Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorącaKotka17

Jakie macie fantazje erotyczne?

Polecane posty

Gość GorącaKotka17

Hej. Chcemy wprowadzić trochę nowości z moim partnerem w łóżku. Opowiedzcie o swoich fantazjach erotycznych,im bardziej szalone tym lepiej. Może się zainspiruję jakimś pomysłem 🙂

Gość DarkSi

Może coś z elementami BDSM? Na początek delikatnie, zatem naprzemienne wiązanie zmysłów (zakrywanie oczu, ust, dłoni). Poprzez kontrolę orgazmów, klapsy, pejcz, aż po psychiczne zniewolenie. Mam głowę pełną pomysłów, tylko to nie jest dobre miejsce na uzewnętrznianie się.

Gość Kaśka

Mam trochę doświadczenia w BDSM. Może nie pejcz ale zakrywanie oczu,ust i wiązanie nie jest mi obce 🙂 Co masz na myśli mówiąc psychiczne zniewolenie? Bardzo zainteresowało mnie to stwierdzenie rozwiń jeśli możesz 🙂

Gość GorącaKotka17

Tak sobie myślę,że chciałabym spróbować BDSM jakieś wskazówki?

Teraz wszystko znajdziesz w internecie, oczywiście nie wyłączając również własnej wyobraźni.

Gość GorącaKotka17

Patrząc na twój nick Ciri to przychodzą mi do głowy przebieranki 🙂 Nie chce wyszukiwać w internecie,j dlatego założyłam ten wątek w którym możecie napisać wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy. Chcę coś o czym bym nie pomyślała i nie przeczytała w żadnych nudnych poradnikach.

Gość GorącaKotka17

to ma być petarda🤩 więc śmiało wypowiadajcie się wszystkie pomysły chętnie przeczytam 🙂 a najciekawsze wprowadzę w życie 💋

Gość Maestro Syntaktyczny
1 godzinę temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

Hej. Chcemy wprowadzić trochę nowości z moim partnerem w łóżku. Opowiedzcie o swoich fantazjach erotycznych,im bardziej szalone tym lepiej. Może się zainspiruję jakimś pomysłem 🙂

A stawiałaś mu już parującego klotzka na klatę? 

Gość GorącaKotka17

Eeee... nie i nie mam zamiaru ale daję 👍 za to,że opowiedziałeś nam swoją fantazję erotyczną. Następny proszę 🙂

20 minut temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

Patrząc na twój nick Ciri to przychodzą mi do głowy przebieranki 🙂 Nie chce wyszukiwać w internecie,j dlatego założyłam ten wątek w którym możecie napisać wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy. Chcę coś o czym bym nie pomyślała i nie przeczytała w żadnych nudnych poradnikach.

Seksowna bielizna, przebieranki - jeśli lubicie to na pewno się sprawdzi, by urozmaicić igraszki.

Jeżeli on jest dominujący to możesz założyć stroj uczennicy plisowana mini pończochy, przeswitujace koszulki, buty na wysokim obcasie. A dla uległego - za pielęgniarkę lub diablicę, ale wtedy trzeba robić to z pazurem 😄

Pobawcie się w udawanie poleceń, "atakowanie" w najmniej oczekiwanym momencie. Wykorzystajcie różne gadżety, opaski, maski, krawaty i to co jest pod ręką (pomijając talerze i sztućce) 😄 

Gość GorącaKotka17

Jestem bardzo uległa,potrafię się przebierać za zwierzątko i być wyprowadzona na smyczy 🙂

Gość GorącaKotka17

Wykorzystujemy różne przebrania i gadżety ale bardzo profesjonalnie wszystko jest przygotowane wcześniej. Czasami nawet odgrywamy pewną scenkę by pobudzić zmysły.

Gość Ulegly
Przed chwilą, Gość Kaśka napisał:

Mam trochę doświadczenia w BDSM. Może nie pejcz ale zakrywanie oczu,ust i wiązanie nie jest mi obce 🙂 Co masz na myśli mówiąc psychiczne zniewolenie? Bardzo zainteresowało mnie to stwierdzenie rozwiń jeśli możesz 🙂

Ty jesteś dominą? Marzę o takiej kobiecie 😄

4 minuty temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

Wykorzystujemy różne przebrania i gadżety ale bardzo profesjonalnie wszystko jest przygotowane wcześniej. Czasami nawet odgrywamy pewną scenkę by pobudzić zmysły.

