Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociao

Przypadki erotyczne z milf

Polecane posty

Gość Kociao

Henia macie może ochotę poznać młodszą parę którą jest otwarta na każdą propozycję. Mamy doświadczenie ruchania się razem w jednym pokoju że starsza para. Sprawiło to nam mega przyjemność i podniecenie .Mamy również doświadczenia początkowe które przedstawiały się w taki sposób: facet posiada rodzinę bardzo erotyczną i otwarta na różne sytuacje między innymi wizyty na działce i gdy samiec był sam i niczego nie miał w zamyśle to na działce posiadał cięcie które były i są w związku małżeńskim lecz brakuje im uzupełnienia więc 1 sytuacja z ciocia ja jako nastolatek nie wiedziałem o co chodzi Witkowie wysłali mnie do wujkow n działkę więc poszedłem doszedłem na działkę i gdy wszedłem na posesję patrzę A na lezaku leży ciocia bardzo atrakcyjna kobieta ale mówię idę dalej i po przejściu paru metrów patrzę A ciocia milf leży nago cioci około 50-55lal bardzo mnie pociągają zawsze no i wszedłem na działkę ciocia była nago zupełnie podszedłem bliżej i zobaczyłem jak leży z rozwartymi nogami i pomiędzy pokazała się jej cipka którą była cudownie ostrzyzona w paseczek . Moja wizyta jej za bardzo nie zdekoncenrowala.wiec poszedłem dalej gdy byłem dosłownie blisko jej i widziałem jak się zabawia swoją ogólną cipka powiedziała mi że czeka na swojego faceta aż jej strzeli gola.  Ja spędzony nic nie odpowiedziałem  ona leżała bez zmian