Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nasthia

Kiedy powróci miesiączka po anoreksji?

Polecane posty

Historia zaczęła się w 2018. Ostatnią miesiączkę miałamm chyba w lutym. Potem z 55 kg schudłam do 38kg. Miesiączka się zatrzymała, byłam u ginekologa , miałam wywoływaną mieisączke lekami w grudniu i styczniu 2019. Wkońcu przyszedł czas, że przytyłam do 47kg i w wakacje 2019 w sierpniu chyba dostałam takich dziwnych krwistych upławów, a na początku września miałam już samoistną miesiączką. W tamtym czasie trenowałam codziennie brzuch lub pupę przez jakieś 15/20 min dziennie jak by to miało wpływ na to. No niestety ta miesiączka we wrześniu była tą ostatnią. Aktualnie ważę 54 kg odżywiam się noramlnie, a miesiączki nadal nie ma. Nie wiem o co chodzi. Ciągle czuje, że to już teraz dostanę i wszystko na to wskazuje: ból piersi, pryszcze, ból jajników, poddenerwowanie, ale nadal okresu jak nie było tak nie ma. Jest styczeń 2020, aktualnie mam znowu wrażenie jak bym miała dostać okresu, mam strasznie duże upławy lub sluz wpadający w żółtą barwę.. Nie wiem co mam robić.. Przytyłam miesiączka się pojawiła, a teraz znowu jej nie ma. O co chodzi? Nie mam siły.. Miał ktoś podobną sytuacje? Co robić? Mam aktualnie 15 lat ważę 54kg 163cm wzrostu (przed anoreksją miałam nieregularne miesiączki)

Gość Gość

Ja jak straciłam miesiączkę gdy się skrajnie odchudzałam to poszłam do ginekologa dał mi zastrzyki i okres wrócił