Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciłam z Azji i kiepsko się czuję

Polecane posty

Gość gość

Bo bylam na wakacjach w Tajlandii- swoją drogą jest tam teraz pełno Polaków i Chińczyków przy okazji- a dzisiaj rano drapie mnie w gardle i czuje się rozbita jakby mnie brała jakaś choroba... Myslicie, ze powinnam iść do lekarza, czy to olać?

Gość gość

Aha i na lotnisku w Bangkoku sporo ludzi chodzi w maseczkach, obsługa lotniska też, sama w niej chodziłam jak niektórzy Polacy. 

Może panikuje, ale szlibyście do lekarza na moim miejscu jutro rano, czy dać sobie spokój?

Właśnie zaczęłam nową pracę, więc nie chcę od razu iść na zwolnienie i taki mam dylemat...

Gość Weronika

według mnie nic się tobie nie dzieje i tylko ci się wydaje bo telewizja tak to nagłaśnia 😉

Ja tydzień temu zamówiłam wycieczkę do Azji i się okazało że teraz pozamykali wszystkie lotniska. Ale i tak znalazłam teraz grupę 10 osób i jedziemy tam samochodem bo nie po to płaciłam i mówiłam dziecku że odwiedzimy chinczykow żeby teraz mu tłumaczyć że jednak nie jedziemy 😡

Ja na twoim miejscu bym poszła do pracy i cieszyła się życiem. Jeżeli źle się czujesz to polecam odsapnqc i zredukować stres np. w parku albo w domu kultury :classic_biggrin: