Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria

Propozycja od eos ksi

Polecane posty

Gość Maria

Cześć Kochani, narobiliśmy z mężem trochę długów w ostatnich latach. Ostatnio dostaliśmy telefon z eos ksi z propozycją spłaty na dość korzystnych warunkach. Pani bardzo miła i powiedziała żebyśmy się namyślili i że zadzwoni w przyszłym tygodniu jeszcze raz. Co sądzicie?

Gość Alka

Podpytam znajomej i do ciebie wrócę, ona też miała styczność z tą firmą. Z tego co pamiętam to była zadowolona, ale zapiszę sobie i powiem ci co i jak

Gość abcde

dobrze trafiłeś, oni akurat daja korzystne propozycje, wiec nie powinno być tragedii 

kiedyś też do mnie zadzwonili i się przestraszyłem, ale na szczęście łatwo i bez problemu rozwiązaliśmy sprawę

Jacy oni dobrotliwi dali tydzień do namysłu fajna ta bajka dla głupiutkich ale takich to jest na szczęście mniejszość i coraz więcej ludzi wie jak ci oszuści wyłudzający pieniądze działają, nie da się zamydlić oczu kilkoma wpisami jacy oni dobrzy i kochani bo i tak wyjdzie na jaw jak w przypadku mojej matki od której chcieli bezczelnie wyłudzić 43000 zł że żadnego długu nie było tylko bandyckie nękanie telefonami od rana do wieczora w celu wyłudzenia nienależnych pieniędzy.