Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jjj

Klamca馃槤 jaki klamca

Polecane posty

Go艣膰 Jjj

Je偶eli, wiesz 偶e kto艣 oszukuje Ci臋, k艂amie, przedstawiasz argumenty, dowody, wiesz 偶e tylko dana osoba mia艂a dost臋p do tego, a mimo wszystko idzie w zaparte, wypiera si臋, 偶e to nie ja.Dla mnie taki cz艂owiek jest bezwarto艣ciowy, dlaczego tak post臋puje, jak ponownie zaufa膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Boi si臋 o w艂asn膮 du,pe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gos

Je偶eli by艂oby to jedno k艂amstwo, to jeszcze ujdzie, ale je艣li notorycznie kto艣 k艂amie i perfidnie si臋 wypiera to brak mi s艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehehe

k艂amiecie jak weszki 艂obuzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda

Dziwne 偶e was to tak oburza a jednocze艣nie same bez k艂amania 偶y膰 nie mo偶ecie, k艂amiecie nawet wtedy gdy to nie jest w og贸le potrzebne, uwa偶acie 偶e to konieczne i nie ma w tym nic z艂ego. Na dodatek jeste艣cie fa艂szywe i dwulicowe nawet we w艂asnym gronie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda

Wielokrotnie przy mnie przyjaci贸艂ki obrabia艂y dooop臋 nieobecnej czy jeszcze lepiej takiej co musia艂a wcze艣niej opu艣ci膰 towarzystwo a chwil臋 wcze艣niej slodzi艂y jej prosto w oczy... nie mog艂em uwierzy膰 偶e to si臋 dzieje naprawd臋, u艣wiadomi艂y mnie 偶e fa艂sz i zawi艣膰 to najsilniejsze cechy kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda

No i nie dotyczy to jednej grupy przyjaci贸艂ek. Powtarza艂o si臋 to regularnie w r贸偶nych towarzystwach, baby wstydu i honoru nie maj膮 za grosz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Je偶eli k艂amstwa s膮 w zwi膮zku, ze strony faceta, k艂ama膰 byle k艂ama膰, to jak to nazwa膰, na zasadzie jeste艣聽 psychiczn膮, walni臋ta, a racj臋 mam ja聽 to dlaczego tak robi, woli mnie obra偶a膰 ni偶 przyzna膰 si臋, tacy s膮 faceci.馃槤

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 We藕
56 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Je偶eli k艂amstwa s膮 w zwi膮zku, ze strony faceta, k艂ama膰 byle k艂ama膰, to jak to nazwa膰, na zasadzie jeste艣聽 psychiczn膮, walni臋ta, a racj臋 mam ja聽 to dlaczego tak robi, woli mnie obra偶a膰 ni偶 przyzna膰 si臋, tacy s膮 faceci.馃槤

A Ty go nie k艂ama艂a艣 nigdy? Nie chce mi si臋 w to wierzy膰

Udost臋pnij ten post

1 godzin臋 temu, Go艣膰 Taka prawda napisa艂:

Dziwne 偶e was to tak oburza a jednocze艣nie same bez k艂amania 偶y膰 nie mo偶ecie, k艂amiecie nawet wtedy gdy to nie jest w og贸le potrzebne, uwa偶acie 偶e to konieczne i nie ma w tym nic z艂ego. Na dodatek jeste艣cie fa艂szywe i dwulicowe nawet we w艂asnym gronie.

Uuu... Kto艣 tu chyba dosta艂 po dupie. A teraz wylewa 偶ale w internecie. Jak Kobiety s膮 takie z艂e i okropne, to polecam przerzuci膰 si臋 na m臋偶czyzn, bo przecie偶 Oni s膮 tacy idealni. 鈽猴笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda
3 minuty temu, Nika98 napisa艂:

Uuu... Kto艣 tu chyba dosta艂 po dupie. A teraz wylewa 偶ale w internecie. Jak Kobiety s膮 takie z艂e i okropne, to polecam przerzuci膰 si臋 na m臋偶czyzn, bo przecie偶 Oni s膮 tacy idealni. 鈽猴笍

Ja dosta艂em? Nie mnie obgadywa艂y, ty jeste艣 dumna z waszego fa艂szu i zawi艣ci, po to si臋 przyja藕nicie 偶eby mie膰 kogo oszukiwa膰? Typowa baba, pewnie sama to robi bo nie przeczy i nie widzi problemu je偶eli to ona robi 艣wi艅stwo, a ka偶dy kto jej zwr贸ci uwag臋 to dupek i przegryw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda

