Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jozia

Proszę pomóżcie bo dostanę szału

Polecane posty

Gość Jozia

Może któraś się zna, albo miała podobny przypadek! 🤔 

Otóż podpisałam (niecałe) dwa miesiące temu umowę ze swoją siecią. Opcja z nowym numerem. Wszystko ok, ale kiedy włączyli kartę nagle zaczęli dzwonić ludzie.. jak się okazało dostałam numer po kobiecie - dłużniczce. Tłumaczyłam wiele razy że ja to nie (przykładowo) Anna Kowalska, ale na próżno.. zaczęłam blokować numery, ale tych komorników itp., jest na prawdę sporo, a nie którzy dzwonią przez infolinię więc numerów jest od groma..dzwonią od rana do wieczora, a sieć rozkłada ręce i na infolinii jak zawsze nie wiedzą co i jak.. we wtorek mam CC, a w salonie czeka się rok żeby podejść plus nie ma siedzeń i nie wiem czy dam radę tyle wystać, żeby znowu usłyszeć że nie wie jak to możliwe. 

Czy któraś miała podobnie? Proszę Was o rady bo mam ochotę wywalić własny telefon, a nie kupię starówki żeby płacić tutaj i jeszcze za abonament..

Gość karramba123

To zmien numer. Proste...

Gość Gość

Nic na to nie poradzisz musisz jedynie ich informowac od kiedy masz numer i że to ty jesteś właścicielką tego numeru i nie zyczysz sobie tych telefonów u operatora rozłoza ręce pozostaje zmiana numeru jak ktoś wyżej napisal do niektorych instyttucji jak firm windykacyjnych wyslij maila (na jaki adres powinni ci podac ci co dzwonia ) po jakimś czasie powinno się to uspokoić bylam w identycznej sytuacji z tym ze my kupilismy telefon 10 letniemu synowi też była to kobieta znam jej imię nazwisko adres jest zadłużona wszedzie nawet w oriflame i avon no masakra doszło do tego że dziecko sie już bało tych dzwoniacych bo nie bardzo rozumiał o co chodzi mąż jako wlaścicel numeru za kazdym razem tłumaczył pomyłkę no trochę to trwało zanim się uspokoiło