Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa

nie chce mi sie wracac po macierzynskim do starej pracy. Przekwalifikować sie? ale jak i na co?

Polecane posty

Gość jaa

Całe zycie pracuję w obsłudze klienta. Mam srednie wykształcenie. Teraz mam (tzn miałam przed urodzeniem dziecka) ciekawą pracę, ale nie chce mi sie do niej wracać - za duzo niepotrzebnej papierologii no i klienci sa rózni. Najchetniej zmieniłabym branze - ale na jaką? I jak sie przekwalifikować majac male dziecko - jakies kursy online sa cos warte?

Gość gość2

Może agent ubezpieczeniowy? Jeśli lubisz pracę z ludźmi. Poszukaj sobie, jak zdobyć uprawnienia

Gość gość

A może kolejne dziecko? Ja jestem w 4 ciąży do pracy nigdy nie mam zamiaru wrócić. 

Gość ewa19087

haha dobre

ja jestem w ciazy, mam jedne studia ale nie lubie swojej pracy. Jestem w trakcie kolejnych studiow (3 i 4ok tylko, irlandia) zarzadzanie zasobami ludzkimi. 

Moze to ? HR albo podatki ?

Gość Gosc

Ja przed urodzeniem dziecka prqcowalam 8 lat w jednej firmie. Niby praca spoko, ale ludzie do bani nie chciało mi się wracać. O pracy w zawodzie nie miałam co marzyć to sobie znalazłam robotę w sklepie obuwniczym :d

Gość Bdbfv

Ale się te babiszony po ciazy rozleniwiają. Nic dziwnego. Od dnia zapłodnienia siedzą na l4 później macierzyński, wychowawczy i tak pare lat zleci to się dupska ruszyć nie chce 

Gość Gość

Jak chcesz się przebranżowić jak jesteś tylko po liceum?Nie masz zawodu to idź na studia, studium policealne albo poszukaj pracy w sklepie czy na produkcji.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Bdbfv napisał:

Ale się te babiszony po ciazy rozleniwiają. Nic dziwnego. Od dnia zapłodnienia siedzą na l4 później macierzyński, wychowawczy i tak pare lat zleci to się dupska ruszyć nie chce 

S.pie.przaj ja nie mam prawa do wychowawczego bo mi pracodawca podsuwa co rok nową umowe do podpisania firma byla juz na ojca syna żonę za chwilę na psa przepiszą już dawno bym tym pier.dyknęla ale ma fajna robotę z super ekipą coś za coś przynajmniej chce się wracać do takiej pracy 

Gość gość

Co cie to obchodzi ? Kobieta będzie chciała  to sobie posiedzi 3 lata na wychowawczym  i tobie nic do tego .