Nie wiedzia艂em 偶e temat jest wy艂膮cznie o facetach a 艣wi臋tych kr贸w nie dotyczy bo one mog膮 robi膰 co chc膮 i nie mo偶na ich krytykowa膰 w 偶adnym wypadku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda
19 minut temu, Nika98 napisa艂:

Jak was znam, jeste艣 przekonana na 100% 偶e jeste艣 wyj膮tkowa i akurat tobie ,,przyjaci贸艂ki" tak dooopy nie obrabiaj膮 jak obrabiacie pozosta艂ym... HA HA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka prawda
19 minut temu, Nika98 napisa艂:

Jak was znam, jeste艣 przekonana na 100% 偶e jeste艣 wyj膮tkowa i akurat tobie ,,przyjaci贸艂ki" tak dooopy nie obrabiaj膮 jak obrabiacie pozosta艂ym... HA HA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tajson
22 minuty temu, Nika98 napisa艂:

Jeste艣 lesbijk膮, preferujesz dziewczyny o m臋skim wygl膮dzie? Ja bym reflektowa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda
6 godzin temu, Go艣膰 Jjj napisa艂:

Je偶eli, wiesz 偶e kto艣 oszukuje Ci臋, k艂amie, przedstawiasz argumenty, dowody, wiesz 偶e tylko dana osoba mia艂a dost臋p do tego, a mimo wszystko idzie w zaparte, wypiera si臋, 偶e to nie ja.Dla mnie taki cz艂owiek jest bezwarto艣ciowy, dlaczego tak post臋puje, jak ponownie zaufa膰.

2 godziny temu, Go艣膰 Taka prawda napisa艂:

To jak kto艣 z mojej rodziny.聽Ja to robi臋 jak na prawd臋 musz臋 i gdy np. czego艣 si臋聽wstydz臋 a nie jak ta osoba - nontoper ba艣niowy freestyle przed ka偶dym. Co ciekawe ta osoba ca艂y czas celowo przekr臋ca, ubarwia, obraca w drug膮 stron臋 niekt贸re fakty by wyj艣膰 na swoje, by o艣mieszy膰 drug膮 osob臋. Zawsze robi dobrze i ma bardzo przero艣ni臋te ego o sobie.聽Troch臋 mi to przypomina:聽 koniectoksycznych.blogspot.com/2013/12/13-znakow-swiadczacych-o-tym-ze-twoja.html

Udost臋pnij ten post

59 minut temu, Go艣膰 Taka prawda napisa艂:

Najwidoczniej nie na ka偶dej kobiecie si臋 znasz 馃槈 Pewnie mi koleznaki obrabiaja, ale si臋 tym nie przejmuje. Ale czy Ty my艣lisz, 偶e faceci to s膮 lepsi? Te偶 jeden na drugiego potrafi gada膰, a p贸藕niej normalnie ze sob膮 rozmawiaja. Tacy s膮 ju偶 ludzie, lubi膮 gada膰 za plecami, oczywi艣cie s膮 wyj膮tki, ale jest ich stosunkowo niewiele.聽

Udost臋pnij ten post

58 minut temu, Go艣膰 Tajson napisa艂:

Jeste艣 lesbijk膮, preferujesz dziewczyny o m臋skim wygl膮dzie? Ja bym reflektowa艂a聽

A ja to bym Ci poleci艂a czyta膰 ze zrozumieniem 鈽猴笍

Bo tw贸j komentarz jest totalnie bez sensu.聽

Udost臋pnij ten post

1 godzin臋 temu, Go艣膰 Taka prawda napisa艂:

Ja dosta艂em? Nie mnie obgadywa艂y, ty jeste艣 dumna z waszego fa艂szu i zawi艣ci, po to si臋 przyja藕nicie 偶eby mie膰 kogo oszukiwa膰? Typowa baba, pewnie sama to robi bo nie przeczy i nie widzi problemu je偶eli to ona robi 艣wi艅stwo, a ka偶dy kto jej zwr贸ci uwag臋 to dupek i przegryw.

Baby to mo偶esz mie膰 w nosie. Nie jestem z niczego dumna, bardziej mnie interesuje to, jak kto艣 tak wszystkie kobiety do jednego wora "wk艂ada". A warto podkre艣li膰, 偶e nie wszystkie takie s膮. Cho膰 niestety zdecydowana wi臋kszo艣膰 kipi fa艂szem.聽

Udost臋pnij ten post