Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

0x0x1

Przez wiele relacji boje otworzyć się na nowe

Polecane posty

Witam, mam problem od dłuższego czasu. Przez to ze wiele razy zawiodłam się na chłopakach z którymi starałam się utworzyć jakąś bliższa relacje i zazwyczaj to nie wychodziło, teraz boje się że znowu zostanę zraniona i boje się otworzyć na nowe relacje. Po prostu boje się ze będę cierpieć kolejny raz, ale przeciec nie mogę całe zycie uciekać przed jakimikolwiek relacjami z płcią przeciwna. Czy ktoś miał podobnie lub wie co w takiej sytuacji moznabylo by zrobic ? Bo sama z tym już nie daje rady..

3 minuty temu, Poetka napisał:

Samo minie jak spotkasz kogoś z kim będziesz chciała być.

No tak, tylko w ostatnim tygodniu spotkałam , spodobał mi się , dobrze mi się z nim rozmawia , tylko on zaczął ograniczać nasz kontakt mimo tego ze mówil jak to bardzo dobrze mu się ze mną pisze no i dawał tez znaki ze mu się podobam , a teraz mnie olewa. Kolejny raz się zawiodłam. I jak ja mam poznawać dalej kogoś jak za każdym razem będę się bała ze znowu ktoś mnie odrzuci i będę znowu przezywać to samo

27 minut temu, Poetka napisał:

A jak się zachowywałaś wobec niego? Może stwierdził, że masz go gdzieś i olał?

wręcz przeciwnie , starałam się jak mogłam żebyśmy utrzymywali kontakt , dlatego tez nie rozumiem czasami chłopaków...