To dobrze, że jesteście otwarci na takie urozmaicenia. O to właśnie chodzi, bo gdy robi się nudno i zaczyna brakować pomysłów to już krok do rozpadu związku.

Gość Ulegly
Przed chwilą, Gość DarkSi napisał:

Może coś z elementami BDSM? Na początek delikatnie, zatem naprzemienne wiązanie zmysłów (zakrywanie oczu, ust, dłoni). Poprzez kontrolę orgazmów, klapsy, pejcz, aż po psychiczne zniewolenie. Mam głowę pełną pomysłów, tylko to nie jest dobre miejsce na uzewnętrznianie się.

Napisz coś o swoich pomysłach. Mi się marzy zniewolenie przez kobietę i służenie jej

Gość Ulegly

Psychiczne zniewolenie najbardziej mnie kręci

Gość GorącaKotka17
6 minut temu, Ciri' napisał:

To dobrze, że jesteście otwarci na takie urozmaicenia. O to właśnie chodzi, bo gdy robi się nudno i zaczyna brakować pomysłów to już krok do rozpadu związku.

Jesteśmy ze sobą już 12 lat i od samego początku lubiliśmy bawić się sobą nawzajem. Wiele rzeczy robiliśmy i cały czas chcemy próbować nowych rzeczy.

Gość GorącaKotka17
7 minut temu, Gość Ulegly napisał:

Psychiczne zniewolenie najbardziej mnie kręci

Myślisz,że ja jestem zniewolona psychicznie przez swojego partnera jeśli słucham się go i wykonuje jego rozkazy podczas seksu ?

Gość szarmandzki

chętnie sprawdzę GorącaKotka17 jak bardzo zniewolona jesteś 

Gość GorącaKotka17
5 minut temu, Gość szarmandzki napisał:

chętnie sprawdzę GorącaKotka17 jak bardzo zniewolona jesteś 

Lepiej sprawdź gdzie mózg zostawiłeś ... o ile go w ogóle masz

Gość Niebanalny

Ja tak czasami mam ochotę zrobić to w miejscu publicznym. Podjechać autem na parking w centrum i kochać się za przyciemnianymi szybami

Gość szarmandzki

mówią,że mężczyźni myślą penisem więc nie wiem czy mój mózg nie został w Tobie 😊

Gość GorącaKotka17
3 minuty temu, Gość Niebanalny napisał:

Ja tak czasami mam ochotę zrobić to w miejscu publicznym. Podjechać autem na parking w centrum i kochać się za przyciemnianymi szybami

A zrobiłeś tak kiedyś? Jeśli tak to jak było?

Gość GorącaKotka17
4 minuty temu, Gość szarmandzki napisał:

mówią,że mężczyźni myślą penisem więc nie wiem czy mój mózg nie został w Tobie 😊

Tak? No patrz nawet nie poczułam 🤔

Gość Niebanalny

Nie. Ale bym chciał, a Ty z kobietą byłaś kiedyś czy tak daleko nie zaszliście?

Gość GorącaKotka17

Też bym tak chciała w aucie a kobiety mnie nie kręcą chociaż próbowałam 

Gość Niebanalny

Hmm... Co do tematu. Napisz może co już masz za sobą w takim razie. Próbowałaś anal?

Gość GorącaKotka17

Tak próbowałam wielokrotnie i  bardzo lubię ale uważam,że na to powinny się decydować osoby bardziej doświadczone.

Gość Niebanalny

Weź opisz jakoś bardziej co robiłaś nie będę wypytywać o wszystko

Gość gość

w podobnym stażu zwiazku też poszukiwaliśmy urozmaicenia. Różne były, ale chyba najfajniejsze to zabawy w polecenia. Tak się składało że najbardziej kręciło nas jak ja dostawałam a on obmyślał. Było w sypialni, ale często specjalna oprawa, jakiś wyjazd. Wtedy albo luksus albo wprost przeciwnie. Fajnie byłoubrać się w skrajnie nieprzyzwoitą ...enkę (styl sexy klubowa) i grać podrywanie swojego faceta w hotelowym barze o 2 w nocy. Kiedyś dostałam polecenie nagusieńka wpuścić obsługę hotelową i odebrać zamówienie z baru. Po takich akcjach seks jest niesamowity.