Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorącaKotka17

Jakie macie fantazje erotyczne?

Polecane posty

Gość GorącaKotka17

Generalnie jestem uległa partnerowi i spełniam jego fantazje erotyczne,przynajmniej staram się jak mogę. Lubię gdy  przyciśnie mnie do ściany,pociągnie za włosy po czym rzuci na łóżko a ja jestem taka bezbronna i czekam na jego następny krok.A więc tak ... to,że anal to już wiesz,elementy bdsm(wiązanie,zakrywanie oczu,chodzenie na smyczy itd)przebieranki(typu pokojówka,uczennica itd) Sex oralny w czasie jazdy gdy on prowadzi auto,w przymierzalni.Oboje lubimy czuć adrenalinę strasznie nas to jara więc rzeczy takie jak :sex w miejscu publicznym w męskiej toalecie, na plaży nad morzem, sex w obecności innej osoby nie są nam obce. Jara mnie myśl,że ktoś może nas przyłapać.

Gość Kiki

Chciałabym przelecieć mojego faceta

Gość GorącaKotka17
12 minut temu, Gość gość napisał:

w podobnym stażu zwiazku też poszukiwaliśmy urozmaicenia. Różne były, ale chyba najfajniejsze to zabawy w polecenia. Tak się składało że najbardziej kręciło nas jak ja dostawałam a on obmyślał. Było w sypialni, ale często specjalna oprawa, jakiś wyjazd. Wtedy albo luksus albo wprost przeciwnie. Fajnie byłoubrać się w skrajnie nieprzyzwoitą ...enkę (styl sexy klubowa) i grać podrywanie swojego faceta w hotelowym barze o 2 w nocy. Kiedyś dostałam polecenie nagusieńka wpuścić obsługę hotelową i odebrać zamówienie z baru. Po takich akcjach seks jest niesamowity.

nie krępowałaś się gdy dostałaś to polecenie totalnie nagusieńka? czy to jest tak,że co on powie to musisz zrobić? 

Gość GorącaKotka17
2 minuty temu, Gość Kiki napisał:

Chciałabym przelecieć mojego faceta

to czemu tego nie zrobisz? na co czekasz ?

Gość szarmandzki
23 minuty temu, Gość gość napisał:

w podobnym stażu zwiazku też poszukiwaliśmy urozmaicenia. Różne były, ale chyba najfajniejsze to zabawy w polecenia. Tak się składało że najbardziej kręciło nas jak ja dostawałam a on obmyślał. Było w sypialni, ale często specjalna oprawa, jakiś wyjazd. Wtedy albo luksus albo wprost przeciwnie. Fajnie byłoubrać się w skrajnie nieprzyzwoitą ...enkę (styl sexy klubowa) i grać podrywanie swojego faceta w hotelowym barze o 2 w nocy. Kiedyś dostałam polecenie nagusieńka wpuścić obsługę hotelową i odebrać zamówienie z baru. Po takich akcjach seks jest niesamowity.

jakie miałaś najbardziej hardcorowe polecenia? czy są jakieś których nie zrobiłaś?

Gość Niebanalny

Dziewczyno ale masz dorobek niezły. Musicie być mega wyluzowaną parą. Nie wiem w takim razie czy są rzeczy których jeszcze nie robiliście. Może nagrajcie profesjonalną taśmę. A Ty dokonujesz czasami? Jak czytam Twoje posty to myślę że macie listę i tylko po kolei wykreślanie 😄

Gość Kiki
16 minut temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

to czemu tego nie zrobisz? na co czekasz ?

On nie bardzo chce.

Gość GorącaKotka17
4 minuty temu, Gość Niebanalny napisał:

Dziewczyno ale masz dorobek niezły. Musicie być mega wyluzowaną parą. Nie wiem w takim razie czy są rzeczy których jeszcze nie robiliście. Może nagrajcie profesjonalną taśmę. A Ty dokonujesz czasami? Jak czytam Twoje posty to myślę że macie listę i tylko po kolei wykreślanie 😄

Sa takie rzeczy na pewno 🙂 a o nagranie filmu mamy w planach ale chcę by wyglądało to profesjonalnie wiesz mega sexi ubrana itd. Próbowaliśmy i tak,że to ja dominowałam ale jakoś zdecydowanie lepiej bawimy się gdy to ja jestem tą uległą 🙂 a no właśnie "lista " nam się kończy i chcemy napisać nową 🙂

Gość GorącaKotka17
8 minut temu, Gość Kiki napisał:

On nie bardzo chce.

to pogadaj o tym z nim 

Gość Ania
3 godziny temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

Hej. Chcemy wprowadzić trochę nowości z moim partnerem w łóżku. Opowiedzcie o swoich fantazjach erotycznych,im bardziej szalone tym lepiej. Może się zainspiruję jakimś pomysłem 🙂

K9 

Gość Niebanalny

Zróbcie sobie sex lochy

Gość ania

Obrabiam pałę koledze przy moim mężu i jednocześnie robię kupę,gdy robię pałę to kucam

Gość GorącaKotka17
4 minuty temu, Gość Niebanalny napisał:

Zróbcie sobie sex lochy

taki pokój coś jak w 50 twarzach Greya ?

