Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Gabriel czy Aleksander?

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

Hej 馃檪聽za kilka聽miesi臋cy urodz臋 ch艂opca.聽
Mam dylemat co do imienia. Kt贸re jest 艂adniejsze? Aleksander czy Gabriel? Ewentualnie jeszcze mysle o Kacprze i Wiktorze. Pom贸偶cie mi prosz臋 馃檪馃檪聽Pozdrawiam.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc

Gabriel zdaje mi sie bardzo damski.聽 Wiktora wyobrazam sobie jako zasuszonego dziadka w zaniedbanym zamczysku zywiacego sie krwia.聽聽

Aleksander podoba mi sie, ale robi sie bardzo popularny, a ja tego nie lubie.聽 Wolalabym Aleksego wtedy nie robili by z niego Olka.

Kacper jest fajny, ale dla dziecka i moze nawet nastolatka.聽 Dla doroslego faceta wydaje sie to bardzo dziecinnym imieniem.

Takze Aleksandrem jest jedynym imieniem, ktore bralabym pod uwage.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Gabriel albo Wiktor z tych propozycji. Aleksander jak dla mnie odpada bo osobi艣cie nie lubi臋 takich d艂ugich imion, a Kacper mi si臋 nigdy nie podoba艂 (cho膰 mam znajomego o takim imieniu i fajny z niego facet).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama

Oba wydaj膮 mi si臋 by膰 ma艂o m臋skie, ale jak musz臋 wybra膰, to聽bardziej podoba mi si臋 Aleksander. Bior膮c pod uwag臋 wszystkie cztery imiona, to moim zdaniem najlepszy jest Kacper.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Aleksander lub Wiktor.聽

Gabriel nie... O ile imi臋 damskie Gabriela jest dla mnie 艣liczne tak dla faceta jakie艣 takie damskie mi si臋 wydaje聽

Kacper to jest jedynie dobre dla ma艂ego dziecka a potem brzmi to imi臋 komicznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Aleksander lub Wiktor.聽

Gabriel nie... O ile imi臋 damskie Gabriela jest dla mnie 艣liczne tak dla faceta jakie艣 takie damskie mi si臋 wydaje聽

Kacper to jest jedynie dobre dla ma艂ego dziecka a potem brzmi to imi臋 komicznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TRENT.REZNOR.TO.MOJ.BOG

DAJ MU TRENT BLAGAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Autorko nie zastanawiaj si臋 nad tym. Urodzisz, spojrzysz na dziecko i b臋dziesz wiedzie膰. Na wyb贸r imienia masz dwa tygodnie jeszcze po porodzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Gabriel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Wydaje mi sie ze najlepszym wyborem bedzie Kacper lub Gabriel

Udost臋pnij ten post