Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrekk

Czemu ona nagle zaczęła mnie ignorować?

Polecane posty

Gość Piotrekk

Jestem Piotr mam 25 i pracuje w małej firmie , lubię swoją pracę tam też poznałem Gabriele moją szefowa ma 64 lata po rozwodzie a jej syn mieszka zagranicą więc jest samotna . Do firmy przyszłam rok temu szefowa odrazu zaczęła mnie inaczej traktować , na zebraniach siadała na przeciwko mnie i puszczała mi oczko ciągle mówiła do mnie kochanie. Bardzo mi się ona podoba jest wspaniałą kobietą tylko ja jestem nieśmiały i boje się działać.  Miesiąc temu miała urodziny każdy składał jej życzenia ja specjalnie czekałem na to aż wszyscy skaczą składać jej życzenia . Poszedłem do jej gabinetu i tam złożyłem życzenia , przytuliłem i poczałowałem w policzek dodam tylko , że ona wszystkim podała rękę a mnie przytuliła.  Na koniec chciała mnie pocałować a ja się cofnełem i wyszedłem , od tej pory jest dla mnie nie miła napisałem jej na Facebook czy nie chciała by pójść ze mną do kina ona odpisała na jaki film i tylko tyle.  Wiem , że zachowałem się jak dupek ale chce to wszystko naprawić bardzo mi na niej zależy  pomyślałem żeby w Walentynki wysłać jej kwiaty przez pocztę światową  z biletem na koncert Jazzu kocha tą muzykę.  Co o tym myślicie? 

Gość Gosciowa

Że jesteś dziennikarka i znów prowokujesz temat.

Gość Piotrekk

Nie wiedziałem,  że  dziennikarze pracują w firmie transportowej ale to jest prawda co pisze nie mam z kim o tym porozmawiać.