Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Nie jestem w psychiatryku i nie jestem na żadnej przepustce, nie wierzycie to wejdźcie na mojego instagrama pimpkowski i zobaczcie moje zdjęcia z dzisiaj z Polkowskiego

Polecane posty

Gość Boluś
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

A w tej bajce były smoki?

4 minuty temu, Gość Boluś napisał:

A w tej bajce były smoki?

Czemu wy tak mnie kurrwa mać hejtujecie i mnie wkurrwiacie i wmawiacie mi choroby których nie mam? i wmawiacie mi pobyt w psychiatryku, przecież na moim instagramie pimpkowski wam udowodniłem, że nie jestem w psychiatryku! 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

fajny instargam podoba mi sie ze sie nie wstydzisz choroby psychicznej  i dajesz foty jak lezysz przypiety pasami do lozka

Gość gosc
8 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Podoba mi sie ta fota na ktorej 2 lekarzy cie trzyma a tobie leci slina z ust, takie smiechowe

Gość grrrr

fajne masz też to zdjęcie gdzie jesteś przypięty do aparatury do elektowstrząsów i masz tę dziwną opaskę na głowie z kablami

5 minut temu, Gość grrrr napisał:

fajne masz też to zdjęcie gdzie jesteś przypięty do aparatury do elektowstrząsów i masz tę dziwną opaskę na głowie z kablami

Czyli to wy udowodniliście że to wy jesteście nienormalni śmi/ecie, no niby gdzie kurrwa dałem takie zdjęcia co? Chyba w waszej chorej głowie 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Czyli to wy udowodniliście że to wy jesteście nienormalni śmi/ecie, no niby gdzie kurrwa dałem takie zdjęcia co? Chyba w waszej chorej głowie 

kazdy widzi jakie foty dajesz a ty masz omamy i myslisz ze te zdjecia są normalne

Gość Boluś
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

kazdy widzi jakie foty dajesz a ty masz omamy i myslisz ze te zdjecia są normalne

Dla niego to jest codzienność

Gość dr Quinn

mateusz wiesz dlaczego ci się wydaje, że nie masz omamów? bo dla ciebie to nie są żadne omamy a norma. Osoby z zewnątrz dopiero to widzą, ale ty nie dopuszczasz do siebie ich głosu.

Ludzie ci pisza co widzą na twoich fotkach na instagramie,  a ty z uporem maniaka twierdzisz, ze ich tam nie ma.

Mam szczerą nadzieję, że siedzisz zamknięty w jakimś ośrodku i poddawany jakiejś farmakoterapii, bo w takim stanie możesz być zagrożeniem dla siebie i innych

2 godziny temu, Gość dr Quinn napisał:

mateusz wiesz dlaczego ci się wydaje, że nie masz omamów? bo dla ciebie to nie są żadne omamy a norma. Osoby z zewnątrz dopiero to widzą, ale ty nie dopuszczasz do siebie ich głosu.

Ludzie ci pisza co widzą na twoich fotkach na instagramie,  a ty z uporem maniaka twierdzisz, ze ich tam nie ma.

Mam szczerą nadzieję, że siedzisz zamknięty w jakimś ośrodku i poddawany jakiejś farmakoterapii, bo w takim stanie możesz być zagrożeniem dla siebie i innych

Ile razy mam ci to jeszcze powtarzać że nie jestem w psychiatryku, tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce skurrwysynie i nie mam omamów ani schizofrenii, wejdź na mojego instagrama pimpkowski i zobacz moje zdjęcia z dzisiaj 

Gość Boluś
1 godzinę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Ile razy mam ci to jeszcze powtarzać że nie jestem w psychiatryku, tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce skurrwysynie i nie mam omamów ani schizofrenii, wejdź na mojego instagrama pimpkowski i zobacz moje zdjęcia z dzisiaj 

Widzialem Cię tam w pasach