Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belabela

Związek

Polecane posty

WitammByłam z chłopakiem ok.4 miesiące i 02.12 zrobił zemną przerwę/zerwanie ale wróciliśmy do siebie w Nowy Rok (przyjechał do mnie wyjaśnił to wszytko i przeprosił) i od wtedy pisał on do mnie pierwszy do 02.01 potem do 07.01 i od tego dnia było różnie bo raz ja raz on ale potem on przestał pisać a ja zaczęłam i pisałam co drugi dzień bo nie chciałam się zarzucać i nie wiedziałam czy ma czas i jak np:będę pisać 2 wiadomości codziennie to będzie głupie bo od 2 dni on pisał pierwszy ale od czwartku nie pisaliśmy (w tamtą środę pytał się kiedy możemy się spotkać) ja napisałam potem w niedziele to mnie olał odpwiedzią po ok.godzinie (napsiał co robił przez cały dzień i tyle) i nie wiem czy coś z tego jeszcze będzie (pisał,że mnie kocha i przepraszał,wytłumaczył co zrobił nie tak,chciał porozmawiać ale jak widzę to unika lub zapomniałam i mówił,że coś do mnie czyje i mu się iskierki w oczach zapaliły,pytał się co rodzice po tej przerwie będą mówić,że jest głupi bo mnie zranił) przed zerwaniem były plany wspólne na ten rok.
Widziałam czasmi po jego pisaniu,że mu zależy na opini moich rodziców.
I nie wiem czy ja mam napisać pierwsza jak ja napisałam w tą niedziele czy nie.

Dziękuje i bez głupich komentarzty?