Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Trauma po wypadku

Polecane posty

Gość Anna

Mam traume chyba po wypadku samochodowym. Nie byłam sprawcą ale od miesiąca nie mogę dojsc do siebie jestem rozdrażniona, mam zmienny nastrój, jak sobie przypomnę o wypadku wpadam w histerie, płacze,  nie mogę się uspokoić. Reakcja nie kontrolowana. Sądzę że nieprędko wsiadę do samochodu. Trzese się ze strachu i cały czas mam ten wypadek przed oczami. Wiem, powinnam udać się do psychologa ale może sama to przetrawie z czasem? 

Gość klaun

W pierwszej połowie roku w ponad 14 tys. wypadków drogowych 

Gość klaun

Ile wypadków powstaje corocznie z winy kierujących pojazdami 

Gość Artur

Byłaś sprawcą wypadku? 

Gość Anna
Przed chwilą, Gość Artur napisał:

Byłaś sprawcą wypadku? 

Nie, raczej ofiarą jak moi bliscy jadący w jednym samochodzie. 

Gość Anna
8 minut temu, Gość Artur napisał:

Byłaś sprawcą wypadku? 

15 minut temu, Gość Anna napisał:

Nie byłam sprawcą

Gość Karol

Nie trzeba być sprawcą żeby traume mieć. Gdyby ktoś zginął w wypadku z moim udziałem a nawet ja miałem zielone to jakie to ma znaczenie wtedy? Sprawcą owszem naraża innych przez swoją nieuwagę, jazdę na podwójnym gazie ale traume może mieć każdy. To jest stres nie dla sprawcy tylko a dla każdego. A wymiar sprawiedliwości nie jest wcale sprawiedliwy w Polsce. 

Gość Traume ja mam
2 minuty temu, Gość Karol napisał:

Nie trzeba być sprawcą żeby traume mieć. Gdyby ktoś zginął w wypadku z moim udziałem a nawet ja miałem zielone to jakie to ma znaczenie wtedy? Sprawcą owszem naraża innych przez swoją nieuwagę, jazdę na podwójnym gazie ale traume może mieć każdy. To jest stres nie dla sprawcy tylko a dla każdego. A wymiar sprawiedliwości nie jest wcale sprawiedliwy w Polsce. 

Tu się zgadzam. Trauma minie. Jak trwa długo to warto się udać po pomoc do psychologa bo zależy od ludzkiej natury i może nie siąść za kierownicę. Moja mama kure przejechała, nigdy więcej nie siadla za kierownice😂