Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pele

Wkurza mnie ta nierówność między kobietami a facetami, ONE nie znają takich pojęć jak celibat czy samotność

Polecane posty

Gość pele

bo kobiety, nawet te bardzo mocno przeciętne i tak zawsze kogoś mają, nigdy nie jest tak, że kobieta całe zycie spędziła samotnie, ze ktos tam do niej nie zagadywal, ze nie miala okazji na seks.., zawsze coś się dzieje  w tej strefie u kobiet

z kolei faceci? cale stado samotnikow, praviczkow, kawalerów po 30stce itp.., to jest po prostu tragedia

Gość gość

męczysz, nudzisz i to bez sensu. Już wiemy ze jesteś zwyczajnie tępy i do tego zaburzony . I tylko o jednym potrafisz pisać.

Gość gość gość

był ten temat milion razy. Ja też pisałam pod spodem wiele razy o minusach bycie kobietą. Byś modlił się o śmierć gdybyś chociaż na tydzień zamienił się płcią. Wy tylko macie celibat...z własnego wyboru bo nie jesteście tacy jacy powinniscie być. Jakoś normalni mają partnerki,tylko WY TACY FAJNI I WGL A JAKOŚ ŻADNA WAS NIE CHCE,hmmm ciekawe...a kobieta ma do przezycia tyle bólów psychicznego jak i fizycznego i przy tym być dobrą oartnerka życiową,w łóżku i jako matka że byś na starcie się wyfiksował. Także doceniaj to,że jestes mężczyzną. Naprawdę.