Gość GorącaKotka17
5 minut temu, Gość ania napisał:

Obrabiam pałę koledze przy moim mężu i jednocześnie robię kupę,gdy robię pałę to kucam

a masz coś ciekawego bez fekaliów ?

Gość Niebanalny

Grey jest dla dzieci. Mam na myśli na ostro klatki krzyże pejcze

Gość GorącaKotka17
2 minuty temu, Gość Niebanalny napisał:

Grey jest dla dzieci. Mam na myśli na ostro klatki krzyże pejcze

klatki i pejcze ok? Ale po co mieszać w to krzyże? Próbowałeś czegoś takiego? Jak to sobie wyobrażasz? Jak miałoby to wyglądać?

Gość Niebanalny

Hahahaha hahahaha hahahaha. To taki duży drewniany stojący przy ścianie taki X do którego można kogoś przywiązać

Gość Fortepian
6 minut temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

a masz coś ciekawego bez fekaliów ?

1. Weźcie sobie dobermana do łóżka.

2. Może nasyp sobie pumeksu do pochwy?

3. Zawiśnij nad nim za taśmy podtrzymujące ramiona i niech on tobą kręci.

4. Potem głową w dół, to samo co w pkt. 3.

5. Próbowałaś zaprosić wszystkich kolegów swojego męża na miły wieczór z bukkake?

6. Zaproście staruszkę na trójkąt.

7. Seks w stadninie koni, ty leżysz, twój mąż na tobie, a koń dojeżdża twojego męża, a potem zmiana.

8. Wibrator przymocujcie do wiertarki udarowej, załącz tryb kucia i powoli zwiększaj obroty.

9. Wlej sobie ług do pochwy, albo roztwór pirania. Uwierz mi, w życiu cię nic tak nigdy nie je.ało.

10. Kołek osinowy do sypialni:) 

11. BDSM- niech ci do.ebie garści, skopie, rozbije nos, połamie żebra. Pod wpływem LSD będziesz miała zamienione zmysły i będziesz zamiast bólu odczuwać rozkosz.

12. Niech cię zadusi, podobno podczas wygasania mózgu odczuwa się największy stan błogości. Fale Alfa poniżej 0,5hz.

13. Pozycja na chomika, bierzesz w papę razem z jajkami i jednocześnie lirzesz d.pcię, pomóż sobie łyżką do butów.

14. Wsadź mu w cewkę moczową przewód i strzelaj go prądem stałym, takie 14V wystarczy, a potem zmiana.

15. Ośrodek przyjemności masz w mózgu nie w kroczu, wbij w to miejsce gwóźdź i czekaj.

Gość GorącaKotka17
3 minuty temu, Gość Niebanalny napisał:

Hahahaha hahahaha hahahaha. To taki duży drewniany stojący przy ścianie taki X do którego można kogoś przywiązać

wiem o co Ci chodzi ale chyba dziwnie bym się czuła chociaż hmmm... sama nie wiem co mam o tym myśleć a Ty tego próbowałeś?

Gość GorącaKotka17
7 minut temu, Gość Fortepian napisał:

5. Próbowałaś zaprosić wszystkich kolegów swojego męża na miły wieczór z bukkake?

7. Seks w stadninie koni, ty leżysz, twój mąż na tobie, a koń dojeżdża twojego męża, a potem zmiana.

8. Wibrator przymocujcie do wiertarki udarowej, załącz tryb kucia i powoli zwiększaj obroty.

9. Wlej sobie ług do pochwy, albo roztwór pirania. Uwierz mi, w życiu cię nic tak nigdy nie je.ało.

11. BDSM- niech ci do.ebie garści, skopie, rozbije nos, połamie żebra. Pod wpływem LSD będziesz miała zamienione zmysły i będziesz zamiast bólu odczuwać rozkosz.

12. Niech cię zadusi, podobno podczas wygasania mózgu odczuwa się największy stan błogości. Fale Alfa poniżej 0,5hz.

13. Pozycja na chomika, bierzesz w papę razem z jajkami i jednocześnie lirzesz d.pcię, pomóż sobie łyżką do butów.

14. Wsadź mu w cewkę moczową przewód i strzelaj go prądem stałym, takie 14V wystarczy, a potem zmiana.

15. Ośrodek przyjemności masz w mózgu nie w kroczu, wbij w to miejsce gwóźdź i czekaj.

hahah dawno się tak nie uśmiałam :classic_biggrin::classic_biggrin::classic_biggrin::classic_biggrin:

Gość Niebanalny

Nie. Ale to Ty założyłaś temat więc podsuwamy pomysły.

