Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HELP POMOCY HELP POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY!!! PILNA SPRAWA!!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, potrzebuje waszej pomocy, otóż wczoraj w trakcie imprezki z kolegami zdarzyło mi się za dużo wypić i urwał mi się film jako pierwszemu ze wszystkich. Jako że niepisana tradycja imprez brzmi że ten kto odpadł pierwszy musi przejść jakąś karę tak niestety pomyśleli koledzy z którymi imprezowałem, już kiedyś jak odpadłem to mnie obkleili klejem wikolem i posypali ziarnami dla papugi, a raz mi pomalowali cały brzuch markerem do tatuaży który utrzymuję się dwa tygodnie a płyn do zmycia tego kosztuję ok. 6 dych Niestety wczoraj ci nieobliczalni ludzie przegieli, bo gdy się obudziłem zobaczyłem że pomagała im siostra kolegi, dobra do rzeczy czy wie ktoś jak usunąć z paznokci 6 centymetrowe tipsy naklejone na nie wiem jaki klej w każdym razie trzyma się tak mocno że to szok, próbowałem podważyć śrubokrętem ale za cholerę nie chcą się oderwać, pomóżcie mi bo na sylwestra nie zamierzam iść z tipsami i właśnie tu drugi problem, mianowicie siostra kolegi dąła tym ludziom swoje stare szpilki, moi "koledzy" zdjeli mi z nogi skarpety i posmarowali stopy kropelką po czym włożyli nogę w but, próbowałem je zdjąć ale trudno je oderwać przez tą kropelkę bo odchodzi razem z naskórkiem ze stopy. Potrzebuje waszej pomocy bo muszę jakoś tak zrobić żeby na sylwestra wyglądać normalnie, Na szczęście łatwiej jest usunąć efekty takie jak pomalowane lakierem do paznokci paznokcie u nóg, usta na czerwono, powieki na niebiesko i doklejone kropelką rzęsy ale największy problem z tymi tipsami bo własne palce mi się plączą, musicie mi też pomóc z tymi butami bo ledwo co idę do kuchni to się potykam i bym na ziemie.... Pomóżcie mi Help

Gość Ędriu

Wpadnij do mnie, poszukamy w mojej szafie, może znajdziemy Ci jakąś twarzową su,kienkę. 🙂

Gość gość

Po pierwsze nie pij tyle transie, a po drugie zmień kolegów.