chłopacy się za nią oglądali. W naszym liceum może jeszcze ze 3-4 dziewczyny miały tak duże cycki.  Spytałem się jej kiedyś o rozmiar. Odpowiedziała, że miała czwórkę. 30 letnia żona mojego znajomego- ta z haluksami miała mniej więcej takie same. 

Tak, coś mi się przypomniało, Zerówki była nawet dla dziewczynek. Takie a'la biustonosze. Potem1_ 2_ 3_  4. Wychodzi na to że 4 to rozmiar D. Czy duży czy mały biust zależy jeszcze od obwodu pod biustem.I budowy kobiety.