Gość GorącaKotka17
27 minut temu, Gość Fortepian napisał:

1. Na samą myśl mi się odechciewa ale ok.

2. Ok a jak póżniej go wyciągnę ? Mój partner niczym górnik z latarką będzie wyciągał po kawałeczku? :classic_biggrin:

3. Eee nudy tak się bawiliśmy w przedszkolu.

4. J.W.

5. Nie i uwierz mój partner w pojedynkę robi mi niezłe bukkake.

6. Jeśli mojemu facetowi stanie przy tej staruszce to ok nie mam nic przeciwko hahah :classic_biggrin:chociaż myślę,że uciekłby z krzykiem jakby tylko zorientował się co się święci :classic_biggrin:

7.  A potem zmiana? Mój partner dojeżdża konia? Oj myślę,że koń by zwątpił :classic_biggrin:

8. Po co montować? Skoro już to mam :classic_biggrin:

9. Oj uwierz mi jebało. Nie pytaj. 

10. Czasy zmierzchu już dawno za nami.

11.  Będę odczuwać rozkosz i jednocześnie śmiać się na zmianę bo to takie zabawne :classic_biggrin:

12. Znasz z własnego doświadczenia? 

13. JAAAK?  I tak musi dopychać żeby się zmieścił do połowy.

14. Ja tam nie potrzebuję przewodu pod napięciem by strzelało prądem :classic_smile:

15. A Ty już długo czekasz?

Gość GorącaKotka17
11 minut temu, Gość Niebanalny napisał:

Nie. Ale to Ty założyłaś temat więc podsuwamy pomysły.

to może być całkiem ciekawe 😉

Gość Niebanalny
32 minuty temu, Gość Fortepian napisał:

Współczuję. Stary musisz mieć taki nudny związek (albo wcale) że pianą z pyska cieknie jak widzisz że inni dobrze się bawią.

Gość Fortepian
7 minut temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

1. Na samą myśl mi się odechciewa ale ok.

2. Ok a jak póżniej go wyciągnę ? Mój partner niczym górnik z latarką będzie wyciągał po kawałeczku? :classic_biggrin:

3. Eee nudy tak się bawiliśmy w przedszkolu.

4. J.W.

5. Nie i uwierz mój partner w pojedynkę robi mi niezłe bukkake.

6. Jeśli mojemu facetowi stanie przy tej staruszce to ok nie mam nic przeciwko hahah :classic_biggrin:chociaż myślę,że uciekłby z krzykiem jakby tylko zorientował się co się święci :classic_biggrin:

7.  A potem zmiana? Mój partner dojeżdża konia? Oj myślę,że koń by zwątpił :classic_biggrin:

8. Po co montować? Skoro już to mam :classic_biggrin:

9. Oj uwierz mi jebało. Nie pytaj. 

10. Czasy zmierzchu już dawno za nami.

11.  Będę odczuwać rozkosz i jednocześnie śmiać się na zmianę bo to takie zabawne :classic_biggrin:

12. Znasz z własnego doświadczenia? 

13. JAAAK?  I tak musi dopychać żeby się zmieścił do połowy.

14. Ja tam nie potrzebuję przewodu pod napięciem by strzelało prądem :classic_smile:

15. A Ty już długo czekasz?

Wybrzydzać to każdy potrafi.

Mam inną radę.

Po prostu się pi.rdol. 

9. Umyj się od czasu do czasu, przestanie j.bać:) 

Gość Gosc

Spotkać drugą taką "Anię" że wystarczył jej mój stojący fiut, a ona niemal przez całą noc robiła całą robotę 😄. Aniu z gór pozdrawiam ❤️

Gość GorącaKotka17
11 minut temu, Gość Fortepian napisał:

Wybrzydzać to każdy potrafi.

Mam inną radę.

Po prostu się pi.rdol. 

9. Umyj się od czasu do czasu, przestanie j.bać:) 

9. Ja to sie j.bie nawet pod prysznicem wyobraź sobie a na twój gwóźdź to już żaden chirurg nie pomoże 😀

Gość Paulina80
19 minut temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

to może być całkiem ciekawe 😉

Oj może być tu chodzi o fantazje a nie o psychozy?

Gość Fortepian
2 minuty temu, Gość GorącaKotka17 napisał:

9. Ja to sie j.bie nawet pod prysznicem wyobraź sobie a na twój gwóźdź to już żaden chirurg nie pomoże 😀

Wiem, wiem parkowałem w tobie pick-upem.

Gość GorącaKotka17
3 minuty temu, Gość Paulina80 napisał:

Oj może być tu chodzi o fantazje a nie o psychozy?

to co dla jednych jest fantazja dla innych może być psychozą masz przykład powyżej o czym marzy kolega Fortepian :classic_biggrin: